Γκάτζετ του κρασιού για να μη χαλάει το ανοιγμένο μπουκάλι! (Video)

Γιατί άραγε ένα wine dispenser να κοστίζει 1.750 ευρώ (1.999 δολάρια); Και ανάλογα με την οικονομική επιφάνεια κάποιου και την αξία της κάβας του, να φαντάζει… ευκαιρία;

Γιατί απλά-απλά το υπέροχο και μοναδικό Wine Dispenser της Plum φροντίζει το κρασί όπως κανείς, κάνοντας παράλληλα ένα σωρό πράγματα. Ακόμα και Wi-Fi διαθέτει για να μπαίνει στο ίντερνετ.

Πνευματικό παιδί ανθρώπων που έχουν περάσει από τα εργαστήρια της Amazon και της Motorola, η συσκευή της Plum κάνει δυο βασικά πράγματα: ανοίγει το κρασί με τρόπο που να μη χαλά και το κάνει να διαρκεί περισσότερο, επιτρέποντάς μας δηλαδή να πίνουμε ένα-δυο ποτηράκια χωρίς να καταστρέφεται το περιεχόμενο που θα μείνει στη φιάλη.

Το Plum όχι μόνο τα εξασφαλίζει αυτά, αλλά μπαίνει και στο ίντερνετ αναζητώντας πληροφορίες για τη φιάλη που έχει στο εσωτερικό του, ώστε να τη διατηρεί στην κατάλληλη θερμοκρασία. Βάζεις απλώς το μπουκάλι σε μια από τις δύο θήκες και η κάμερα των 2 ΜP σκανάρει την ετικέτα, αφήνοντας το Plum να συμβουλευτεί μια online βάση δεδομένων 6 εκατομμυρίων κρασιών για τις ιδανικές συνθήκες διατήρησης και σερβιρίσματος της συγκεκριμένης φιάλης.

Επιλογή που μπορείς φυσικά να αλλάξεις μέσω της οθόνης αφής των 7 ιντσών και μπορείς αποκλειστικά εσύ, κάνοντας τη συσκευή ασφαλή για παιδιά και παράξενους καλεσμένους.

Αυτό που την ξεχωρίζει ωστόσο από τις άλλες της αγοράς είναι ο καινοτόμος τρόπος που διατηρεί το κρασί, αφαιρώντας αυτομάτως το οξυγόνο -τον μεγάλο εχθρό του κρασιού- και αντικαθιστώντας το με αργό, μέσω της βελόνας που βυθίζεται στον φελλό. Σε κάθε είδους φελλό, όσο παλιός κι αν είναι. Ακόμα και σε μεταλλικά καπάκια, μιας και η αξία της φιάλης δεν παίζει ρόλο για το Plum.

Όλα τα γκάτζετ της νέας εποχής για το κρασί μοιάζουν να έχουν συγκεντρωθεί σε μια υπέροχη, κομψότατη και απείρως λειτουργική συσκευή…