Αστρολογία – 1η Αυγούστου: Η μέρα που μπορεί να σας σημαδέψει

Αστρολογία – 1η Αυγούστου: Η μέρα που μπορεί να σας σημαδέψει

01 Αυγούστου – Ήλιος εξάγωνο Β. Δεσμός (08:53 μ. Λέοντα / Διδύμων)

Αυτή είναι μια καλή στιγμή γιατί νιώθετε σαν να βρίσκεστε στο παιχνίδι σας. Φαίνεται πως η πορεία σας είναι σωστή και εστιάζετε στην επίτευξη του σκοπού σας.

Ευκαιρίες μπορεί να εμφανιστούν και είστε σε καλή θέση να τις αναγνωρίσετε και να μάθετε πώς να τις κάνετε να λειτουργήσουν προς όφελός σας.

Ακόμα και αν αντιμετωπίσετε δυσκολίες, θα νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά για την προσέγγισή τους με αποτέλεσμα να βρείτε αποτελεσματικές λύσεις.

Δώστε προσοχή σε άτομα που θα συναντήσετε από τώρα και τις επόμενες 3 μέρες γιατί μπορούν να σας προσφέρουν πόρους, υποστήριξη ή συνδέσεις που θα σας φανούν χρήσιμες.

Απλά μην καταφύγετε στη χειραγώγηση για να κάνετε τα πράγματα χαρούμενα. Αν πρέπει να αναγκάσετε κάτι να δουλέψει τότε ίσως υπάρχει μια καλύτερη λύση.

01 Αυγούστου – Ερμής εξάγωνο Β. Δεσμός (08:53 μ. Λέοντα / Διδύμων)

Μπορεί να είστε πιο προσεκτικοί από ό, τι συνήθως κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Θα βρίσκετε τις σωστές λέξεις για να επικοινωνήσετε πιο εύκολα, ή απλά θα αντιληφθείτε πως τα πράγματα έχουν περισσότερο νόημα.

Μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή να γράψετε αυτό το γράμμα, να κάνετε αυτήν την ερώτηση, να πραγματοποιήσετε αυτήν την κλήση, όταν αισθάνεστε ότι εστιάζετε στην πρόοδό σας.

Η μόνη προσοχή έγκειται στο να είστε προσεκτικοί και να μην εστιάζετε σ’ αυτό που θέλετε τόσο έντονα ώστε να αναγκάσετε την κατάσταση να γίνει αυτή που θέλετε.

01 Αυγουστου – Ήλιος σύνοδος Ερμής (09:32 μ. Λέοντα)

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, ο σκοπός και ο εαυτός σας μπορεί να συγχωνευθούν μ’ αυτό που σκέφτεστε, αντιλαμβάνεστε και λέτε. Από τη μία πλευρά, αυτό μπορεί να κάνει εύκολη τη ροή ιδεών και επικοινωνίας από το εσωτερικό του εγκεφάλου σας προς τον εξωτερικό κόσμο. Μπορεί επίσης να αυξήσει τις αντιλήψεις και τις παρατηρήσεις σας για τον κόσμο, καθώς αρχειοθετείτε τα πάντα, στην εσωτερική βάση δεδομένων σας.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε άνετα, καθώς θα ήταν δύσκολο να διαχωρίσετε την αίσθηση του εαυτού σας από τις αντιλήψεις και τις ιδέες σας αρκετά… ώστε να βρείτε τα κατάλληλα λόγια για να τις εκφράσετε επαρκώς. Σ’ αυτήν την περίπτωση, απλώς παρατηρήστε και ακολουθήστε τη ροή. Τα κατάλληλα λόγια, θα έρθουν αργότερα.

Μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που δύσκολα θα είστε αντικειμενικοί, ειδικά απέναντι στον εαυτό σας και στον τρόπο συμπεριφοράς σας. Είναι σαν η ύπαρξή σας να εκφράζει αυτόματα και να θέτει σε κίνηση τα πράγματα που σκέφτεστε, αντιλαμβάνεστε και θέλετε να πείτε. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε ότι ο εαυτός σας λάμπει αβίαστα.

Αν όμως οι σκέψεις και οι αντιλήψεις σας έρχονται σε σύγκρουση με άλλα μέρη του εαυτού σας (π.χ. συναισθήματα, ανάγκες, αντικειμενικότητα), τότε μπορεί να ενεργήσετε πολύ γρήγορα. Προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες σας και να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας πριν αναλάβετε δράση.

Η κορυφή του Ερμή συνδέεται με τον Ήλιο όταν είναι Cazimi, που σημαίνει ότι είναι ακριβώς στα 17 λεπτά του τόξου.

Για τις λίγες ώρες που συμβαίνει αυτό, ένας πλανήτης Cazimi λέγεται ότι είναι πολύ δυνατός.

Στην περίπτωση του Ερμή, οι αντιλήψεις, η συνειδητοποίηση, οι σκέψεις και η ικανότητά σας να βάλετε τις σκέψεις σας σε λέξεις μπορεί να είναι ασυνήθιστα σαφείς, επικεντρωμένες ή άμεσες .

Καθώς αυτό συμβαίνει στο ζώδιο που κυβερνάει ο Ερμής… τους Διδύμους. Εξακολουθείτε να προειδοποιήστε πως ένα επιπλέον ευφυές πνεύμα μπορεί να χρησιμοποιείται… με αρνητικές συνέπειες, – σκόπιμα ή όχι.