ΑΠΟΕΛ – Μπαρτσελόνα 0-4

Δεν τα κατάφερε το ΑΠΟΕΛ  και ηττήθηκε από τη Μπαρτσελόνα με 0-4.

Οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον ΑΠΟΕΛ να πάρει βαθμολογικό κέρδος.Με τον Μέσι να σκοράρει χατ τρικ (έφτασε τα 74) και να καταρρίπτει το ρεκόρ του Ραούλ Γκονζάλες η Μπαρτσελόνα πήρε τους τρεις βαθμούς και πλέον θα παίξει την πρωτιά στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ  παρά την μεγάλη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον τρελό ρυθμό του αντιπάλου και πλέον στην τελευταία αγωνιστική θα κυνηγήσει τη νίκη στο Άμστερνταμ για να την τρίτη θέση του ομίλου.

Το σκορ άνοιξε ο Σουάρες στο 27’, ενώ ο Μέσι στο 38’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Είκοσι λεπτά αργότερα ο Αργεντινός έκανε το 3-0,ενώ στο 87’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για τον αποψινό αγώνα:

Pardo, Χιώτης, Sergio, Παπάζογλου, Αντωνιάδης, Riise, Carlao, Amorin, Morais, Gomes, Vinicius, Αλεξάνδρου, Εφραίμ, Αλωνεύτης, Manduca, De Vincenti, Sheridan, Djebbour.

Η αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον αποψινό αγώνα:

Ter Stegen, C. Bravo, Masip, Montoya, Piqué, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Bartra, Douglas, Jordi Alba, Sergi Roberto, Adriano, Dani Alves, Mathieu and Munir.

Διαιτητής ορίστηκε ο Ιταλός Gianluca Rocchi (διεθνής από το 2008).