Γιατί ο Χριστόφιας “σήκωσε παντιέρα”;

Εδώ και κάποιους μήνες το ΑΚΕΛ είναι “καζάνι που σιγοβράζει” ….

Όλοι ζητούν να γίνουν μεγάλες αλλαγές και να εισέλθουν στη κομματική μηχανή νέοι και άφθαρτοι άνθρωποι  για να μπορέσει το ΑΚΕΛ να βρει το δρόμο του. Ήδη άρχισαν  να συζητούνται τρόποι διεύρυνσης αυτής της συζήτησης και στη βάση του κόμματος.

Όπως όλα δείχνουν ο τέως πρόεδρος της δημοκρατίας και τέως γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Δημήτρης Χριστόφιας “σήκωσε ήδη την προσωπική του παντιέρα” με πολιτικές συγκεντρώσεις σε όλη την ελεύθερη Κύπρο… Γιατί άραγε;

Η όλη στάση του Χριστόφια προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις σε όλο το κομματικό χώρο. Ο Χριστόφιας πηγαίνει από σύλλογο σε σύλλογο σε διάφορες κοινότητες και με εξυπνάδα και “πονηριά” προσπαθεί να στρέψει όλες τις συζητήσεις σε έντονα αντιπολιτευτικούς τόνους….

Δεν διστάζει μάλιστα να πλήξει τη σημερινή κυβέρνηση  κατηγορώντας ότι έχει μεγάλη ευθύνη για την οικονομική καταστροφή της Κύπρου…

Φαίνεται δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι δεν υπάρχουν πλέον αρνιά ανάμεσα στο  Κυπριακό λαό και ότι ο κάθε πολίτης πλέον έχει τη δική του άποψη….

Ίσως βέβαια όλα αυτά όμως να τα κάνει ο Χριστόφιας θέλοντας να προλάβει τη κριτική που ετοιμάζονται οι συντρόφοι του να του κάνουν στο μεγάλο εκλογικό συνέδριο του ΑΚΕΛ  το οποίο θα γίνει  το Φεβρουάριο.

 Εκεί θα ζητούν επίσης την αποκαθήλωση του από ολόκληρο το κομματικό χώρο.