Α.Τελεβάντος: Παλλαική απαίτηση η επίτευξη ενότητας ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις

Το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, Αντρέας Τελεβάντος, με δηλώσεις του κάλεσε την πολιτική ηγεσία να επιδείξει υψηλό βαθμό υπευθυνότητας, με στόχο την επίτευξη ενότητας, προς αντιμετώπιση των κρισίμων στιγμών που περνά ο τόπος.

«Χαιρετίζουμε τη πραγματοποίηση της συνάντησης των ηγετών των δύο μεγαλύτερων κομμάτων και θέλουμε να ελπίζουμε ότι αποτελεί την απαρχή για μια νέα προσπάθεια επίτευξης ενότητας στο εσωτερικό μέτωπο. Η πολιτική ηγεσία πρέπει να επιδείξει υψηλό βαθμό υπευθυνότητας, με στόχο να επιτευχθεί ενότητα, προς αντιμετώπιση των κρισίμων στιγμών που περνά ο τόπος», είπε ο κ. Τελεβάντος και συνέχισε:

«Η Κύπρος δεν περνά απλώς μια δύσκολη περίοδο. Απειλείται με απώλεια εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας. Ο τόπος δεν έχει την πολυτέλεια των κοκορομαχιών και της εξυπηρέτησης μικροκομματικών συμφερόντων. Και ο λαός έχει κουραστεί να είναι μάρτυρας δημοσίων αντιπαραθέσεων των πολιτικών δυνάμεων, ενώ έχει να αντιμετωπίσει τόσα πολλά και τόσο σοβαρά προβλήματα. Είναι παλλαϊκή απαίτηση η επίτευξη ενότητας ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις», τόνισε ο Αντρέας Τελεβάντος και κατέληξε:

«Το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ, πιστό στις διαχρονικές του διακηρύξεις, δηλώνει ότι είναι έτοιμο να συμβάλει αποφασιστικά στην επίτευξη ενότητας, προς όφελος της πατρίδας και του λαού μας».