Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Μήπως νιώθετε σαν να παίζετε μέσα σας διελκυστίνδα, Κριοί; Προειδοποίηση: Μπορεί να μην υπάρξει νικητής αυτό το Σάββατο. Ρίξτε το σε μια ανεπίλυτη σύγκρουση ανάμεσα στον ορμητικό Άρη και τον θολό Ποσειδώνα, που σας τραβάνε ο ένας προς την παραγωγικότητα και ο άλλος προς τη διαφυγή. Μόλις φτάνετε στο πιο γλυκό σημείο της μικρής σας ονειροπόλησης, η πραγματικότητα σας χτυπάει την πόρτα. Ίσως με τη μορφή ενός αγχωτικού email ή ραντεβού. Θα θέλατε να παραμείνετε περισσότερο εκεί, αλλά έχετε δουλειά να κάνετε και ανθρώπους να ευχαριστήσετε.

Αφήστε τις φαντασιώσεις για το βράδυ του Σαββάτου και φροντίστε να καλέσετε τον σωστό συνεργό! Το σουαρέ μπορεί να διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας της ημέρας και σας βάζει σε διάθεση για κόσμο. Δυστυχώς, αυτός ο σωρός με τα άπλυτα δεν πρόκειται να πλυθεί από μόνος του. Μην βγείτε για φαγητό το βράδυ της Κυριακής και κάντε όλες αυτές τις δουλειές όταν η Σελήνη περάσει στους Ιχθύς αργά το απόγευμα.

 Ταύρος

Η κοινωνική πίεση μπορεί να είναι μεγάλη αυτό το Σάββατο, αλλά προτού πείτε ναι σε μια πρόσκληση, σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε πραγματικά. Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον κοινωνικό τομέα σας και προσδίδει μια ονειρική ποιότητα στην μέρα, αλλά επειδή συγκρούεται με τον ταραξία Άρη, μπορεί να περάσετε περισσότερο χρόνο παίζοντας τον διαιτητή παρά απολαμβάνοντας την ψυχρή ενέργεια –ειδικά εάν κάποιο ενοχλητικό άτομο απαιτεί προσοχή. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να αρνηθεί σε προσκλήσεις και αφιερώστε τη βραδιά στον εαυτό σας. Φαγητό απ’ έξω και σειρές είναι αυτό ακριβώς που διέταξε το Σύμπαν.

Αφιερώστε την Κυριακή στο να ξεκινήσετε τη δουλειά της επόμενης εβδομάδας, ενώ η Σελήνη βρίσκεται στη ζώνη της καριέρας σας για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πάρετε το λάπτοπ σας ή το κλασέρ σας στο πάρκο ή σε μια καφετέρια και κάντε τακτικά διαλείμματα! Αλλά, σας προειδοποιώ, μπορεί να μην μπορείτε να σταματήσετε να μιλάτε για δουλειά, οπότε αν σκοπεύετε να καλέσετε φίλους, βεβαιωθείτε ότι είναι οι φιλόδοξοι τύποι.

Δίδυμοι

Πείτε το κομμάτι σας το Σάββατο, Δίδυμοι –απλώς μην αφήσετε τις ελπίδες σας να ξεφύγουν. Ο παθιασμένος Άρης πυροδοτεί το ζώδιό σας, αλλά εκτροχιάζεται από τον νεφελώδη Ποσειδώνα στη γωνία της σταδιοδρομίας σας. Μπορεί να έχετε μια σαφή εικόνα του τι θέλετε να πετύχετε, αλλά αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις μπορεί να μην είναι έτοιμοι να δώσουν το πράσινο φως στη μεγάλη ιδέα σας. Αποδεχτείτε την πιθανότητα ότι θα πρέπει να περιμένετε λίγο περισσότερο για μια απάντηση και μην το αφήσετε αυτό να σας εμποδίσει απ’ το να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι. Αυτό είναι το τέλειο παράδειγμα για το ότι τα καλά πράγματα έρχονται σε εκείνους που έχουν υπομονή.

Εν τω μεταξύ, τι λέτε να αποσπάσετε την προσοχή σας με ένα ταξιδάκι ή μια απόδραση το σαββατοκύριακο. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα ενεργοποιήσει την ανάγκη σας για περιπλάνηση μέχρι την Κυριακή το βράδυ –και μπορείτε να θεωρήσετε αυτό το ταξίδι ως έρευνα. Δεν γνωρίζετε ποτέ κάποιον άγνωστο, Δίδυμοι και θα είστε σε σπάνια φόρμα. Ακόμα κι αν εξερευνάτε μόνο έναν νέο χώρο, μην εκπλαγείτε αν γίνετε φίλοι με τους μισούς θαμώνες πριν φύγετε!

 Καρκίνος

Μείνετε αληθινοί, Καρκίνοι! Θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε από μια ιδιοφυή ιδέα το Σάββατο, αλλά πόσο αξιόπιστη είναι; Μπορεί να δυσκολεύεστε να διακρίνετε το πρακτικό από το λαμπερό, χάρη σε μια μπερδεμένη γωνία ανάμεσα στον πιεστικό Άρη στον θολό δωδέκατο Οίκο σας και τον νεφελώδη Ποσειδώνα. Είναι υπέροχο να αφήνετε ελεύθερη τη φαντασία σας, αλλά δεν θέλετε να το παρακάνετε κιόλας. Μπορεί ακόμη και να γίνετε λίγο παρανοϊκοί κάτω από αυτή τη σύγκρουση. Πριν πάτε να κατηγορήσετε κάποιον για οτιδήποτε, ερευνήστε την αλήθεια.

Την Κυριακή, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να μην βγει –ή μειώστε τη λίστα των καλεσμένων μόνο σε δυο. Με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ιδιωτικό όγδοο Οίκο σας μέχρι το βράδυ, δεν θα έχετε χώρο για μεγάλες συγκεντρώσεις. Η προτίμησή σας; Βαθιά κατάδυση σε συζητήσεις για προσωπικές σκέψεις και σπάνια εκφραζόμενα συναισθήματα. Και αν δεν υπάρχει κάποιος που να εμπιστεύεστε αρκετά, πάρτε το ημερολόγιο σας και πηγαίνετε στο πάρκο για να γίνετε ο έμπιστος του εαυτού σας.

Λέων

Αληθινός φίλος ή όχι; Ίσως να μην μπορείτε να πιστέψετε στα λεγόμενα των άλλων αυτό το Σάββατο, Λέοντες –πράγμα που δεν είναι κυνικό, απλώς προστατεύετε τον εαυτό σας! Μια δύσκολη σύγκρουση που περιλαμβάνει τον επιθετικό Άρη στη ζώνη της ομαδικής δουλειάς σας και τον νεφελώδη Ποσειδώνα στον μυστικό όγδοο Οίκο σας δυσκολεύει την αλήθεια μιας κατάστασης να διαφανεί. Κάποιος μπορεί να έχει μια κρυφή ατζέντα –ή απλώς να κρύβει κάτι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μην πιστεύετε ό,τι ακούτε, ανεξάρτητα από το πόσο ειλικρινής ή πειστικός μπορεί να φαίνεται κάποιος.

Ως έντιμο άτομο, αυτό δεν είναι το πιο εύκολο για εσάς. Αλλά μην ξεχνάτε: Δεν αξίζουν όλοι την πλήρη πίστη σας. Και για όσους έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας; Βρείτε χρόνο για τετ-α-τετ καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, καθώς η Σελήνη είναι στον Υδροχόο και στον έβδομο Οίκο σας των συνεργασιών. Εάν έχετε αμελήσει ή παραλείψει, μην δώσετε δικαιολογίες. Κεράστε τους φαγητό! (Και φέρτε τους δώρα.)

Παρθένος

Βρίσκεστε σε άμεσο μονοπάτι προς τη γραμμή του τερματισμού, αλλά τι συμβαίνει με όλους αυτούς τους περισπασμούς; Με τον δυναμικό Άρη να βρίσκεται στη γωνιά της σταδιοδρομίας σας, είστε Παρθένοι σε αποστολή! Αλλά το Σάββατο, καθώς ο κόκκινος πλανήτης συγκρούεται με τον θολό Ποσειδώνα στον τομέα της συνεργασίας σας, οι άλλοι μπορεί να μην συνεργάσιμοι (ή να είναι αλλόκοτοι) –θέτοντάς το ευγενικά. Κάντε ό,τι μπορείτε για να τους βάλετε στο παιχνίδι, μοιράζοντας ρητές οδηγίες. Αλλά πριν μετατραπεί η κατάσταση σε αδύνατη αποστολή, βάλτε σε αναμονή τα συνεργατικά και εστιάστε στα πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε.

Την Κυριακή, κάντε το αποστολή σας να απαλλαγείτε από το στρες. Απομακρυνθείτε από τα υπολογιστικά φύλλα και πηγαίνετε σε ένα μεσημεριανό μάθημα γιόγκα ή συναντήστε φίλους για μια ημέρα πεζοπορίας. Μια συζήτηση μπορεί να πάρει μια ουσιαστική (και ενδεχομένως ρομαντική) στροφή προς το βράδυ, όταν η Σελήνη περάσει στους Ιχθύς και στη ζώνη των σχέσεων σας για δυόμισι ημέρες.

Ζυγός

Με τον ταραξία Άρη στον επεκτατικό ένατο Οίκο σας, έχετε ένα φιλόδοξο όραμα, Ζυγοί –και θέλετε πολύ να το κάνετε πραγματικότητα. Αλλά μπορεί να χρειαστεί να βάλετε σε αναμονή αυτές τις αγωνιώδεις ορμές αυτό το Σάββατο. Ένα τετράγωνο δράσης ανάμεσα στον ανυπόμονο κόκκινο πλανήτη και τον νεφελώδη Ποσειδώνα μπορεί να φρακάρει τις δουλειές. Μπορεί να μην ξέρετε αν πρέπει να ονειρευτείτε κοιτώντας τον γαλανό ουρανό ή να τελειοποιήσετε τις λεπτομέρειες. Ίσως να είναι καλύτερο να παραμείνετε επικεντρωμένοι στο σκέλος των ιδεών και να αφήσετε την πραγματική εκτέλεση για μια άλλη μέρα.

Εκτός αυτού, η δημιουργικότητά σας μπορεί να φτάσει σε κορυφαία επίπεδα αυτό το σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη περνάει στον καλλιτεχνικό, εκφραστικό πέμπτο Οίκο σας. Καλέστε τη μούσα σας όπως μπορείτε, είτε μέσω χρωμάτων είτε παρακολουθώντας μια πειραματική θεατρική παράσταση είτε μια ζωντανή τζαζ συναυλία. Θεωρείστε το τη δικαιολογία που περιμένατε για να κλείσετε ραντεβού με κάποιον που θαυμάζετε.

Σκορπιός

Ο έρωτας δεν είναι καθόλου ξεκάθαρος το Σάββατο, χάρη σε ένα τετράγωνο ανάμεσα στον παθιασμένο Άρη και τον απατηλό Ποσειδώνα στις ζώνες του πάθους σας. Μπορεί να είστε έτοιμοι να πείτε το ναι σε κάποιον και να σας απαντάει η σιωπή κάθε φορά που προσπαθείτε να επικοινωνήσετε. Ή ίσως είστε αυτοί που κυνηγάτε και δεν μπορείτε να ξεπεράσετε την αμφιθυμία σας. Η ημέρα χαρακτηρίζεται από έντονο φλερτ και μεγάλες υποσχέσεις, αλλά οι δεσμεύσεις είναι πιο δύσκολες. Γι’ αυτό μην προσπαθήσετε να τις κάνετε! Απολαύστε το παιχνίδι του κυνηγιού –απλώς φροντίστε να είστε ευκίνητοι για να μην πιαστείτε.

Αν ξυπνήσετε την Κυριακή και θέλετε πρωινό στο κρεβάτι, παραγγείλτε απ’ έξω! Ή βάλτε τα πιο άνετα ρούχα σας και πηγαίνετε από τον φούρνο στο σπα. Με τη Σελήνη στον αποκαταστατικό τέταρτο Οίκο σας για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, η περιποίηση μπορεί να σας προετοιμάσει για την επόμενη εβδομάδα. Αλλά το βράδυ, η Σελήνη περνά στους Ιχθύς και ένα ραντεβού σε καλό εστιατόριο θα μπορούσε να αποσαφηνίσει μερικές από τις συγχυστικές επικοινωνίες του Σαββάτου με το ταίρι σας.

Τοξότης

Είναι δύσκολο για το ειλικρινές ζώδιό σας να μην είναι ανοικτό και ειλικρινές, αλλά μπορεί να μην θέλετε να πείτε όλη την αλήθεια το Σάββατο. Μια παραπλανητική γωνία ανάμεσα στον Άρη στη σφαίρα της συνεργασίας σας και του χειραγωγικού Ποσειδώνα στον συναισθηματικό τέταρτο Οίκο σας, μπορεί να συστρέψει τα λόγια σας και να κάνει όλα όσα βγαίνουν από το στόμα σας να ακούγονται περίεργα. Ή εσείς να περιγράφετε τα πράγματα μόνο μαύρα ή άσπρα και το άλλο άτομο να ακούει κάτι εντελώς διαφορετικό. Κάτω από αυτά τα ευαίσθητα άστρα, πείτε λιγότερα για να ακουστούν περισσότερα.

Την Κυριακή μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που είχατε μείνει, όταν η Σελήνη στον Υδροχόο ακονίσει το τσεκούρι της επικοινωνίας σας, όπως και την αίσθηση του χιούμορ σας, που ήταν πάντα το όχι και τόσο μυστικό όπλο σας. Εάν μπορείτε να γελάσετε με τον εαυτό σας και την ειρωνεία της κατάστασης, θα περάσετε τα εμπόδια πιο γρήγορα. Κρατήστε το βράδυ της Κυριακής για δείπνο από το πλησιέστερο και αγαπημένο σας εστιατόριο και παραγγείλετε (ή μαγειρέψτε!) κάτι πιο προσεγμένο από πίτσα.

Αιγόκερως

Μπορούμε να δούμε λίγο ξεκάθαρα τα πράγματα, παρακαλώ; Με τον φιλόδοξο Άρη να προσπαθεί να τιθασεύσει το χάος σε μια μπερδεμένη γωνιά της ζωής σας αυτό το Σάββατο, στηρίζετε μόνο συστήματα και οργάνωση. Παρ’ όλα αυτά, σχηματίζει μια μπερδεμένη γωνιά με τον αφηρημένο Ποσειδώνα στον Οίκο των διανοητικών διαδικασιών σας. Εάν η λήψη αποφάσεων αποδεικνύεται αδύνατη, σταματήστε και αποφύγετέ τη! Εστιάστε σε ένα πράγμα τη φορά, απαλείφοντας όλους τους περισπασμούς.

Αποφύγετε να παρασυρθείτε από πολλές ταυτόχρονες εργασίες. Βάλτε ρεαλιστικούς στόχους για την ημέρα, έπειτα χαλαρώστε με δείπνο και ευχάριστη παρέα το βράδυ του Σαββάτου. Μια αισθησιακή Κυριακή σας περιμένει με παρέα έναν απολαυστικό φίλο. Μπορεί εύκολα να περάσετε από τον καφέ στα ψώνια και έπειτα ένα γύρο κοκτέιλ. Το κόλπο; Να μην χαλάσετε όλα σας τα λεφτά σε κάτι όμορφο που το θέλετε περισσότερο από επιθυμία παρά από ανάγκη.

Υδροχόος

Προειδοποίηση: Θα μπείτε στον πειρασμό από τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή αυτό το σαββατοκύριακο, Υδροχόοι, αλλά πριν τιγκάρετε τις κάρτες, ρίξτε μια ματιά στους λογαριασμούς σας. Έχετε όρεξη για σαμπάνια αυτή τη στιγμή, αλλά αν το μόνο που μπορείτε να αγοράσετε είναι ένα πακέτο με μπύρες απ’ το σούπερ μάρκετ, βρείτε την αυτοπειθαρχία σας. Αυτό δεν πρόκειται να είναι εύκολο με τη συναισθηματικά παρορμητική Σελήνη στον Υδροχόο για το μεγαλύτερο μέρος του σαββατοκύριακου.

Και με τον ασταμάτητο Άρη στο ηδονιστικό πέμπτο Οίκο σας να σχηματίζει τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα στη ζώνη των οικονομικών σας το Σάββατο, οι λαχτάρα για ψώνια θα είναι ισχυρή. Μην ξεχνάτε ότι μερικά από τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν, Υδροχόοι. Πιάστε τη φωτογραφική μηχανή σας και πηγαίνετε για έναν περίπατο. Θεωρήστε τον κινούμενο διαλογισμό, καθώς ο συντονισμός με την ομορφιά της παρούσας στιγμής είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να χαλαρώσετε.

Ιχθύες

Μην γεμίσετε το πρόγραμμά σας το Σάββατο, Ιχθύες: Μπορεί να εκτροχιαστείτε πριν από τη δεύτερη κούπα καφέ σας! Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας να έρχεται σε σύγκρουση με το Άρη στον οικιακό τομέα σας, μπορεί να προκύψει το χάος. Ορισμένοι συγγενείς (ή συγκάτοικοι) μπορεί να ανεβάζουν τη δραματική ένταση ενώ εσείς προσπαθείτε να ηρεμήσετε. Αποδεχτείτε το γεγονός ότι είστε μόνο ένα άτομο: Μπορείτε να κάνετε μόνο μερικά πράγματα μέσα σε μια μέρα. Εάν οι άλλοι προσπαθούν να σας πείσουν να κάνετε περισσότερα, εξηγήστε τους γλυκά ότι τους αγαπάτε πολύ αλλά ότι έχετε απλώς και άλλες δεσμεύσεις (όπως, αυτή στον εαυτό σας!).

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον δωδέκατο Οίκο σας για το μεγαλύτερο μέρος του σαββατοκύριακου, καλύτερα να αφήσετε το μπραντς. Να πάτε στο σπα και έπειτα να ξεκινήσετε με τα σχέδια που μπορεί να είναι γεμάτα ένταση. Δεν θα είστε καλή παρέα εάν νιώθετε κουρασμένοι ή αφηρημένοι γιατί σκέφτεστε αυτά που έχετε να κάνετε. Καλύτερα να μείνετε σπίτι και να αντιμετωπίσετε αυτό το βουνό από άπλυτα. Όταν γίνει αυτό, βγείτε για φαγητό και για ταινία το βράδυ της Κυριακής, όταν η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας για δύο και ημέρες.