Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Δώστε το μικρόφωνο σε κάποιον άλλο, αγαπητοί Κριοί! Ο ζωοδότης Ήλιος περνά από σήμερα στον Σκορπιό και τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας, αποζητώντας τις ιδιωτικές στιγμές. Μπορείτε να τις αφιερώσετε στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε, μπορείτε να τις περάσετε με το ιδιαίτερο άτομο της ζωής σας. Οι δεσμευμένοι έχετε την άδεια του σύμπαντος να εξερευνήσετε άγνωστα νερά στη σχέση σας, αρκεί να υπάρχει η συναίνεση και των δύο. Οι αδέσμευτοι αφήστε να σας προσεγγίσουν οι άλλοι. Να ξέρετε ότι αυτή η περίοδος ενδείκνυται για να βάλετε και τα οικονομικά σας σε τάξη!

Ταύρος

Το «δύο» θα γίνει το μαγικό σας νούμερο, αγαπητοί Ταύροι! Ο Ήλιος θα διαμένει από σήμερα και μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, στον Σκορπιό και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Είναι πιθανό να ενημερωθείτε για κάποιες σημαντικές ειδήσεις στη ζωή ενός ανθρώπου του στενού σας κύκλου, που θα έχουν αντίκτυπο και σε εσάς. Οι πιο σημαντικοί σας δεσμοί να τονωθούν αυτή την περίοδο, ακόμα κι αν έχετε να μιλήσετε καιρό με κάποια άτομα. Επίσης, ενδέχεται το ταίρι σας να ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο δείπνο για τους δυο σας… Ακόμα κι αν η μέρα σας ξεκινήσει χλιαρά, να ξέρετε ότι έπεται το κερασάκι!

Δίδυμοι

Σίγουρα είστε πολυάσχολοι τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Δίδυμοι. Ωστόσο, πόσες από τις εκκρεμότητές σας διεκπεραιώνετε τελικά; Ο Ήλιος θα παραμείνει μέχρι τις 22 Νοεμβρίου στον Σκορπιό και τον 6ο Οίκο σας της οργάνωσης. Χρειάζεστε ηρεμία και χαλαρή αντιμετώπιση των πραγμάτων για τον επόμενο μήνα, αν θέλετε να παραμείνετε στην αρένα των διεκδικήσεων. Βάλτε προτεραιότητες, γιατί η αταξία θα προσθέτει άγχος στη διάθεσή σας και δεν θα καταφέρνετε να σκέφτεστε διεξοδικά τα θέματά σας. Προετοιμαστείτε αναλόγως, για να μην βρεθείτε εκτός πορείας!

Καρκίνος

Προετοιμαστείτε για δράση, αγαπητοί Καρκίνοι! Σήμερα ο υπέρλαμπρος Ήλιος αρχίζει την παραμονή του στον Σκορπιό και τον 5ο Οίκο σας του ρομαντισμού, διάρκειας μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Αν είστε αδέσμευτοι, μην αποκλείσετε καμία από τις προσεγγίσεις που θα δεχθείτε – ακόμα κι αν δεν καταλήξουν σε σχέση. Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε από μια απρόσμενη απόδραση με το ταίρι σας, που μπορεί να συνοδευτεί κι από εκτόξευση του πάθους σας!

Λέων

Πόσο σπιτόγατοι είστε, αγαπητοί Λέοντες; Ο Ήλιος ξεκινά σήμερα τη διαμονή του στον Σκορπιό και τον 4ο Οίκο σας του σπιτικού και της οικογένειας, μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να περάσετε χρόνο στα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας, ειδικά αν δεν έχετε διάθεση για πολλές κοινωνικές δραστηριότητες. Αφιερώστε την ενέργειά σας στους πιο κοντινούς σας ανθρώπους, για να ενδυναμώσετε και να φροντίσετε αυτές τις σχέσεις. Δώστε έμφαση στις γυναίκες του κύκλου σας, μπορεί να υποκρύπτουν τα πιο θετικά στοιχεία για το μέλλον σας!

Παρθένος

Είστε διατεθημένοι να κάνετε μεγάλες αλλαγές, αγαπητοί Παρθένοι; Αρχίστε από τον εαυτό σας και από σήμερα, που ο ζωοδότης Ήλιος αρχίζει την παραμονή του στον Σκορπιό και τον 3ο Οίκο των εστιών σας. Είστε από τους πλέον εξυπηρετικούς και δοτικούς εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Αυτό το χαρακτηριστικό σας θα σας ωθήσει να προσφέρετε στο σύνολο μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Ενισχύστε τα μικρά καταστήματα της τοπικής σας κοινωνίας, βοηθήστε όποιον χρειάζεται βοήθεια, προσφέρετε τις εθελοντικές υπηρεσίες σας σε ανθρωπιστικές δράσεις της περιοχής σας. Αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, ίσως μπορείτε να συνδράμετε σε οικονομικό επίπεδο.

Ζυγός

Το χρήμα είναι ο πρωταγωνιστής τώρα, αγαπητοί Ζυγοί! Ο λαμπερός Ήλιος ορμά από σήμερα στον Σκορπιό, και θα πυροδοτεί τον οικονομικό τομέα σας μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να στήσετε το καινούργιο σας πλάνο όσο αφορά τα χρήματά σας. Ένας ανανεωμένος προϋπολογισμός με διορθωτικές κινήσεις, θα σας βοηθήσει να περικόψετε αχρείαστες δαπάνες. Στη συνέχεια εστιάστε στο μέλλον και στο πώς θα αυξήσετε τα έσοδά σας μακροπρόθεσμα!

Σκορπιός

Ευτυχισμένα γενέθλια, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο αναζωογονητικός Ήλιος αρχίζει τη διαμονή του στα δικά σας εδάφη, από σήμερα μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Ο άνεμος της αλλαγής θα πνέει με ταχύτητα, γι’ αυτό φροντίστε να κλείσετε κάθε εκκρεμότητά σας με το παρελθόν πριν περάσετε σε καινούργια εγχειρήματα. Μόνο μην γεμίσετε το πρόγραμμά σας με υποχρεώσεις, γιατί θα έχετε έντονη διάθεση και για αυθόρμητη ψυχαγωγία… Μην διστάσετε να φανείτε τολμηροί – μπορεί να βιώσετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό!

Τοξότης

Λαχταράτε λίγη ξεκούραση, αγαπητοί Τοξότες! Η πιθανά πεσμένη διάθεσή σας σήμερα, οφείλεται στο πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό και τον 12ο Οίκο σας της νωχελικότητας. Μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου, το πιο πιθανό είναι να ονειροπολείτε παρά να διέπεστε από παραγωγική ενέργεια. Επιτρέψτε αυτές τις δημιουργικές ανάπαυλες στην ένταση της τελευταίας περιόδου, χωρίς να παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας. Απλά χειριστείτε της με μικρότερη ταχύτητα και περισσότερη ηρεμία, με ένα απολαυστικό ρόφημα και χαλαρωτική μουσική. Μόνο το ένστικτό σας θα εργάζεται υπερωριακά τώρα, γι’ αυτό να ακούτε όσα θα σας πει!

Αιγόκερως

Ανορθώστε τα επίπεδα της δικτύωσή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο ανανεωτικός Ήλιος αρχίζει από σήμερα την ετήσια επίσκεψή του στον Σκορπιό και τον 11ο Οίκο σας της ομαδικής δραστηριότητας. Είναι η ιδανική στιγμή να διευρύνετε τον κύκλο σας και να κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες. Επιστρατεύστε τη γοητευτική ικανότητά σας να προσεγγίζετε τους άλλους, με σεβασμό αλλά και διάθεση για φλερτ… Μόνο μην το παρακάνετε με αυτό το τελευταίο, αν έχετε συνάντηση με τους υψηλά ιστάμενούς σας για να τους παρουσιάσετε τις καινούργιες ιδέες σας

Υδροχόος

Πάντα προχωράτε με τον ρυθμό που ορίζετε εσείς, αγαπητοί Υδροχόοι! Ωστόσο, από σήμερα μπορεί να ακούτε κάποιον άλλο ρυθμό… Ο Ήλιος αρχίζει τη μηνιαία του επίσκεψη στον Σκορπιό και τον 10ο Οίκο σας των μακροπρόθεσμων στόχων. Προσθέστε επαγγελματική λάμψη στην εμφάνισή σας και στήστε την καλύτερη δυνατή εικόνα σας. Το πιο πιθανό είναι να σας προσεγγίσουν σημαντικές ευκαιρίες για την καριέρα σας. Μην απορρίψετε καμία χωρίς να διεξάγετε την απαραίτητη έρευνα, ακόμα κι αν φαντάζει παραδοσιακή για τα γούστα σας… Όσο κι αν αποζητάτε κάτι έντονα δημιουργικό, ένα σημαντικό σταθερό έσοδο θα σας δώσει την ελευθερία να επεκταθείτε όπως θέλετε στη συνέχεια!

Ιχθύες

Είναι άλλο να είστε επιφυλακτικοί και άλλο να περιορίζετε τον εαυτό σας, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Ήλιος αρχίζει την επίσκεψή του στον Σκορπιό και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας, από σήμερα και μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Είναι η στιγμή να ρίξετε τα τείχη σας και να στήσετε γέφυρες, να ανοίξετε διάπλατα το μυαλό σας και να καλωσορίστε ό,τι καινούργιο μπαίνει στην πορεία σας. Άνθρωποι, προτάσεις και ευκαιρίες θα σας βγάζουν από την βολική σας ζώνη, για να αποκτήσετε καινούργια πεδία γνώσεων. Τολμήστε να δοκιμάσετε.