Βρετανία: Παιδόφιλος κρατούσε παιδικά εσώρουχα ως «τρόπαια» κακοποίησης!

Στη φυλακή μπήκε ένας έμπορος ναρκωτικών και παιδόφιλος, όταν οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν 10 σουτιέν παιδικού μεγέθους σε κλειδωμένο μεταλλικό ερμάριο, είχε κρατήσει ως «τρόπαια» της άρρωστης κακοποίησης που έπραττε.

Ο Samiral Choudhury φυλακίστηκε αρχικά όταν βρέθηκε ένα κιλό κοκαΐνης στο αυτοκίνητό του, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αλλά όταν η αστυνομία, στη μέση μιας μεγάλης έρευνας σχετικά με τους εμπόρους ηρωίνης και κοκαΐνης, κατέσχεσε τα κλειδιά του σπιτιού του και διενήργησε έλεγχο, βρήκε την άρρωστη συλλογή που περιλάμβανε και αρκετές φωτογραφίες κοριτσιών.

Εκτιμάται ότι τα θύματα του ήταν στην ηλικία των 7 ετών περίπου.

Μέσα στο κλειδωμένο ντουλάπι, οι αστυνομικοί βρήκαν και μια συσκευή USB, στην οποία υπήρχαν αποθηκευμένες άσεμνες εικόνες των νεαρών κοριτσιών. Είχε επίσης εικόνες και στο κινητό του τηλέφωνο.

Ακόμη, στο κινητό τηλέφωνο του Choudhury υπήρχαν βίντεο μιας ενήλικης γυναίκας που έκανε ντους, τα οποία είχε τραβήξει με καλώδιο κάμερας μέσα από μια τρύπα στον τοίχο.

Ο Choudhury φυλακίστηκε για πάνω από επτά χρόνια για παιδική κακοποίηση, έχοντας προηγουμένως φυλακιστεί για τέσσερα χρόνια για εμπόριο ναρκωτικών, κάτι για το οποίο ομολόγησε την ενοχή του.