Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Έχετε λόγους να λάμπετε σήμερα, αν και πρέπει να προτιμήσετε την ευγένεια! Ο Ήλιος από το ζώδιό σας συναντά τον μετριόφρονα Κρόνο, μπορεί να σας ωθεί να καυχιέστε για τους θριάμβους σας. Μην πέσετε σε αυτή την παγίδα, να υποτιμήσετε τα ταλέντα και το κύρος σας. Εστιάστε στο να εμπνεύσετε άλλους, να καταβάλουν το μέγιστο των δυνάμεών τους για να διαπρέψουν επίσης.

Ταύρος

Γενικά: Υπάρχει εποικοδομητική κριτική; Ο Ήλιος από τον ευαίσθητο 12ο Οίκο σας συναντά τον σκληροτράχηλο Κρόνο, κάνοντας και την πιο καλοπροαίρετη συμβουλή να ακουστεί «στραβά». Μην σας καταβάλει η συγκυρία, εστιάστε στην ουσία των λέξεων και μετατρέψτε την σε καταλύτη για πρόοδο. Αν βρίσκεστε μπροστά σε μια καίρια πρόκληση, θα είναι καλύτερο για εσάς να την αναβάλετε μέχρι τη Δευτέρα – αν είναι εφικτό.

Δίδυμοι

Γενικά : Πού μπορεί να χάθηκαν όλοι οι ενήλικες; Η σημερινή συνάντηση του εγωκεντρικού Ήλιου με τον αυστηρό Κρόνο, έχει τη δυναμική να προκαλέσει επαναστάσεις! Μπορεί να νιώσετε ο μοναδικός ώριμος άνθρωπος στον κύκλο σας ή να φτάσετε στο άλλο άκρο: μια σπίθα εξουσίας να βγάλει τον επαναστάτη από μέσα σας. Να αναμένετε μάχες ισχύος και θεατρινισμούς στα θέματα ελέγχου, καθώς οι ανασφάλειες του καθενός θα είναι σε έξαρση

Καρκίνος

Γενικά: Μην βάλετε καμία υπογραφή σήμερα! Ο Ήλιος από τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών, συγκρούεται με τον επικριτικό Κρόνο στη ζώνη των συνεργιών σας. Ο φόβος και η ανησυχία μπορεί να θολώσουν την κρίση σας, γι’ αυτό αποφύγετε σήμερα οτιδήποτε σας προκαλεί αμφιβολίες. Μια μικρή καθυστέρηση θα σας δώσει το περιθώριο να κάνετε την απαραίτητη έρευνα, προκειμένου να αποφύγετε λάθη κρίσης και υπερβολικών αντιδράσεων.

Λέων

Γενικά : Κανείς δεν σας υποσχέθηκε μια ρόδινη ζωή, αγαπητοί Λέοντες! Διαθέτετε τα φόντα να δημιουργήσετε το δικό σας καταπράσινο λιβάδι. Αξιοποιήστε τη συνάντηση του ιδεαλιστή Ήλιου με τον εργατικό Κρόνο, για να παλέψετε λίγο πιο ουσιαστικά. Αντί να σας εκνευρίζει η έλλειψη αποτελεσμάτων, προσθέστε τον δικό σας κόπο στην εξίσωση. Βγείτε από την παθητική θέση του παραλήπτη και αδράξτε τα ηνία του οργανωτή!

Παρθένος

Γενικά : Σήμερα δεν σας έλκει ο καρπός στα χαμηλά κλαδιά, θέλετε να σκαρφαλώσετε στα κλαριά και να επιστρέψετε με εντυπωσιακή σοδειά! Όσο θαυμαστές κι αν είναι οι φιλοδοξίες σας, φροντίστε το έπαθλο να είναι αντίστοιχο της προσπάθειάς σας. Πολλά μπορεί να πάρουν περίπλοκη τροπή, εξαιτίας της συνάντησης του αισιόδοξου Ήλιου με τον απαιτητικό Κρόνο. Για να αποφύγετε την μπερδεμένη διαδρομή, προτιμήστε να μην μετάσχετε σε αυτή την πορεία και να προετοιμαστείτε για τις πιο θριαμβευτικές που θα σας προσεγγίσουν σύντομα

Ζυγός

Γενικά : Είναι σκληρή η αγάπη, αγαπητοί Ζυγοί; Θέλετε το καλύτερο για τους ανθρώπους που αγαπάτε, γι’ αυτό είστε υπερπροστατευτικοί προς ό,τι θεωρείτε επικίνδυνο γι’ αυτούς. Η σημερινή ανομοιόμορφη σύγκρουση του Ήλιου με τον αυστηρό Κρόνο, μπορεί να μετατρέψει τις συμβουλές σας σε κήρυγμα. Προτιμήστε να κάνετε ερωτήσεις αντί να μιλάτε, για να ανακαλύψετε ότι οι δικοί σας άνθρωποι έχουν τις απαντήσεις… Και πάψτε να ζητάτε τη γνώμη τους για τα προσωπικά σας, μπορεί να οδηγηθείτε στην παράνοια!

Σκορπιός

Γενικά : Εστιάστε στον ρεαλισμό! Η μέρα θα μοιάζει σαν «ένα βήμα μπρος και δύο πίσω», ειδικά αν κινήστε χωρίς σχέδιο. Η συνάντηση του αισιόδοξου Ήλιου με τον οργανωτικό Κρόνο, μπορεί να σας προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα. Καλύτερα να προσηλωθείτε στην πρακτική δόμηση των επόμενων βημάτων σας, κάτι που θα μειώσει το άγχος σας και θα αξιοποιήσει καλύτερα την ενέργεια σας!

Τοξότης

Γενικά: Ενώ μοιράζετε συμβουλές, είστε έτοιμοι να τις ασπαστείτε και οι ίδιοι; Η σημερινή σύγκρουση του εγωκεντρικού Ήλιου με τον επικριτικό Κρόνο, μπορεί να σας κάνει ευαίσθητους στην αντιστροφή των ρόλων. Μην γίνετε αμυντικοί προς όποιον εκφράσει την άποψή του, προτιμήστε να πάρετε το μάθημα που σας δίνει. Χτυπήστε το σφυρί της αλήθειας με λιγότερη ένταση και περισσότερη κατανόηση. Δεν βλάπτει να λέτε και κανένα «συγγνώμη» ενίοτε!

 Αιγόκερως

Γενικά: Τα οικογενειακά δράματα είναι τα πιο αιχμηρά! Ο Ήλιος από τον 4ο Οίκο σας του συναισθήματος συναντά τον περιοριστικό Κρόνο, ανεβάζοντας τις εντάσεις. Είναι καιρός να πάψετε να βαράτε τους ίδιους τοίχους και να επανέρχεστε στην προϊστορία με τα άτομα της οικογένειάς σας. Αναζητήστε τα κοινά σας εδάφη, ακόμα κι αν είναι ένα αγαπημένο φαγητό ή μια σειρά στην τηλεόραση. Μια περίοδος ηρεμία θα κάνει καλό σε όλους σας, ειδικά σε μια φάση έντασης όπως η παρούσα!

Υδροχόος

Γενικά: Μην παρεκκλίνετε της πορείας σας! Η μέρα σας καλεί να κάνετε ένα διάλειμμα και να κατανοήσετε το συναίσθημά σας, με έναν περίπατο ή μια ήρεμη συνάντηση με έναν φίλο. Η παρουσία του Ήλιου στον τομέα σας των ξεκαθαρισμάτων, θα σας βοηθήσει να βρείτε την άκρη του νήματος. Με την υποστήριξη του Κρόνου που αποζητά λύσεις, θα καταφέρετε να βρείτε τον σωστό χειρισμό όσων σας απασχολούν αλλά και την αιτία τους!

Ιχθύες

Γενικά: Αν και είστε η ήρεμη δύναμη του ζωδιακού κύκλου, η επιβλητική πλευρά σας μπορεί να γίνει εξίσου ισχυρή! Η σημερινή σύγκρουση του εγωκεντρικού Ήλιου με τον ανένδοτο Κρόνο, μπορεί να σας βρει να μοιράζετε διαταγές και να απαιτείτε από όλους να λειτουργούν όπως θέλετε εσείς. Ακόμα κι αν έχετε το πιο τέλειο σχέδιο, επιλέξτε να κινηθείτε με την ελαστικότητα που σας χαρακτηρίζει και σας κάνει πιο προσιτούς και αγαπητούς