Γέλιο! Κωμικοτραγικές εμπειρίες από σχέσεις της μιας βραδιάς

Η σχέση της μιας βραδιάς πάντα εμπεριέχει ρίσκο. Ή θα τη θυμάσαι εφ’ όρου ζωής ως μια ωραία περιπέτεια ή που θα την ξεχάσεις πριν καν την ολοκληρώσεις.

Μια γυναίκα αποφάσισε να μιλήσει για την περιπέτειά της στην ιστοσελίδα Mumsnet, δίνοντας το έναυσμα για να ανοίξει συζήτηση με βασικό θέμα τα χειρότερα one night stands.

«Μόλις ξύπνησα δίπλα στον πιο ενοχλητικό άνδρα που έχω γνωρίζει στη ζωή μου», έγραψε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «Βασικά εξομολογήθηκε την αγάπη του για μένα λέγοντάς μου τα πάντα για την πρώην του με την οποία μόλις είχαν χωρίσει. Ήταν τρομερό».

Και κάπως έτσι ξεκίνησε η κατάθεση εμπειριών από άλλες γυναίκες που επισκέπτονται την εν λόγω ιστοσελίδα.

«Είχα κάποιον, που δεν ήταν γιατρός, ο οποίος είχε φετίχ να εξετάζει με στηθοσκόπιο», έγραψε κάποια. «Εγώ είχα γνωρίσει κάποιον που κόντεψε να μου κόψει με τα δόντια του τη θηλή μου στα προκαταρκτικά», σημείωσε κάποια άλλη.

«Γνώρισα έναν τύπο που πήρε δύο βιάγκρα και δεν μπορούσε μετά να ανοίξει τα μάτια του από τον πονοκέφαλο που του προκάλεσαν. Ήταν ένας ξένος στο κρεβάτι μου που δεν μπορούσε να μιλήσει και να ανοίξει τα μάτια του. Δεν τολμούσα να κουνηθώ καθώς ήθελα να νομίζει πως με είχε πάρει ο ύπνος», έγραψε μια άλλη.

Η χρήστης NeverEnder κατέθεσε τη δική της εμπειρία: «Εγώ είχα πάει με έναν που το επόμενο πρωί μου τραγουδούσε όπερα. Του δώσαμε με τις φίλες μου το παρατσούκλι “το αγόρι της όπερας”».

Η DitheringBlidiot από την πλευρά της μίλησε για τη δική της περιπέτεια: «Έφερα σπίτι έναν τύπο που άρχισε να μιλάει για τον θεό και τη σταύρωσή του. Άφησε ένα σταυρουδάκι στο σπίτι μου και μετά μου έστειλε μήνυμα να του το επιστρέψω. Του είπα ότι θα του το στείλω ταχυδρομικώς».