Γιατρός πάρκαρε την αμαξάρα του σε στάθμευση αναπήρων….

Απίστευτο κι όμως αληθινό….

Πριν από μερικές μέρες μας ενημέρωσαν για ακόμα μία απαράδεκτη συμπεριφορά, αυτή τη φορά όμως γιατρού.

Πάρκαρε με την άνεση του σε στάθμευση αναπήρων έξω από το σπίτι ανάπηρου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με σήμανση που έχει βάλει το Δημαρχείο Λευκωσίας.

Ο γιατρός είχε βέβαια ανέβει για  σύσκεψη στον Ιατρικό σύλλογο Λευκωσίας… Άρα αντιλαμβάνεστε ότι δεν άφησε το αυτοκίνητο του μόνο για μερικά λεπτά αλλά κατέβηκε με την άνεση να κάνει τη δουλειά του αδιαφορώντας για τη περίπτωση που ένας ανάπηρος  άνθρωπος χρειαζόταν να βάλει το αυτοκίνητο του.

Από ότι μας έχουν πληροφορήσει αυτό δεν συνέβαινε για πρώτη φορά. Είχαν σταθμεύσει αρκετές φορές στον συγκεκριμένο χώρο κι άλλοι συναδέλφοι του…

Καταδικάζουμε αυτήν την ενέργεια από όποιονδήποτε και να προερχόταν.  Ειδικότερα όμως σαν γιατροί που γνωρίζουν τον πόνο του άλλου, θα έπρεπε να το σκεφτούν διπλά πριν παρκάρουν τις αμαξάρες τους σε στάθμευση αναπήρων.

Δυστυχώς όμως, από ότι δείχνουν και οι καθημερινές καταγγελίες της Αστυνομίας, για παράνομη στάθμευση σε χώρους αναπήρων αυτό είναι ένα από τα βασικότερα προβλήαμτα της κοινωνίας μας. Η έλλειψη σεβασμού προς τον συνάνθρωπο μας και τους νόμους.