ΓΣΠ κατά Ομόνοιας: Αφού εξασφάλισαν το γήπεδο για την Ευρώπη… Παραπληροφορούν – Εξύβρισαν τον ΓΣΠ

  • Έθεσαν ηθελημένα την ομάδα τους εκτός ΓΣΠ, αφού πρώτα φρόντισαν να εξασφαλίσουν τη χρήση του γηπέδου για τις Ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, με παραστάσεις που εκ των υστέρων αποδείχτηκαν ψευδείς

Ο ΓΣΠ όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, παραθέτει τα πραγματικά γεγονότα που προηγήθηκαν της αποχώρησης της Ομόνοιας.

«Μετά την ανακοίνωση της Ομόνοιας ότι αποχωρεί από το ΓΣΠ για να αγωνίζεται στην Άχνα, επιβάλλεται όπως γνωστοποιήσουμε τα πραγματικά γεγονότα που προηγήθηκαν ώστε και τα μέλη του ΓΣΠ να γνωρίζουν τα πραγματικά γεγονότα.

Τέσσερις φορές μέσα σε διάστημα τριών μηνών η ποδοσφαιρική Ομόνοια παρέβει τις δεσμεύσεις της προς το ΓΣΠ, ενώ αθέτησε ακόμα και την υπογραφή της. Η διοίκηση της εταιρείας Ομόνοια Ποδόσφαιρο Λτδ έκανε το παν για να διαταράξει την αρμονική σχέση και αγαστή συνεργασία μεταξύ ΓΣΠ και Ομόνοιας που υπάρχει εδώ και δεκαετίας. Έφτασε στο θλιβερό κατάντημα να εξυβρίσει τον ΓΣΠ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του με ανήκουστους χαρακτηρισμούς και το χειρότερο, αρνείται επόμενα να τους αποσύρει.

Έθεσαν ηθελημένα την ομάδα τους εκτός ΓΣΠ, αφού πρώτα φρόντισαν να εξασφαλίσουν τη χρήση του γηπέδου για τις Ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, με παραστάσεις που εκ των υστέρων αποδείχτηκαν ψευδείς όπως αναφέρεται κατωτέρω.

Εδώ και αρκετό καιρό, οι διοικούντες το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας επιδίδονται σε εκστρατεία παραπληροφόρησης, για να δικαιολογήσουν τη στάση τους και να συσπειρώσουν τους οπαδούς τους, η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων δεν επιθυμούσε την ομάδα τους να αγωνίζεται σε άλλο γήπεδο εκτός του ΓΣΠ. Είναι δικαίωμα κάθε ομάδας να αγωνίζεται όπου θέλει, όμως δεν είναι δικαίωμά τους να εμπαίζουν και να βρίζουν αυτούς που τους στήριζαν τόσα χρόνια».

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του ΓΣΠ