Β.Παπαδόπουλος:Ο πολίτης γνωρίζει ποιός έβαλε την οικονομία σε περιπέτειες

Το ποιος έβαλε την οικονομία και το χρηματοπιστωτικό τομέα του τόπου σε ασύλληπτες περιπέτειες, ο Κύπριος πολίτης το γνωρίζει πάρα πολύ καλά, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Σε γραπτή απάντησή του, με αφορμή τις πρωινές δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη, ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει πως «η Κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη καμιά θεσμική υπονόμευση δεν έχει κάνει σε κανέναν και πόσο μάλλον στο Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας».

«Αντιθέτως», προσθέτει, «προσπαθεί να ανυψώσει τους καταρρακωμένους, από τη διακυβέρνηση του ΑΚΕΛ, θεσμούς».

Όσον αφορά τα του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν σαφής και ξεκάθαρος και πέραν τούτου ουδέν άλλο σχόλιο».

Αναφορικά με τα όσα δηλώνει ο κ. Λουκαϊδης περί «υπέρτατου στόχου κομματικής άλωσης της Κεντρικής Τράπεζας και την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων», ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνει πως «η απάντηση είναι μια και απλή: Το ποιος μέχρι και την τελευταία ώρα της διακυβέρνησης του προσπαθούσε με διορισμούς να αλώσει τα πάντα, είναι γνωστό».

«Ούτως ή άλλως», κατέληξε, «μετά τη διακυβέρνηση του ΑΚΕΛ δεν έμειναν ούτε μεγάλα ούτε μικρά ιδιωτικά συμφέροντα, για να εξυπηρετήσει κάποιος».