Α. Βαρδής: Αντί στεφάνια, θέλω να δοθεί ένα πιάτο φαγητό σε όποιον το έχει ανάγκη

Από χθες, είχε γίνει γνωστό ότι σήμερα θα τελείτο η εξόδιος ακολουθία για τον Αντώνη Βαρδή στις 11.00 το πρωί. Μάλιστα πολύς κόσμος άλλα και φίλοι, όπως ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Καίτη Γκρέυ έσπευσαν να χαιρετήσουν για τελευταία φορά τον αγαπημένο καλλιτέχνη. Όμως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε καθώς όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του έγινε παραπληροφόρηση σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο της κηδείας.

Με ανάρτηση στη σελίδα του Αντώνη Βαρδή στο Facebook, που έγινε από την οικογένειά του αναφέρονται τα εξής:

Δεν είχαμε ορίσει το τελευταίο αντίο για σήμερα, ήταν μια παραπληροφόρηση των ΜΜΕ. Ακόμη προσπαθούμε με τη γραφειοκρατία, ο Αντώνης μας να γυρίσει στο σπίτι του και να μείνει για πάντα στο παρεκκλήσι της οικίας του. Αλλά κανείς δεν μας δίνει χέρι βοηθείας, να εκπληρώσουμε την επιθυμία του….

Σε κάθε περίπτωση, η ακολουθία θα γίνει στον Ιερό Ναό Χριστού Γέννηση, στην Παιανία….εκεί θα είναι όλοι όσοι αγαπούν τον Αντώνη, όπως και ο ίδιος θέλει.

Επίσης, επιθυμία του Αντώνη είναι να μην έχει στεφάνια και λουλούδια. Είχε πει: «αντί να πεταχτούν αυτά τα χρήματα, θέλω να δοθεί ένα πιάτο φαγητό σε όποιον το έχει ανάγκη» .

Θα υπάρξει άμεση ενημέρωση από εδώ.

Capture

 

Πριν από λίγο η ακόλουθη ανάρτηση  από μέλη της οικογένειας του αναφέρουν τα εξής:

Την Πέμπτη 4/9/14 στις 11.00 π.μ. θα γίνει η ακολουθία στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού, στην Παιανία. Η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο Παιανίας.

Εκεί θα είναι όλοι όσοι αγαπούν τον Αντώνη, όπως και ο ίδιος θα ήθελε.

Επίσης, επιθυμία του Αντώνη είναι να μην έχει στεφάνια και λουλούδια. Είχε πει: «αντί να πεταχτούν αυτά τα χρήματα, θέλω να δοθεί ένα πιάτο φαγητό σε όποιον το έχει ανάγκη» .

Προτείνουμε οι δωρεές αντί στεφάνων, να γίνουν:

1. Στους άστεγους και άπορους της περιοχής σας.

2. Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», Ο άνεργος εμπνευστής, δημιουργός και επικεφαλής αυτής της ομάδας, είναι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/SYNENTEYXEIS/item/73986-konstantinos-polyhronopoylos-synenteyxi-me-ton-anergo-poy-taizei-3000-synanthropoys-mas.

3. Φάρμακα στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού http://www.mkiellinikou.org/

Εν τω μεταξύ, πολύ συγκινητικά λόγια έγραψε στο δικό του λογαριασμό στο facebook ο τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής για τον αγαπημένο του πατέρα, αποκαλώντας τον ως καλύτερό του φίλο, και απευθυνόμενος σε αυτόν σε πρώτο πρόσωπο:

«Ο,τι και να πω είναι λίγο και τόσο μικρό στο μεγαλείο της ψυχής σου. Ησουν ο καλύτερος φίλος, ο καλύτερος πατέρας, το στήριγμά μου σε οτιδήποτε έκανα, ο αόρατος και ορατός παρατηρητής μου, η αδυναμία μου, η ζωή μου, ο άνθρωπός μου. Μου δίδαξες τον τρόπο σου, το σκεπτικό σου, το φιλότιμο και την αγάπη που είχες για όλους, το να μην κρατάω κάκια σε κανέναν γιατί κανείς δεν το αξίζει. Μου δίδαξες επίσης το χάρισμα να επεξεργάζομαι το καθετί που συμβαίνει, να μη βιάζομαι σε αποφάσεις, να κάνω αργές και σταθερές κινήσεις σε οτιδήποτε στη ζωή μου, μου δίδαξες να συγχωρώ, να μαθαίνω μέσα απ τη σιωπή. Μου δίδαξες σε στιγμές πόνου πώς να με ηρεμείς ακόμα και εκείνες τις δύσκολες στιγμές με ένα σου χαμόγελο. Είσαι πλέον ο άγγελός μου και σε κουβαλάω μέσα μου γιατί είμαι αυτό που ήθελες είμαι… εσύ, με όσα ελαττώματα κι αν κουβαλούσες, όπως έλεγες! Είσαι ο θεός μου… σ` αγαπώ!».