Αστυνομία: Συνελήφθησαν 2 άτομα με 710γρ. κοκαίνη

Μέλη της Αστυνομίας, της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών, έθεσαν χθες το απόγευμα υπό παρακολούθηση συγκεκριμένη περιοχή στη Λευκωσία.

Γύρω στις 8 το βράδυ, στην περιοχή θεάθηκε να κινείται ύποπτα ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Σε κάποια στιγμή το αυτοκίνητο σταμάτησε και οι επιβαίνοντες εξήλθαν από αυτό και κινήθηκαν προς παρακείμενο χωράφι, στο οποίο παρέμειναν για μερικά λεπτά.

Στη συνέχεια το ένα πρόσωπο κινήθηκε πεζό προς συγκεκριμένη οδό, με αποτέλεσμα να ανακοπεί από μέλη της ΥΚΑΝ, όπου και συνελήφθη για εξακρίβωση των στοιχείων του.

Το δεύτερο πρόσωπο, κινήθηκε προς την κατεύθυνση όπου βρισκόταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο και μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των μελών της Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
Από τον έλεγχο των στοιχείων τους διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 46χρονο και 28χρονο. Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε ποσότητα άσπρης σκόνης βάρους 710 γραμμαρίων, που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Εναντίον των πιο πάνω προσώπων, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.