Βρετανική δημοσκόπηση: Η Κέιτ Μίντλετον δημοφιλέστερη από την Μέγκαν Μαρκλ!

Μπορεί η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των media σε όλο τον κόσμο, ωστόσο η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται στην πρώτη θέση ως η αγαπημένη royal των Βρετανών.

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση η μακροβιότερη βασίλισσα του κόσμου, η Ελισάβετ, είναι το δημοφιλέστερο μέλος της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία και προτιμάται από τους περισσότερους Βρετανούς (72%).

Συγκεκριμένα, στην ετήσια δημοσκόπηση του YouGov poll, η βασίλισσα Ελισάβετ χαίρει της μεγαλύτερης αποδοχής των Βρετανών και ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο πρίγκιπας Χάρι (71%) και στην τρίτη θέση ο πρίγκιπας Oυίλιαμ (69%).

Η 93χρονη βασίλισσα είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται στον θρόνο από το 1952.

Αν αποφασίσει να παραιτηθεί τότε θα την διαδεχτεί ο 70χρονος πρίγκιπας Κάρολος, δεύτερος στη σειρά διαδοχής, ενώ ο Ουίλιαμ, 37 ετών, είναι τρίτος στη σειρά διαδοχής.

Οσο για την Κέιτ Μίντλετον και την Μέγκαν Μαρκλ, η πρώτη βρίσκεται στην τέταρτη θέση μετά τον πρίγκιπα Ουίλιαμ με 64% και η δεύτερη στην έκτη θέση με 49%.

Παρόλο που ο γάμος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι και ο ερχομός του παιδιού τους συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα επάνω τους, οι Βρετανοί δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στην δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.

Ακολουθεί η λίστα:

1. Queen Elizabeth II—72%
2. Prince Harry, the Duke of Sussex—71%
3. Prince William, the Duke of Cambridge—69%
4. Catherine, the Duchess of Cambridge—64%
5. Prince Phillip, the Duke of Edinburgh—54%
6. Meghan, the Duchess of Sussex—49%
7. Prince Charles, the Duke of Cornwall— 48%
8. Princess Anne—46%
9. Zara Phillips—42%
10. Sophie, the Countess of Wessex—29%
11. Camilla, the Duchess of Cornwall—29%
12. Prince Edward—26 %
13. Princess Eugenie—25%
14. Princess Beatrice—24%
15. Prince Andrew—21%