Αστυνομία: Οδηγίες για τη προσέλευση στη τελετή ανακήρυξης του ΠτΔ

Προσέλευση κοινού στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και γιγαντοοθόνες στις 4 Φεβρουαρίου

Η Αστυνομία Κύπρου προτρέπει τους πολίτες που επιθυμούν να παρευρεθούν στην τελετή ανακήρυξης του νεοεκλεγέντος Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας όπως προσέλθουν εγκαίρως στο κλειστό Γυμναστήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Επισημαίνεται ότι για το κοινό που δεν θα μπορέσει να εισέλθει στο στάδιο λόγω πληρότητας, θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες τοποθετημένες εξωτερικά του σταδίου, ώστε να μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν την ανακήρυξη του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Χρήσιμες πληροφορίες προς τους πολίτες που θα προσέλθουν στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» για την τελετή ανακήρυξης του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας

Η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι θα λάβει αυξημένα μέτρα ασφάλειας τόσο κατά την τελετή ανακήρυξης του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας όσο και κατά την προσέλευση και αποχώρηση του κοινού από το κλειστό Γυμναστήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Συγκεκριμένα, στις εισόδους του κλειστού Γυμναστηρίου «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» θα διενεργείται σωματικός έλεγχος από μέλη της Αστυνομίας και θα υπάρχουν τοποθετημένες αψίδες ελέγχου.

Οι πολίτες, προς αποφυγή αχρείαστης ταλαιπωρίας τους, προτρέπονται όπως:

• προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο,
• αποφύγουν τη μεταφορά σακιδίων ή τσαντών στο στάδιο,
• αποφύγουν να φέρουν επάνω τους τιμαλφή, αγκράφες ή άλλα αντικείμενα που ενδεχομένως καθυστερήσουν τη διαδικασία του σωματικού ελέγχου.

Επισημαίνεται ότι εντός του σταδίου απαγορεύεται αυστηρώς:

• η μεταφορά φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων,
• η μεταφορά πανό υβριστικού/ρατσιστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου,
• η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε άλλου.

Η Αστυνομία καλεί τους πολίτες όπως συνεργαστούν με τα μέλη της που θα βρίσκονται καθήκον στην περιοχή και συμμορφωθούν με τις οδηγίες και υποδείξεις τους.