Γιαννάκου: Δεν φοβάμαι τον θάνατο, με ανησυχεί ότι θα αφήσω μόνη την κόρη μου

Η πρώην υπουργός, Μαριέττα Γιαννάκου, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Παραπολιτικά  μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της συγκλονίζει με τη δήλωση της: “Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Με ανησυχεί ότι θα αφήσω μόνη την κόρη μου”.

Η πρώην υπουργός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο  και πλέον αναρρώνει στο σπίτι της. Η πρώην υπουργός και ευρωβουλευτής της ΝΔ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη τον Μάιο.

«Αισθάνθηκα μια δύσπνοια πάρα πολύ έντονη στο σπίτι και ζήτησα να με μεταφέρουν με το 166. Πήγα στον Ερυθρό Σταυρό κι εκεί διαπιστώθηκε έμφραγμα του μυοκαρδίου. Οι γιατροί έκαναν αγγειοπλαστική για να το αντιμετωπίσουν. Πέρασα έναν μήνα περίπου στην Εντατική και εν συνεχεία πήγα σε κανονικό δωμάτιο. Τώρα είμαι καλά. Ξέρετε αυτά συμβαίνουν σε πολλούς ανθρώπους», είπε για την περιπέτειά της και συνέχισε:

«Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Με ανησυχεί ότι θα αφήσω μόνη την κόρη μου. Βεβαίως, έχει και τον μπαμπά της, με τον οποίο είμαστε διαζευγμένοι, βεβαίως υπάρχει και η αδελφή μου, αλλά θέλω να ζήσω για να τη στηρίξω».

Σημειώνει ακόμη ότι στην εντατική την επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Κώστας Καραμανλής, με τον οποία μίλησαν αρκετή ώρα, ο Προκόπης Παυλόπουλος την πήρε πολλά τηλέφωνα, ενώ ο Μανώλης Γλέζος πήγε δύο φορές και της πήγε τριαντάφυλλα από τον κήπο του.

Στο ερώτημα αν έχει καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της αναφέρει: «Βεβαίως και έχουμε καλές σχέσεις και ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο».

Στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφια στις εκλογές λέει: «Δεν το έχω αποκλείσει, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας, να σας πω την αλήθεια».