Αστρονομικό ποσό! Πόσα χρήματα δίνει ο Κάρολος σε Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον, για ρούχα

Η Μέγκαν Μαρκλ και η Κέιτ Μίντλετον κάνουν πολύ προσεγμένες και, μερικές φορές, πανάκριβες επιλογές σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση, αλλά ευτυχώς δεν τα πληρώνει ο Βρετανός φορολογούμενος.

Σύμφωνα με τον ειδικό στα χρηματοοικονομικά Ντέιβιντ ΜακΚλουρ, η Μέγκαν Μαρκλ και η Κέιτ Μίντλετον μπορούν να αγοράζουν όσα πανάκριβα ρούχα θέλουν χάρη σε ένα ετήσιο κονδύλι ύψους 5 εκατομμυρίων λιρών που τους δωρίζει ο πρίγκιπας Κάρολος.

Το υπέρογκο αυτό ποσό προέρχεται από τον προϋπολογισμό του επίσημου νοικοκυριού του πρίγκιπα της Ουαλίας, που χρηματοδοτείται από το δουκάτο της Κορνουάλης, αναφέρει το Royal Box της Yahoo.

Και ο ειδικός, Ντέιβιντ ΜακΚλους εξήγησε: «Ο απλός λαός δεν πληρώνει ούτε μια δεκάρα για τα ρούχα της Μέγκαν Μαρκλ και της Κέιτ Μίντλετον. Η κύρια πηγή χρηματοδότησής για τα επίσημα καθήκοντά τους προέρχεται από τον πρίγκιπα Κάρολο ως δούκας της Κορνουάλης, που τους δίνει 5 εκατομμύρια λίρες ετησίως».

Είναι λογικό η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ να φοράνε πανάκριβα ρούχα με τόσα λεφτά που τους δίνει ο πρίγκιπας Κάρολος.Πρόσθεσε πως κανείς δεν γνωρίζει ποιο ποσοστό αυτού του ποσού δαπανάται για ρούχα, καθώς είναι ενιαίο.