Βγενόπουλος: Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα οι αναφορές Τσιρώνη

Δεν έχει την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα, σύμφωνα με τον πρώην μη Εκτελεστικό Πρόεδρο της Μαρφίν Λαϊκής Τράπεζας Ανδρέα Βγενόπουλο, δημοσίευμα κυπριακής εφημερίδας σε σχέση με τα περιουσιακά στοιχεία του ιδίου και των Ευθύμιου Μπουλούτα και Κυριάκου Μάγειρα αλλά και δηλώσεις του τέως βουλευτή της Ελλάδας Δημήτρη Τσιρώνη για ζημίες 4 δισεκατομμυρίων ευρώ της κυπριακής οικονομίας λόγω Βατοπεδίου.

Σε σημερινή ανακοίνωση, ο κ. Βγενόπουλος αναφέρει ότι “έγκριτη κυπριακή εφημερίδα έγραψε σήμερα ότι `τα περιουσιακά στοιχεία των Ανδρέα Βγενόπουλου, Ευθύμιου Μπουλούτα και Κυριάκου Μάγειρα υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τα 5 δισ. ευρώ`”.

Αναφέρει επίσης ότι “ο τέως βουλευτής Τσιρώνης είπε σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών διάφορες γραφικότητες, μεταξύ των οποίων και ότι η κυπριακή οικονομία υπέστη ζημίες 4 δισεκατομμυρίων ευρώ λόγω του Βατοπεδίου”.

 “Διερωτώμαι αν η σκοπιμότητα της παραπλάνησης των Κυπρίων πολιτών μπορεί πλέον να κρύψει το μέγεθος αυτών των απίστευτων γελοιοτήτων που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα”, καταλήγει ο κ. Βγενόπουλος.