Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Κριός

Εσείς ξέρετε να είστε διακριτικοί και να κοιτάτε μόνο τη δουλειά σας, αγαπητοί Κριοί… Αλλά δεν είναι όλοι τόσο συγκροτημένοι και επαρκείς! Ίσως πρέπει να επέμβετε και να δώσετε στους άλλους κάποιες ξεκάθαρες κατευθύνσεις. Αυτό υποδεικνύει μια σύγκρουση ανάμεσα στον φορτισμένο Ερμή και τον ελεγκτικό Κρόνο στη ζώνη σας των συνεργασιών. Όσο κι αν δεν αποτελεί πρώτη σας επιλογή η διαχείριση των καταστάσεων, ένας Κριός πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει!

Ταύρος

Φυσικά τα θέλετε όλα και τα θέλετε χθες, αγαπητοί Ταύροι… Αλλά ακόμα κι εσείς, οφείλετε να σταματάτε στα κόκκινα φανάρια! Δεν είναι και τόσο κακό, όπως θα σας δείξει μια σύγκρουση του διανοητικού Ερμή στο ζώδιό σας με τον συντηρητικό Κρόνο. Ίσως διχάζεστε ανάμεσα στην ανάγκη επέκτασης και τη δύναμη των δημοκρατικών κανόνων. Γι’ αυτό πάρτε βαθιές ανάσες και κάντε συχνά διαλείμματα, ώστε να απορροφάτε γρήγορα τα δεδομένα. Η ελαστικότητα και η δεκτικότητα στις απόψεις των άλλων, θα ωφελήσει όλες τις πλευρές!

Δίδυμοι

Πρέπει να αντιδράσετε στις προκλήσεις ή να τις προσπεράσετε, αγαπητοί Δίδυμοι; Ο αναλυτικός Ερμής που σας κυβερνά, κατοικεί στον Ταύρο και τον νεφελώδη 12ο Οίκο σας: Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι οι πεποιθήσεις σας είναι μόνο η προσωπική σας οπτική για τα πράγματα. Και καθώς ο Ερμής συγκρούεται με τον αυστηρό Κρόνο από τον αέρινο Υδροχόο, θα αναγκαστείτε να το παραδεχθείτε. Τέλος καλό όλα καλά, ειδικά αν πάρετε το μάθημα να είστε πιο ανοικτόμυαλοι!

Καρκίνος

Να δείξετε τα χαρτιά σας ή να κρύψετε και έναν άσο στο μανίκι, αγαπητοί Καρκίνοι; Αναρωτιέστε ποια κίνηση είναι πιο στρατηγική! Γι’ αυτό ευθύνεται μια σύγκρουση του συνετού Κρόνου στον 8ο Οίκο σας των μυστικών, με τον ευφυή Ερμή στον 11ο Οίκο σας των συμπράξεων. Μια συνήθης συζήτηση μπορεί να μετατραπεί σε πεδίο μάχης αν νιώθετε να πιέζεστε. Αλλά θα ωφεληθείτε αν φτάσετε στο βάθος της διαφωνίας με κοινή προσπάθεια. Ασχοληθείτε με την εξισορρόπηση της ατμόσφαιρας με διαφάνεια, μιας και αυτή θα θεμελιώσει την εμπιστοσύνη στην ομάδα!

Λέων

Παραμείνετε εντός των ορίων σας, αγαπητοί Λέοντες! Μπορεί η αίσθησή σας ότι κατακλύζεστε από ενέργεια, να είναι φανταστική και όχι ρεαλιστική. Ο εκφραστικός Ερμής συγκρούεται με τον αυστηρό Κρόνο, στις ζώνες σας των εργασιακών και των συνεργασιών. Οι ανάγκες σας μπορεί να βρεθούν σε πλήρη αντίθεση με κάποιου άλλου. Και δεν είναι απαραίτητο να γίνει το δικό σας ή του άλλου. Αν και οι δύο παραμερίσετε την άμυνά σας, ίσως ανακαλύψετε ότι τελικά δεν απέχετε όσο νομίζατε!

Παρθένος

Φυσικά και δεν πρέπει να περιορίζετε την ορμητικότητά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Αλλά αντί να έχετε εξουθενωθεί μέχρι να λήξει η μέρα, αξιολογήστε τις δυνατότητές σας. Θα χρειαστείτε όλους τους πόρους σας για τη διεκπεραίωση του πιεστικού προγράμματός σας. Αυτό συστήνει μια σύγκρουση ανάμεσα στον λογικό Ερμή και τον αυστηρό Κρόνο, στους τομείς σας των οραμάτων και των λεπτομερειών: Η βιασύνη δεν σας ταιριάζει, γι’ αυτό προτιμήστε το ένα βήμα την κάθε φορά όπως ορίζει η ιδιοσυγκρασία σας!

Ζυγός

Εμπιστευτείτε το ένστικτο και όχι την αναλυτική σας φύση, αγαπητοί Ζυγοί! Τα ρίσκα στο όνομα του πάθους αποτελούν τόλμημα για εσάς. Ο λογικός Ερμής συγκρούεται με τον προσγειωμένο Κρόνο, στους Οίκους σας της αγάπης και της ορμής. Η παρόρμηση μπορεί να κερδίσει το ζύγισμα των συγκυριών. Να τις χαρείτε – αλλά χωρίς να ξεπεράσετε τα όριά σας!

Σκορπιός

Όχι, αγαπητοί Σκορπιοί. Δεν μπορείτε να είστε τα πάντα για τους πάντες, συνεχώς! Όσο κι αν θέλετε να ικανοποιείτε τους άλλους στο όνομα της αφοσίωσης, πρέπει να κοιτάτε και τις δικές σας ανάγκες. Μειώστε τις υπερβολές, με τη βοήθεια μιας σύγκρουσης ανάμεσα στον συνετό Ερμή και τον ρεαλιστή Κρόνο. Ο συμβιβασμός είναι ζωτικός σε κάθε τύπου σχέση – και το να αρνηθείτε κάτι σε κάποιον δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζεστε. Σημαίνει μόνο ότι είστε πιο αντικειμενικοί!

Τοξότης

Να είστε ρεαλιστές για όσα πραγματικά μπορείτε να κάνετε, αγαπητοί Τοξότες! Προσέξτε μην ξεφύγετε, εξαιτίας μιας έντονης σύγκρουσης του ενθουσιώδους Ερμή με τον περιοριστικό Κρόνο. Ίσως δεν καταφέρετε να ισορροπήσετε τον χρόνο με την ενέργειά σας, όσο κι αν το προσπαθήσετε. Γι’ αυτό βάλτε τις υποχρεώσεις σας σε σειρά και κάντε ένα βήμα κάθε φορά. Αν πρέπει να σχολιάσετε ότι κάποιος δεν αποδίδει όσο θα έπρεπε, πείτε πρώτα κάτι θετικό για να δείξετε την καλή σας πρόθεση!

Αιγόκερως

Οι φιλοδοξίες σας είναι πολλές και μεγαλεπήβολες, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αλλά ενδέχεται να δυσκολευτείτε να εστιάσετε τόσο, ώστε να φτάσετε και στην υλοποίησή τους. Γι’ αυτό ευθύνεται η σύγκρουση του ταχύτατου Ερμή στον Ταύρο, με τον αυστηρό Κρόνο που σας κυβερνά. Αν και η δημιουργικότητά σας παίρνει την ανιούσα, η ένταση έχει αυξηθεί επίσης. Γι’ αυτό πρέπει να μειώσετε την ταχύτητά σας, προκειμένου να αρχίσετε να βλέπετε απτά αποτελέσματα!

Υδροχόος

Είστε πανέτοιμοι να ορμήσετε σε ένα καινούργιο φιλόδοξο σχέδιο, αγαπητοί Υδροχόοι! Έχετε γι’ αυτό τη στήριξη του δομημένου Κρόνου που διαμένει στο ζώδιό σας. Αλλά μια σύγκρουσή του με τον άστατο Ερμή από τον Ταύρο, θα σας βάλει σε πειρασμό να πηδήξετε χωρίς να κοιτάξετε. Εξίσου πιθανό είναι να σας μεταπείσει κάποιος να δράσετε, κάτι που θα σας μπερδέψει τελικά… Καλύτερα να αναβάλετε τις δεσμευτικές δράσεις για μια άλλη μέρα, που θα είστε πιο ισορροπημένοι!

Ιχθύες

Η ανάγκη σας για δράση αφυπνίζεται, αγαπητοί Ιχθύες! Αλλά η ταχύτητα δεν εγγυάται και την επιτυχία των σχεδίων σας. Ο γοργοπόδαρος Ερμής συγκρούεται με τον συνετό Κρόνο, στους τομείς σας της σκέψης και της ξεκούρασης. Είναι καλύτερα να μειώσετε ταχύτητα, να κοιτάξετε πιο λογικά τους στόχους σας. Και δεν πρόκειται για περιορισμό, αφορά την καλή σας τύχη που σας προστατεύει!