Δίπλαρος: Με σύμμαχο το εμβόλιο, μέρα με τη μέρα παίρνουμε τη ζωή μας πίσω

Δίπλαρος: Πόσα εμβόλια θα είχαμε παραλάβει αν δεν ήμασταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Αυτό θα πρέπει να μας απαντήσουν οι επικριτές μας. Παραμένουμε αισιόδοξοι. Με σύμμαχο το εμβόλιο, μέρα με τη μέρα παίρνουμε τη ζωή μας πίσω. Οι καλύτερες μέρες είναι πιο κοντά μας.

Το εμβολιαστικό πρόγραμμα στη χώρα προχωρά ταχύτατα. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Μέχρι σήμερα περίπου 85.000 συμπολίτες μας έχουν εμβολιαστεί. Ως το τέλος εβδομάδας ενδέχεται να φτάσουμε τους 100.000. Ο στόχος για εμβολιασμό του μισού πληθυσμού ως τις αρχές του καλοκαιριού, είναι εφικτός.

Η χώρα μας συμμετείχε σε όλες τις διαδικασίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για προμήθειες εμβολίων, με σύνολο δόσεων που αντιστοιχούν στις ανάγκες περίπου 2 εκ. ατόμων και με παραδόσεις ως και το 2022. Αξιοποιήσαμε πλήρως το δικαίωμα εξασφάλισής των ποσοτήτων που μας αναλογούν. Πόσα εμβόλια θα είχαμε παραλάβει αν δεν ήμασταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Αυτό θα πρέπει να μας απαντήσουν οι επικριτές μας.

Παραμένουμε αισιόδοξοι. Με σύμμαχο το εμβόλιο, μέρα με τη μέρα παίρνουμε τη ζωή μας πίσω. Οι καλύτερες μέρες είναι πιο κοντά μας.