Αστυνομία: Σωρεία συλλήψεων σε Λεμεσό και Λευκωσία

Σωρεία συλλήψεων σε Λεμεσό και Λευκωσία για υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών, επιθέσων.

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο στνελήφθησαν τα πιο κάτω πρόσωπα:

Σύλληψη 28χρονου για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος καθώς επίσης για διάρρηξη κατοικίας και κλοπής

Συνελήφθη χθες το απόγευμα βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, πρόσωπο 28χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος καθώς επίσης και διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό οκταήμερη κράτηση, άλλο πρόσωπο ηλικίας 30 χρόνων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σύλληψη 44χρονου για υποθέσεις διάρρηξης καφενείου, κλοπής περιουσίας και κλοπής οχήματος

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 44χρονος από την επαρχία Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης καφενείου και κλοπής, κλοπής περιουσίας και κλοπής οχήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 2-3 Οκτωβρίου, 2018 στη Λευκωσία.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σύλληψη 35χρονης για υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και παράνομης κατοχής περιουσίας

Συνελήφθη χθες το απόγευμα βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, γυναίκα ηλικίας 35 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σχετικά με την ίδια υπόθεση, είχε συλληφθεί ακόμα μία γυναίκα ηλικίας 20 χρόνων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Σύλληψη 23χρονου για διερευνώμενη υπόθεση ληστείας

Συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 23χρονος από την επαρχία Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε στις 9 Ιουνίου, 2018 στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την καταγγελία που είχε γίνει από διανομέα φαγητού, το βράδυ της 9ης Ιουνίου, 2018 είχε μεταβεί σε περιοχή της Λευκωσίας για παράδοση έτοιμου φαγητού, όπου άγνωστο πρόσωπο το οποίο έφερε κουκούλα στο κεφάλι, τον ανέκοψε ενώ δεύτερο πρόσωπο τον άρπαξε από το λαιμό και τον έριξε στο έδαφος.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του ενώ παράλληλα έκλεψαν χρηματικό ποσό καθώς και τη μοτοσικλέτα του παραπονούμενου, η οποία είχε εντοπιστεί τελικά στις 25/6/2018 σε ανοικτή περιοχή στη Λευκωσία.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό τετραήμερη κράτηση άλλο πρόσωπο ηλικίας 21χρόνων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.