Α.Κυπριανού: Να ξεκαθαρίσουν τα κίνητρα των καταγγελιών του κ. Χάσικου

Αν οι καταγγελίες και οι επιθέσεις που ο Υπουργός Εσωτερικών κάνει σε βάρος διαφόρων προσώπων δεν τεκμηριωθούν, τότε θα πρέπει να απολογηθεί και να πάρει αποφάσεις, δήλωσε σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, με αφορμή την αντιπαράθεση που ξέσπασε μεταξύ Σωκράτη Χάσικου και του Προέδρου της ΑΤΗΚ, Στάθη Κιττή, σε σχέση με την αγορά ακινήτου κοντά στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σε δηλώσεις στη Λεμεσό, ο κ. Κυπριανού είπε πως το συγκεκριμένο θέμα επιβάλλεται να διερευνηθεί, ενώ την ίδια ώρα τόνισε πως «είναι πολύ επιτακτικό να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ιδιαίτερα με όλες αυτές τις επανειλημμένες επιθέσεις του κ. Χάσικου προς όλες τις κατευθύνσεις».

«Πρέπει να ξεκαθαρίσει ποια είναι τα κίνητρα πίσω από αυτή τη συμπεριφορά του κ. Χάσικου, αν έχει δίκαιο κι αν δεν έχει δίκαιο, θεωρώ ότι θα πρέπει πρώτα και κύρια να απολογηθεί αλλά να πάρει και άλλες αποφάσεις», συμπλήρωσε.

Ο Υπουργός Εσωτερικών, συνέχισε ο Άντρος Κυπριανού, «έχει επιτεθεί προς όλες τις κατευθύνσεις, έχει καταγγείλει υπαλλήλους του Κτηματολογίου», προσθέτοντας πως ο κ. Χάσικος πρέπει να ενημερώσει τι έγινε με αυτές τις καταγγελίες κι αν έχουν αποδειχθεί.

Ερωτηθείς για τα κίνητρα αυτών των καταγγελιών από μέρους του Υπουργού, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ δήλωσε πως αν το κίνητρο είναι αλήθεια, τότε θα το χαιρετίσει, ωστόσο, όπως σημείωσε, «εγώ αναμένω να δω πού θα οδηγηθούν, πού καταλήξουν όλα αυτά τα οποία έχουν εξαγγελθεί το τελευταίο διάστημα».

« Ξέρετε, υπάρχει προϊστορία για τον καθένα από εμάς γι’ αυτό επιτρέψετε μου να είμαι πολύ επιφυλακτικός», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Άντρος Κυπριανού.