Γνωρίστηκαν online βγήκαν ραντεβού, τον κόλλησε έρπη και της κάνει μήνυση ζητώντας 145.000 ευρώ

Σχεδόν 145.000 ευρώ ζητά ένας personal trainer από μία γυναίκα με την οποία γνωρίστηκαν online και στο πρώτο τους ραντεβού τον κόλλησε έρπη.

Ο 45χρονος Μάρτιν Άσλεϊ Κόνγουεϊ, υποστηρίζει ότι η Τζοβάνα Λαβλέις δεν εκπλήρωσε το «ηθικό και νόμιμο καθήκον της» να τον ενημερώσει ότι είχε έρπη πριν αρχίσουν να… ερωτοτροπούν.

Ο Κόνγουεϊ ισχυρίζεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ότι αρρώστησε αρκετές ημέρες μετά το ραντεβού τους και εμφάνισε συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά της γρίπης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ειδικότερα, ο 45χρονος άρχισε να βήχει δύο μέρες μετά το ραντεβού με τη Τζοβάνα. Έπειτα εμφάνισε πληγές στο στόμα και δεν μπορούσε ούτε να φάει, οπότε επισκέφθηκε ένα νοσοκομείο και εκεί έμαθε ότι είχε κολλήσει έρπη. Λίγες μέρες αργότερα, έπαθε κρίση πανικού και κατέρρευσε στο σπίτι του όταν είδε ότι είχε εμφανίσει κι άλλες πληγές. Τέλος, όπως λέει, δεν μπορεί πια να κάνει ποδήλατο ενώ ο ιός «του προκάλεσε στίγμα, πόνο και ψυχολογικές επιπτώσεις που δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει».

Ζητά αποζημίωση 145.000 ευρώ από τη Τζοβάνα καθώς ισχυρίζεται ότι ο έρπης «έπληξε την προσωπική και επαγγελματική του ζωή» και του κοστίζει οικονομικά.