Βόμβα Καμμένου: «Προσέφεραν 3 εκατ.ευρώ σε βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. για να αποχωρήσει»

Mε μία δήλωση «βόμβα», ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προσκεκλημένος στην εκπομπή του SBC, «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ», αποκάλυψε ότι προσφέρθηκαν 3 εκατομμύρια ευρώ σε βουλευτή του κόμματός του προκειμένου να αποχωρήσει από την παράταξη.
Ο κ.Καμμένος δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη τρείς μήνες πριν και παρά το ότι έγιναν προσπάθειες μέσω του τμήματος εκβιαστών της αστυνομίας να «εγκλωβιστεί» ο υπαίτιος, αυτό δεν κατέστη εφικτό καθώς διαρκώς άλλαζε τα ραντεβού που έδινε.

Ο εν λόγω βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. δεν ενέδωσε και αμέσως ενημέρωσε την Κ.Ο. Ο κος Καμμένος έκανε – μεταξύ άλλων – λόγο για αφόρητες πιέσεις που δέχεται η παράταξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Λίγη ώρα αργότερα η Σταυρούλα Ξουλίδου, βουλευτής των ΑΝΕΛ Β΄ Θεσσαλονίκης, μιλώντας στο Blue Sky, κατήγγειλε ότι γαλάζιο στέλεχος την πλησίασε και της πρότεινε να λάβει ένα χρηματικό ποσό προκειμένου να φύγει από τους ΑΝΕΛ και να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Πάνος Καμμένος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή στο Blue Sky και επιβεβαίωσε ότι η κα Ξουλίδου είναι η βουλευτής στην οποία αναφέρθηκε και ο ίδιος νωρίτερα.

Μάλιστα έκανε λόγο για ένα στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών και ένα κομματικό στέλεχος κοντά στον Πρωθυπουργό ως τους ανθρώπους που πλησίασαν την κα Ξουλίδου για να τις προσφερουν τα 3 εκ. ευρώ!