Βρετανία: 19χρονη αυτοκτόνησε ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο! Είχε πάθει ψύχωση με τα likes στα social media!

Τέλος στη ζωή της έβαλε η 19χρονη Κλόε Ντέιβισον ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με την κολλητή της.

Το νεαρό κορίτσι κρεμάστηκε στο σπίτι της στο Λάντσεστερ της Βρετανίας τον περασμένο Δεκέμβριο ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με την κολλητή της. Οι λεπτομέρειες για τις συνθήκες που την οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή της έγιναν γνωστές κατά τη διάρκεια της δίκης, που είναι τώρα σε εξέλιξη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ξαφνικά η γραμμή έπεσε και η φίλη της Κλόε κάλεσε την αστυνομία. Αμέσως ένα ασθενοφόρο έσπευσε στο σπίτι της 19χρονης αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να τη σώσουν.

Κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, η μητέρα της άτυχης Κλόε, Κλερ Ρέινολντς περιέγραψε πώς τα social media έγιναν εμμονή για την κόρη της, η οποία έφτασε να μην μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση.

«Έφτασε στο σημείο να έχει εμμονή με το πώς την βλέπουν οι άλλοι και πόσα likes είχαν οι φωτογραφίες της» είπε η μητέρα της.

«Η Κλόε ήταν όμορφη, ήταν η χαρά της ζωής αλλά εκείνη δεν το έβλεπε. Την ένοιαζε τόσο πολλοί πώς την έβλεπαν οι υπόλοιποι. Όταν ανέβαζε μια φωτογραφία στα social media, ήθελε όλη η οικογένεια να κάνει like και αν δεν πήγαινε καλά, την κατέβαζε» περιέγραψε η μητέρα της.

«Τα social media έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι’ αυτό που συνέβη στην κόρη μου. Η επιρροή τους, ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους, μπορεί να είναι καταστροφική» τόνισε.