Αυτό είναι το χειροποίητο νυφικό που θα φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ, αξίας 113.000

Το νυφικό θα κοστίζει περίπου 113.000 ευρώ, το οποίο θα πληρώσει ο Χάρι και η οικογένειά του…

Πολλές βασιλικές πηγές αλλά και γνώστες της βιομηχανίας μόδας αποκάλυψαν πως η ηθοποιός επέλεξε τους Βρετανούς σχεδιαστές Ralph & Russo για το πρώτο από τα δύο νυφικά που σχεδιάζει να φορέσει στο γάμο της στις 19 Μαΐου.

Η νύφη θα φορέσει το χειροποίητο και βαριά διακοσμημένο νυφικό για το γάμο της στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου μπροστά στους 600 καλεσμένους – και περίπου ένα δισεκατομμύριο τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο – καθώς και για την δεξίωση που θα γίνει από τη βασίλισσα στο St. George’s Hall στο Κάστρο Γουίνσδορ.

Μια άλλη πηγή αποκάλυψε ότι το νυφικό θα κοστίζει περίπου 113.000 ευρώ, το οποίο θα πληρώσει ο Χάρι και η οικογένειά του.

«Ακούγεται πολύ μεγάλο το ποσό, αλλά είναι ο γάμος της χρονιάς και εκατοντάδες εργατοώρες έχουν δαπανηθεί για την κατασκευή του, είναι σχεδόν όλο χειροποίητο» είπαν.

Η είδηση για το νυφικό ήρθε καθώς το παλάτι του Κένσινγκτον αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για το γάμο, συμπεριλαμβανομένου ότι ο 33χρονος Χάρι και η 36χρονη Μέγκαν θα φύγουν για μήνα του μέλιτος αργότερα το καλοκαίρι και θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι λίγες ημέρες μετά το γάμο.

Με τον ενθουσιασμό των Βρετανών θα έχει χτυπήσει κόκκινο, ανακοινώθηκε επίσης ότι:

  • Οι γονείς της Μέγκαν Μαρκλ θα γνωρίσουν την βασίλισσα, τον Κάρολο και την Καμίλα λίγο πριν το γάμο, προτού η μητέρα της τη συνοδεύσει με αυτοκίνητο στο παρεκκλήσι και ο πατέρας της την παραδώσει στο γαμπρό.
  • Ο Χάρι θα τιμήσει την μητέρα του Νταϊάνα στην τελετή, καλώντας και τα τρία της αδέρφια στην τελετή ενώ η Τζέιν Φέλοους θα βγάλει και λόγο.
  • Δε θα υπάρχουν παράνυμφες. Όλες οι παράνυμφοι και τα παρανυφάκια – πιστεύεται ότι μεταξύ αυτών θα είναι και ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ – θα είναι παιδιά.
  • Η δούκισσα του Κέμπριτζ θα παραβρεθεί, αλλά χωρίς το νεογέννητο γιο της, τον πρίγκιπα Λούις.
  • Ο 96χρονος πρίγκιπας Φίλιππος είναι «αισιόδοξος» για την παρουσία του, αλλά εξακολουθεί να αναρρώνει από την εγχείρηση του ισχίου και μπορεί τελικά να χάσει την πιο σημαντική μέρα του εγγονού του.

Ο Χάρι, λένε οι πηγές, δεν ξέρει τίποτα για το νυφικό της αρραβωνιαστικιάς του – ούτε καν ξέρει ποιος το σχεδιάζει – γιατί θέλει να είναι μεγάλη έκπληξη. «Είναι τόσο ενθουσιασμένος για το γάμο και έχει υπάρξει ιδιαίτερα παραδοσιακός σχεδόν σε όλα» ανέφερε η πηγή.

Ο οίκος Ralph & Russo ήταν ο επικρατέστερος στα γραφεία στοιχημάτων, αφότου η Μέγκαν φόρεσε ένα βραδινό, μαύρο φόρεμα αξίας 56.000 λιρών για το επίσημο πορτρέτο του αρραβώνα της.

Η Μέγκαν θα φορέσει ένα δεύτερο νυφικό για την δεύτερη δεξίωση που θα δοθεί από τον πρίγκιπα Κάρολο στο Frogmore House στο χώρο του Windsor Great Park.

Η βρετανική εταιρεία Burberry και ο εξερχόμενος επικεφαλής σχεδιαστής Κρίστοφερ Μπέιλι ή η αγαπημένος βασιλικός οίκος Erdem λέγεται ότι ίσως δημιουργήσουν το δεύτερο νυφικό.

Ακόμη, το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε πως η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Χάρι και την Μέγκαν ως παντρεμένο ζευγάρι θα γίνει την εβδομάδα μετά το γάμο. Δεν είναι ασυνήθιστο για τα βασιλικά ζευγάρια να καθυστερούν το μήνα του μέλιτος και επίσης πιστεύεται ότι η Μέγκαν θα θέλει να περάσει λίγο περισσότερο χρόνο με τους πολλούς φίλους και την οικογένειά της που θα ταξιδέψουν από τις ΗΠΑ και τον Καναδά για το γάμο.

Το παλάτι επιβεβαίωσε επίσης πως η Μέγκαν δε θα έχει μία παράνυμφο αμερικανικού τύπου επειδή δεν μπορούσε να επιλέξει μεταξύ των καλύτερών της φίλων. Ένας εκπρόσωπος είπε: «Έχουν συμμετάσχει ενεργά στην προσπάθειά της να ετοιμαστεί για την μεγάλη μέρα και θα είναι μαζί της από την προηγούμενη. Θα χαρεί που θα έχει την υποστήριξή τους αλλά δε θα έχουν επίσημο ρόλο».