Γερμανία: Μετά από 2 εβδομάδες συνεχόμενης στύσης…. κατέληξε στο νοσοκομείο!

Δύο εβδομάδες με συνεχόμενη στύση, κλείνει σε νοσοκομείο του Βερολίνου, ένας Ουαλός τζαζίστας που περνάει μία σοβαρή περιπέτεια υγείας, χάρη στην απόφασή του να δεχθεί να κάνει μία ένεση στο πέος του για να έχει μεγαλύτερη στύση.

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή 26 Ιουλίου, όταν έχοντας πάει σε ένα gay club της γερμανικής πόλης γνώρισε έναν νοσοκόμο, με τον οποίο γύρισαν μαζί στο σπίτι. Εκείνος ήταν που τον έπεισε να κάνει μία ένεση στο πέος του, προκειμένου να είχε μεγαλύτερη σε διάρκεια και μέγεθος στύση…

«Τι θα μπορούσε να πάει στραβά», είπε από μέσα του εκείνη τη στιγμή ο Ντάνι Πολάρις, όμως τώρα παραδέχεται πως «είναι η χειρότερη απόφαση που είχα πάρει ποτέ στην ζωή μου».

Το επόμενο πρωί όμως, βλέποντας οτι αυτό που είχε κάνει εξακολουθούσε να έχει επίδραση και παρά τις ενοχλήσεις που είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους, αντί να πάει σε γιατρό επέλεξε να πάει στο Berlin Pride.

Προκειμένου μάλιστα να ανακουφίσει τους πόνους και εκμεταλλευόμενος τον χαρακτήρα του event, έβαλε έναν cooler κρασιού στο πέος του και αναχώρησε. Εκεί ζήτησε την γνώμη ενός γιατρού, ο οποίος τον καθησύχασε, λέγοντάς του οτι μπορεί να περιμένει μέχρι την Δευτέρα πριν πάει στο νοσοκομείο.

Την Κυριακή όμως, η στύση είχε μείνει και οι ενοχλήσεις είχαν γίνει έντονοι πόνοι. Έτσι επικοινώνησε με τον νοσοκόμο που είχε γνωρίσει, ο οποίος του είπε να χρησιμοποιήσει κεταμίνη. Αυτό έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα, καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει και ένιωθε λες και το πέος του ήταν έτοιμο να εκραγεί.

Μετά από λίγο, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους, οι οποίοι ακόμα και σήμερα δεν τον έχουν εγκαταλείψει. Του έχουν γίνει 7 φορές ενέσεις για να του αφαιρεθεί αίμα, η ποσότητα του οποίου ήταν τόσο μεγάλη που χρειάστηκε να του γίνει μετάγγιση για να αναπληρωθεί αυτό που αφαιρέθηκε.

Πλέον, ο πριαπισμός που τον ταλαιπωρεί, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τον οδηγήσει στο κρεβάτι του χειρουργείου για ακρωτηριασμό, καθώς οι πιθανότητες να θεραπευτεί με άλλο τρόπο, σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι μικρότερες του 50%.