Βγαίνουν τα μαχαίρια στο ΠΑΣΟΚ ενόψη συνεδρίου το Σάββατο

Ηχηρές αρνήσεις λαμβάνει μέχρι στιγμής ο Ευ. Βενιζέλος από κορυφαία στελέχη του κόμματος για τη συμμετοχή τους στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο. Κορυφαία στελέχη έχουν κατηγορήσει ευθέως τον Ευ Βενιζέλο για την «κατρακύλα» του κόμματος

με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις να το παρουσιάζουν στην έβδομη θέση.

Ένα θέμα που είναι αποφασισμένα να θίξουν όσα εκ των κορυφαίων στελεχών παραστούν στο Συνέδριο και φυσικά καταφέρουν να μιλήσουν, ενδεχόμενο που εάν επαληθευτεί θα προκαλέσει ακόμη περισσότερες διαμάχες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Ενδεικτική ωστόσο του κλίματος είναι η άποψη της Βάσου Παπανδρέου, ότι «το ΠΑΣΟΚ με τη σημερινή του μορφή και πολιτική έχει τελειώσει» ενώ η Άννα Διαμαντοπούλου φέρεται να έχει ήδη αρνηθεί την πρόσκληση Βενιζέλου.

Άγνωστη είναι προ το παρόν η στάση που θα κρατήσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης αλλά και ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Όμως και από τα στελέχη που θα δώσουν το παρόν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί σε δίνει θέση καθώς όλα συνάδουν στο ότι «θα ξεσπαθώσουν» κατά του ίδιου αλλά και της γραμμή που ακολουθεί το κόμμα.

Δημήτρης Ρέππας, Χρήστος Παπουτσής και Μιχ. Καρχιμάκης  θα είναι στην πρώτη γραμμή της αντιπαράθεσης με την Ιπποκράτους ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του  Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος έδωσε δείγματα της στάσης του σε τηλεοπτική εκπομπή προβλέποντας ότι «το ΠΑΣΟΚ μπορεί να μείνει ακόμα και…εκτός Βουλής» άποψη που προκάλεσε αντιδράσεις στην Ιπποκράτους.

Στο μεταξύ επιστρέφει στην Ιπποκράτους ο Δημήτρης Καρύδης, υπεύθυνος Τύπου επί προεδρίας Κώστα Σημίτη, στη θέση του Γιάννη Δατσέρη στον τομέα της Επικοινωνίας, συνεπικουρούμενος από τον  Αντώνη Λιάρο, υπεύθυνο για τα επαρχιακά μέσα.