Γεωργιάδης: Ότι είναι ο Σαρκοζί στη Γαλλία, είμαι εγώ στην Ελλάδα

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ανατροπή» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, ο Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε ότι “Μπορώ να κάνω την ιδεολογική σύγκρουση με την αριστερά. Είμαι ένας από εσάς. Δεν είμαι από τζάκι. Δεν είμαι πορφυρογέννητος. Έχω το αντιπολιτευτικό οίστρο και το επικοινωνιακό ταλέντο. Αν βγω πρόεδρος θα δώσουμε μεγάλη πίκρα στον Τσίπρα. Θα κάνω την ΝΔ πολιτικό πρωταγωνιστή”

Παράλληλα ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, ανέφερε: «Ο πολιτικός θα πρέπει να δίνει λύσεις. Ο πολιτικός κρίνεται από το αποτέλεσμα. Στη πολιτική μπήκα για να λύνω τα προβλήματα. Θα βοηθήσω τον κόσμο να του λύσουμε τα προβλήματα και θα κάνω τη Νέα Δημοκρατία που ονειρευόμαστε» και συμπλήρωσε:

«Ο κ. Σαμαράς παρέδωσε μια καλύτερη Ελλάδα από αυτή που παρέλαβε. Ο Τσίπρας πήρε μια καλύτερη Ελλάδα και την έκανε σαν τα μούτρα του. Ο μύθος πως η κυβέρνηση Σαμαρά σταμάτησε το έργο της μετά τις ευρωεκλογές πρέπει κάποια στιγμή να πέσει. Εγώ είμαι υπερήφανος που ήμουν μέλος αυτής της κυβέρνησης και δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος είναι υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος σήμερα και παράλληλα να κατακρίνει εκείνη την κυβέρνηση».

Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε:

«Η ΝΔ ήταν και παραμένει κεντροδεξιά. Εγώ δεν ντρέπομαι να πω πως είμαι Δεξιός. Ο Μεϊμαράκης είναι κεντρώος και ο Τζιτζικώστας είναι κεντροδεξιός αν και δεν έχω πλήρη εικόνα των θέσεων του. Ότι είναι ο Σαρκοζί στη Γαλλία, είμαι εγώ στην Ελλάδα. Σε όλη την Ευρώπη η δεξιά είναι φιλελεύθερη στην οικονομία και συντηρητική στα κοινωνικά. Και συμφωνώ με αυτό που είπε ο Σαρκοζί για βραχιολάκι παρακολούθησης στους μετανάστες. Ο Τσίπρας και η Τασία φταίνε για την έκρηξη στο μεταναστευτικό. Άνοιξαν τα σύνορα. Από 75.000 μετανάστες που είχαν μπει το 2014, φτάσαμε σήμερα στις 600.000 και έτσι πέρασαν και πάρα πολλοί τζιχαντιστές».

Τέλος, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ τόνισε:

«Δεν με καλύπτει ο τρόπος με τον οποίο η ΝΔ κάνει αντιπολίτευση. Υποχώρησε στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς. Εγώ θα είμαι στο δεύτερο γύρο γιατί δεν μπορεί να υπάρχουν υποθέσεις όπως του Φλαμπουράρη και του Πανούση και το κόμμα μας να κοιμάται τον ύπνο του Δικαίου. Ζητάω συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ γιατί τους αφήσαμε μόνους απέναντι στη κυβέρνηση Τσίπρα»