Βέργας: Να σταματήσουν τα λαϊκά δικαστήρια με την υπόθεση Aristo

Ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας, χωρίς να θέλει να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση Aristo, περιορίστηκε να πει πως η δικαιοσύνη θα πρέπει να παραμείνει ανεπηρέαστη, να εκτελέσει τα καθήκοντα της και δεσμεύτηκε πως η τοπική αρχή θα συνεργαστεί πλήρως με τις ανακριτικές αρχές.

Επίσης κατέστησε σαφές πως πρέπει να σταματήσουν τα λαϊκά δικαστήρια, οι δημόσιες τοποθετήσεις, τα συμπεράσματα και τα πορίσματα αλλά ακόμη και οι εικασίες.

“Δεν έχουμε το οποιοδήποτε αποτέλεσμα ,άρα δεν έχουμε να κάνουμε με ενόχους αλλά με υπόπτους”.

Επεσήμανε επίσης πως πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους, ότι αυτός ο θόρυβος- όπως είπε- δημιουργεί αλυσιδωτές αρνητικές επιπτώσεις για την τοπική οικονομία. Αυτό ανέφερε , πρέπει να σταματήσει άμεσα.

Όσον αφορά τη νέα καταγγελία που έγινε από πολίτες για άλλη εταιρεία ανταγωνιστική της Aristo που προχώρησε σε ανάπτυξη χωρίς πολεοδομική άδεια, ο κ. Βέργας είπε ότι η Δημοτική Μηχανικός του Δήμου Πάφου ζήτησε παράταση μέχρι αύριο το μεσημέρι για να του υποβάλει τεχνική έκθεση με τα πορίσματα.

Αναλόγως της τεχνικής έκθεσης θα γίνουν και οι ανάλογες ενέργειες κατέληξε.

Check Also

Τι αναφέρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες για απενεργοποίηση των κινητών στις φυλακές

Τι αναφέρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες για απενεργοποίηση των κινητών στις φυλακές Tο Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών …

Προεδρικές εκλογές: 27η Δεκεμβρίου η τελευταία ημέρα εγγραφής στον εκλογικό κατάλογο

Προεδρικές εκλογές: 27η Δεκεμβρίου η τελευταία ημέρα εγγραφής στον εκλογικό κατάλογο Το Υπουργείο Εσωτερικών υπενθυμίζει, …