Βίντεο με την εκτέλεση 25χρονης από Τούρκους αστυνομικούς στο σπίτι της (Video)

Επέμενε λίγο παραπάνω στο να φορέσουν οι αστυνομικοί κάποια ειδικά πλαστικά καλύμματα στα πόδια τους για να μην λερώσουν το σπίτι…

Το περιστατικό έγινε στις 18 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη, όμως μόλις χθες ήρθε στην επιφάνεια μέσω της εφημερίδας Hurriyet. Στις σοκαριστικές εικόνες παρακολουθούμε την επιχείρηση μιας ομάδας ανδρών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Τουρκίας, η οποία κάνει έφοδο σε ένα σπίτι, όπου σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ύποπτος φερόμενος ως μέλος του DHKP (Revolutionary People’s Liberation Party).

H είσοδος των ανδρών στο σπίτι συνοδεύεται με έντονους διαπληκτισμούς, και κάποια στιγμή ακούγεται ένας πυροβολισμός ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα την 25χρονη Dilek Dogan. Η νεαρή νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Κωνταντινούπολης, όπου και έχασε τη μάχη για τη ζωή το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου.

Στο βίντεο βλέπουμε την έφοδο των ανδρών, αλλά και όλα όσα επακολουθούν μετά τον πυροβολισμό, και τις έντονες διαμαρτυρίες των μελών της οικογένειάς της, όπου μέσα στο πανδαιμόνιο που ακολουθεί προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει γίνει αλλά και να μην υπάρξουν χειρότερα από την πλευρά των ενόπλων.

Η αστυνομία υποστήριξε ότι το επεισόδιο έγινε επειδή η 25χρονη προσπάθησε να αποσπάσει το όπλο από έναν αστυνομικό. Ενώ η οικογένειά της υποστήριξε ότι δεν υπήρξε κανένας σοβαρός λόγος να την πυροβολήσουν, πέρα από το γεγονός ότι επέμενε λίγο παραπάνω στο να φορέσουν οι αστυνομικοί κάποια ειδικά πλαστικά καλύμματα στα πόδια τους για να μην λερώσουν το σπίτι.

Η υπόθεση ερευνάται από τον εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης εδώ και δύο μήνες, και σύντομα θα υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τα αληθινά περιστατικά εκείνης της ημέρας.

https://www.youtube.com/watch?v=2T_MzkgsWIg