Γιατί το ΑΚΕΛ δεν ήθελε να φύγει ο Γ. Κυπρής;

Είναι άξιο απορίας γιατί ο κομματικός χώρος του ΑΚΕΛ και η οργανωμένη ηγεσία του όταν πληροφορήθηκαν ότι ο τέως διευθύνων σύμβουλος του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου, Γιάννης Κυπρής υποχρεώθηκε σε παραίτηση από τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να ανατρέψουν την απόφαση αυτή. Σημειώνεται ότι στην λήψη της απόφασης συμμετείχε και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι ο κ. Κυπρής κατά την περίοδο που αγοράστηκαν από την Γερμανία τα ελληνικά ομόλογα που  “δηλητηρίασαν” το τραπεζικό μας σύστημα, ήταν το νούμερο δύο στην Τράπεζα Κύπρου μετά από τον κ. Ηλιάδη και επί διακυβέρνησης Χριστόφια.

Μεγάλη απορία έχουμε στην Λαιμητόμος. com. Ο κ. Κυπρής είναι αριστερός;  Πάντως ποδοσφαιρικά η ομάδα του είναι Ανόρθωση, καθώς κατάγεται από την Αμμόχωστο και πιο συγκεκριμένα από το χωριό Μάνδρες. Γιατί άραγε έκαναν αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, παντού, τα ΑΚΕΛικά ηγετικά στελέχη;  Τί ήθελαν άραγε να προλάβουν και δεν ήθελαν να φύγει ο κ. Κυπρής; Μέχρι και ο πρώην πρόεδρο Δημήτρης Χριστόφιας τηλεφώνησε για να τον κρατήσουν…

Ας μας λύσει κάποιος την απορία μας….

Χ.Ε.