Βίντεο – Τρεις παιδόφιλοι παρασύρουν 13χρονη σε δωματιο ξενοδοχείου

Ο 26χρονος παιδόφιλος ανεβαίνει με το κορίτσι στο δωμάτιο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν και δύο ακόμα τα οποία συνευρέθηκαν με την 13χρονη ανήλικη.

Σοκ προκαλεί το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και το οποίο δείχνει έναν 26χρονο με μία 13χρονη στη ρεσεψιόν ενός ξενοδοχείου λίγο πριν ο άντρας παρασύρει την ανήλικη στο δωμάτιο.

Στο βίντεο φαίνεται το κορίτσι να αγκαλιάζει και να φιλάει τον άντρα, ο οποίος σύμφωνα με τους αστυνομικούς είναι ασιατικής καταγωγής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αρχών, η 13χρονη είχε υποστεί κατά καιρούς βιασμό από πέντε άντρες. Ο αστυνομικός που ανέκρινε το θύμα επισημαίνει πως το κορίτσι, που το είχε σκάσει από το σπίτι του, θεωρεί πως οι βιαστές της την αγαπούν και την προστάτευαν και αρνείται πως έχει κοιμηθεί μαζί τους.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι είναι πολλά τα παιδιά που πέφτουν ετησίως θύματα trafficking στην Αγγλία και εξωθούνται στην πορνεία ενώ πολλά από τα θύματα δεν βλέπουν τους εαυτούς τους ως θύματα κι έχουν την αίσθηση ότι όλα γίνονται με τη δική τους συγκατάθεση.

Και οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν.