«Βολές» Μέγκαν κατά Ανακτόρων: Εκλεκτή τους είναι η Κέιτ

«Βολές» Μέγκαν κατά Ανακτόρων: Εκλεκτή τους είναι η Κέιτ

Η Μέγκαν Μαρκλ, ξεσπάθωσε και έριξε τις «βολές» της κατά των ανακτόρων εκφράζοντας το παράπονό της για την «άδικη» συμπεριφορά εναντίον της.

Όπως εκμυστηρεύτηκε σε φίλους της, η Μέγκαν δεχόταν διάκριση σε σύγκριση με την Κέιτ Μίντελετον, σύζυγο του πρίγκηπα Ουίλιαμ και μελλοντικού βασιλιά.

Η  Δούκισσα του Σάσεξ, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στην Daily Mail.com, φέρεται να είπε σε φίλους ότι αν η Κέιτ δεχόταν διαρκώς επικρίσεις από τον Τύπο, η βασιλική οικογένεια θα είχε παρέμβει και θα άλλαζε τις πολιτικές της απέναντι στα ΜΜΕ και τα ταμπλόιντ.

“Η Μέγκαν είπε ότι κανείς δεν θα ανεχόταν κάτι τέτοιο και το διαλυμένο και παρωχημένο σύστημα θα είχε αναδιαμορφωθεί. Αυτά τα περιοδικά, που ευθύνονται για τις βίαιες επιθέσεις εναντίον της, θα είχαν κλείσει” είπε ο φίλος της Δούκισσας του Σάσεξ.

Η συζυγος του πρίγκιπα Χάρι πιστεύει ακράδαντα ότι αν η Κέιτ υπόκειτο σε τέτοια σκληρή κριτική και δεχόταν τέτοια συμπεριφορά, θα είχαν επέλθει αλλαγές.

Κατηγορώντας βρετανικά Μέσα για κακή συμπεριφορά απέναντι στη Μέγκαν, η ίδια και ο Χάρι ανακοίνωσαν την προηγούμενη εβδομάδα ότι διακόπτουν κάθε επαφή με τέσσερα ταμπλόιντ