Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιώργος Νταλάρας

Ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε σήμερα στην εκπομπή “Πρωινό μου” στον Γιώργο Λιάγκα, σχολιάζοντας αρκετά προ΄σωπα της επικαιρότητας.

Για τον Μίκη Θεοδωράκη: Ο Θεοδωράκης είναι η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για πολλούς. Είναι το άλλοθι των εταιρειών δίσκων. Τον χρειάζονται γιατί έτσι ανεβαίνει το επίπεδο.

Για τη Χρυσή Αυγή: Η Χρυσή Αυγή είναι μια ατυχία του ελληνικού λαού που οργανώθηκε και σχηματίστηκε σαν κόμμα και μπήκε στη Βουλή λέγοντας ότι “εσείς τώρα την ώρα που βελάζετε αρνάκια, εμείς ως λύκοι θα μπούμε στη Βουλή”. Το καλό με αυτή την ιδεολογία είναι ότι δημιουργεί αυτή την ένταση και έτσι κάνει πιο προφανές τι ακριβώς κρύβεται από πίσω. Η ιδεολογία του ολοκληρωτισμού και του ναζισμού έχει αποτύχει εκ προιμοίου από την ιστορία.

Για τον Αλέξη Τσίπρα: Ο Τσίπρας είναι αυτή τη στιγμή ένα πρόσωπο καθαρό και πιστεύω ότι όλη η αριστερά εκεί προσβλέπει. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι ταμπουρωμένοι που δεν θέλουν ένα μεγάλο κόμμα.

Για τον Σταύρο Θεοδωράκη: Τον Σταύρο Θεοδωράκη τον συμπαθώ και τον εκτιμώ.Πιστεύω ότι είναι η καταλληλότερη στιγμή για να βγουν καινούρια πρόσωπα.

Για τις τις αντιδράσεις που είχε δεχτεί στις συναυλίες του: Ήταν άσχημο αυτό που πέρασα, κανείς δεν το περίμενε. Νομίζω ότι η ζωή μου η ονειρική μου χρώσταγε ένα τέτοιο γραμμάτιο.

Για τον Αντώνη Ρέμο: Μου είπαν τότε πολλοί, ότι ο Ρέμος ήταν ο καλύτερος από τους νέους τραγουδιστές. Πιστεύω ότι είναι καλός τραγουδιστής ο Ρέμος. Αυτό που με έκανε και παρασύρθηκα περισσότερο από όλα είναι ότι ο Θεοδωράκης τον κάλεσε να τραγουδήσει. Και είπα ότι όλοι οι άνθρωποι ανεξάρτητα από το πώς ξεκίνησαν έχουν το δικαίωμα να διορθώσουν την πορεία τους. Δεν μου πέτυχε αυτό. Όταν τραγουδάει ο ένας και υπάρχει μια αυστηρότητα και όταν τραγουδάει ο άλλος πλακώνουν τα λουλούδια και τα τραπέζια… αυτό το πράγμα ήταν αταίριαστο.

Check Also

Ελλάδα: Θρίλερ για τα €1,5 εκατ. του πρώην παίκτη reality – Απολογείται για την έφοδο

Απολογείται σήμερα, Τρίτη 16 Αυγούστου, ο πρώην παίκτης reality Βασίλης Γοργολίτσας ο οποίος εισέβαλε με …

Eurovision: 7 βρετανικές πόλεις υποψήφιες για τη διοργάνωση του διαγωνισμού

Eurovision: Επτά βρετανικές πόλεις υποψήφιες για τη διοργάνωση του διαγωνισμού Επτά βρετανικές πόλεις επελέγησαν στη …