Βροχερές οι πρώτες μέρες του Νοέμβρη

Σήµερα παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κυρίως µετά το µεσηµέρι ενδέχεται να δώσουν τοπικά µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί τοπικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και στα προσήνεµα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 23 στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα πιθανό να δώσουν τοπικά µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο για µεµονωµένη καταιγίδα.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένη καταιγίδα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήµερο.