Δείπνο Αναστασιάδη-‘Ερογλου στις 30 Μαϊου μετά από διαβεβαιώσεις ΗΕ

Κατάλληλες διαβεβαιώσεις σε σχέση με το δείπνο του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Έρογλου που θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 30 Μαϊου έδωσε εκ μέρους του ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν προς τον Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Κύπρου στα Ηνωμένα Έθνη, η Διευθύντρια του Γραφείου του ΓΓ Susana Malcorra, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπος Χρήστο Στυλιανίδη.

Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Στυλιανίδης αναφέρει πως «λόγω της απουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν στο εξωτερικό, η Διευθύντρια του Γραφείου του Γενικού Γραμματέα Susana Malcorra είχε χθες βράδυ συνάντηση με το Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Έθνη, κατά την οποία του μετέφερε μήνυμα του ΓΓ του ΟΗΕ σε σχέση με την επιστολή του Προέδρου της Δημοκρατίας για το δείπνο της 30ης Μαΐου».

“Κατά τη συνάντηση, η κ. Malcorra έδωσε εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα, σε συνέχεια της επιστολής του Προέδρου της Δημοκρατίας της 17η Μαΐου, τις κατάλληλες διαβεβαιώσεις σε σχέση με το δείπνο της 30ης Μαΐου,” αναφέρει ο Εκπρόσωπος.