Αυτή είναι η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ που εμπλέκεται στο σκάνδαλο των γάμων – αποκάλυψη-

Η Μάρθα Τσαρτσίδου ήταν υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. Πρόκειται για άτομο με έντονη δραστηριότητα στα κοινά της συμπρωτεύουσας. Γεννήθηκε το 1961 στην πρώην Σοβιετική Ένωση και είναι απόφοιτος του πανεπιστήμιου Μεντελέεβ Δ.Ι. της Μόσχας, όπως εμφανίζεται στο βιογραφικό της, στην ιστοσελίδα της Ν.Δ Θεσσαλονίκης.
Διετέλεσε προϊστάμενος του τμήματος προσλήψεων προσωπικού της γενικής διεύθυνσης του υδροηλεκτρικού σταθμού Τιφλίδας κατά την περίοδο 1986 έως 1991. Από την περίοδο 1991 έως το 1998 διετέλεσε υποδιευθύντρια στη Νομαρχία της περιφέρειας Κρασνοντάρ της Ρωσίας και από το 1998 διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένεια της.
Αποτελεί μέλος του ποντιακού συλλόγου παλιννοστούντων Φιλύρου και είχε εκλεχθεί ως δημοτική σύμβουλος του δήμου Χορτιάτη στις εκλογές του 2006 και παρέμεινε μέχρι το πέρας της θητείας της έως το 2010. Στο πλούσιο βιογραφικό της τονίζεται στον επίλογο: «Σε όλη την διάρκεια ενασχόλησής της με τα κοινά έχει προσφέρει σημαντική βοήθεια στους συνανθρώπους μας πάνω σε θέματα ιθαγένειας και επιμέρους ειδικών υποθέσεων».

tsatsidou