Βγενόπουλος: Νέα αναβολή

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ενέκρινε σήμερα ύστερα από αίτημα των δικηγόρων του παραπονούμενου Σταύρου Μαυρόσαββα για την υπόθεση των αξιογράφων η οποία εκκρεμεί ενώπιον του Δικαστηρίου την  αναβολή της ποινικής υπόθεσης με αριθμό 18567/12 .

Στην υπόθεση εκκρεμούσαν οι αιτήσεις των κατηγορούμενων Ανδρέα Βγενόπουλο και Ευθύμιου Μπουλούτα για προδικαστικά θέματα.

Οι δικηγόροι του παραπονούμενου ζήτησαν όπως η υπόθεση αναβληθεί λόγω συνάντησης του Κώστα Μελά με τον Γενικό και Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα για θέματα που άπτονται μεταξύ άλλων του χειρισμού της παρούσας υπόθεσης.

Λόγω της εξέλιξης αυτής, από την οποία θα προκύψουν ζητήματα που θα επηρεάσουν την περαιτέρω πορεία και χειρισμό της υπόθεσης, το Δικαστήριο έκρινε ορθό όπως δεχτεί το αίτημα των δικηγόρων του παραπονούμενου και ενέκρινε την αναβολή.

Σύμφωνα επίσης με το δικαστήριο, οι αιτήσεις που καταχωρήθηκαν από τους πιο πάνω κατηγορούμενους, είναι τέτοιας φύσεως που επιβάλλουν όπως δικαστούν πριν την ακρόαση της ουσίας της υπόθεσης.

Ως εκ τούτου, το δικαστήριο ακύρωσε τις ημερομηνίες των ακροάσεων που είχαν προγραμματιστεί από τις 06/10 – 17/10 συμπεριλαμβανομένων.

Ακυρώθηκε επίσης η ημερομηνία 06/10 που δόθηκε από το Δικαστήριο για απάντηση στις κατηγορίες από τους κατηγορούμενους 2 και 4.

Η υπόθεση παρέμεινε στις 06/10 για αγορεύσεις στις πιο πάνω αιτήσεις ενώ τα εντάλματα σύλληψης εναντίον των Βγενόπουλου και Μπουλούτα θα παραμείνουν ανεκτέλεστα μέχρι τότε.