Γιατί η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκε την Μέγκαν Μαρκλ – Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ;

Μια κίνηση που δεν περίμενε πραγματικά κανείς έκανε η Κέιτ Μίντλετον. Επισκέφθηκε την Μέγκαν Μαρκλ. Κίνηση για τους τύπους ή απλά… πετάει λευκή πετσέτα;

Την ώρα που εδώ και μήνες ο βρετανικός τύπος βοά ότι Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ δεν μιλιούνται και μάλιστα έχουν «σκοτωθεί» και τα δύο άλλοτε αγαπημένα αδέλφια, πρίγκιπας Χάρι και πρίγκιπας Γουίλιαμ, η δούκισσα του Κέιμπριτζ φέρεται να επισκέφθηκε, μαζί με τον σύζυγό της δούκα του Κέιμπριτζ, τους Σάσεξ στο νέο τους σπίτι.

Σύμφωνα με το Harpers Bazaar, την προηγούμενη Κυριακή, αμέσως μετά την πασχαλινή λειτουργία στο ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου βρέθηκαν όλοι εκτός από την Μέγκαν Μαρκλ η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ επισκέφθηκαν τους Σάσεξ στο νέο τους σπίτι το Φρόγκμορ Κότατζ.

Να σημειωθεί βέβαια, ότι πλάνα που κυκλοφόρησαν από την παρουσία της βασιλικής οικογένειας στην πασχαλινή λειτουργία, έδειχναν τα δύο αδέλφια, πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι να μην… κοιτιούνται καν μεταξύ τους.

Παρόλα αυτά το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι Κέιμπριτζ επισκέφθηκαν την Μέγκαν Μαρκλ για να δουν πώς είναι και πώς αισθάνεται τώρα βρίσκεται εν αναμονή της γέννας αλλά και για να δουν το νέο τους σπίτι! Μάλιστα, είχαν πάρει και δώρο για το νέο σπίτι της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ;
Να σημειωθεί ότι η Μέγκαν Μαρκλ λέγεται ότι ξεκουράζεται τις δύο τελευταίες εβδομάδες στο νέο της σπίτι, το Φρόγκμορ Κότατζ, ενώ περιμένει να γεννήσει. Λέγεται μάλιστα ότι βρίσκεται ήδη στο πλευρό της η μητέρα της Ντόριαν Ράγκλαντ (η οποία πρόσφατα είχε παρακολουθήσει μαθήματα… μαίας) αλλά και ο μέικ απ άρτιστ, κολλητός της Μέγκαν Μαρκλ, Ντάνιελ Μάρτιν.

Εντωμεταξύ, η Μέγκαν Μαρκλ αναμένεται να γεννήσει από μέρα σε μέρα, αν όχι από ώρα σε ώρα. Ωστόσο, η ανακοίνωση του παλατιού πριν λίγες ημέρες περιέπλεξε τα πράγματα καθώς άφηνε υπόνοιες ότι δεν πρόκειται να ανακοινωθεί αμέσως η γέννηση του βασιλικού μωρού αλλά εν ευθέτω χρόνο και αφού πρώτα περάσουν κάποιες στιγμές μόνοι τους πρίγκιπας Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ και ο ή ή μικρός/ή.

Την ώρα πάντως που τα δημοσιεύματα θέλουν την Μέγκαν Μαρκλ να έχει ήδη γεννήσει και απλά να μην το έχει ανακοινώσει ακόμη, μια τελευταία -εκτός προγράμματος- εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι κατεύνασε τις φήμες.

Οπως και να έχει, όταν γεννήσει η Μέγκαν Μαρκλ, κάποια στιγμή… θα το μάθουμε.