Αυτές είναι οι 10 προσωπικότητες που είχαν τη μεγαλύτερη επιρροή

Αυτές είναι οι 10 προσωπικότητες που είχαν τη μεγαλύτερη επιρροή το 2019.

Το ranker.com έκανε την καθιερωμένη ψηφοφορία για την προσωπικότητα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο για το 2019 και εμείς έχουμε την τελική 10αδα, όπως διαμορφώθηκε.

1. Elon Musk

O 48χρονος δισεκατομμυριούχος είναι ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογίας για την εταιρεία SpaceX, της οποίας είναι επίσης ο ιδρυτής, καθώς και ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικού σχεδιασμού της εταιρείας Tesla, Inc. Επίσης είναι και ένας από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της ανθρώπινης εξερεύνησης του πλανήτη Άρη.

2. Bill Gates

Ο ιδρυτής της Microsoft έχει αφήσει τις μέρες προγραμματισμού και τις μεγάλες επιχειρήσεις στο παρελθόν. Μαζί με τη σύζυγό του Melinda, η οικογένεια Gates δημιούργησε το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, μια φιλανθρωπική ομάδα που βοηθά στην καταπολέμηση της πείνας και της φτώχειας σε όλο τον κόσμο.

3. Dwayne Johnson

Ο Dwayne “The Rock” Johnson συμμετέχει σε μία minimum ταινία κάθε χρόνο. Το “πολυεργαλείο” Johnson είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να κυριαρχεί στα box office (και τις καρδιές) και το 2020.

4. Michelle Obama

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ περιόδευσε στη χώρα προβάλλοντας το βιβλίο της Becoming και χρησιμοποίησε την περιοδεία ως πλατφόρμα για να μιλήσει με άλλους επιφανείς ηγέτες για ευαίσθητα θέματα.

5. Billie Eilish

Η Eilish είναι 18 χρονών και μια πραγματική rock star. Το Μάρτιο κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ “WHEN WE FALL ALL FALL ASLEEP, WHERE GO WE?” κερδίζοντας φανατικούς οπαδούς και κάνοντας εντύπωση πως κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του Billboard παρά το νεαρό της ηλικίας της.

6. Ariana Grande

Το έτος 2019 αποδείχτηκε ότι ήταν ένας αμφιλεγόμενος χρόνος, τουλάχιστον στα προσωπικά, για τον pop τραγουδίστρια. Ωστόσο, σχεδόν κανένας μουσικός δεν έχει πιο φανατικό fanbase, που ονομάζεται Arianators, με πάνω από 121 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram.

7. Jeff Bezos

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει μετατρέψει το Amazon στην καλύτερη ιστοσελίδα για ψώνια στο διαδίκτυο.

8. Donald Trump

Love him or hate him, o Donald Trump έχει προφανώς μεγάλη επιρροή στον πολιτικό τομέα και στην καθημερινότητα της ζωής των Αμερικανών.

9. Michael B. Jordan

Ο Jordan είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια. Έχει αποδείξει την ευελιξία του στη μεγάλη οθόνη παίζοντας έναν ήρωα στο Rocky spin-off Creed και Creed II, καθώς και τον κακό στη ταινία δράσης Black Panther.

10. Rihanna

Η pop star έχει να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ από το 2016 επειδή ήταν πολύ απασχολημένη με την εταιρεία της Fenty. Ωστόσο, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ άμεσα.