Αστρολογία: Το 2021 σας επισκέπτεται με τις πιο γαλήνιες προθέσεις

Αστρολογία: Το 2021 σας επισκέπτεται με τις πιο γαλήνιες προθέσεις

Κριός 

Με ρομαντική διάθεση ανοίγετε τη Νέα Χρονιά, αγαπητοί Κριοί! Με τη Σελήνη στον Λέοντα και τον 5ο Οίκο σας του πάθους, η καρδιά σας έχει ανοίξει διάπλατα. Αφού απολαύσετε το εορταστικό πρόγευμά σας, αρχίστε να οραματίζεστε το ιδανικό σκηνικό στην προσωπική σας ζωή για το 2021. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να σκεφτείτε ακόμα και να «επαναστατήσετε» στην κοινωνική αποστασιοποίηση. Αν είστε δεσμευμένοι, φροντίστε να ευθυγραμμιστείτε με το ταίρι σας για τους πιο σημαντικούς στόχους της χρονιάς

Ταύρος

Το 2021 σας επισκέπτεται με τις πιο γαλήνιες προθέσεις, αγαπητοί Ταύροι! Φροντίζει γι’ αυτό η Σελήνη στον Λέοντα και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να βρείτε τον βηματισμό σας στη νέα χρονιά, όπως κι αν περάσατε τη χθεσινή νύχτα. Μείνετε με τις πιτζάμες και χαλαρώστε, μιας και δεν θα έχετε έντονα κοινωνική διάθεση. Ωστόσο, δεν θα λείψει το ταίρι σας ή άλλα αγαπημένα σας άτομα! Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Δίδυμοι

Γνωστοποιήστε από νωρίς τις προθέσεις σας για το 2021, αγαπητοί Δίδυμοι! Με τη Σελήνη στον Λέοντα και την επικοινωνιακή πτυχή σας, φωταγωγούνται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με την έμπνευσή σας τονωμένη, μπορείτε να έλξετε ομοϊδεάτες και να αξιοποιήσετε όλες τις επαφές σας. Θα ανακαλύψετε νέα πεδία δημιουργίας και έκφρασης, για να υλοποιήσετε ακόμα και τα πιο μεγαλεπήβολα οράματά σας!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, καλωσορίστε τη Νέα Χρονιά και τη νέα οπτική στα οικονομικά σας! Με τη Σελήνη στον Λέοντα και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων, αυτά θα κυριαρχήσουν στους στόχους σας για το 2021. Ήδη τις επόμενες μέρες θα επιθεωρήσετε τα δεδομένα σας, για να δείτε τι χρειάζονται βελτίωση ή αναδιοργάνωση. Θέστε όρια στα έξοδά σας και ακολουθήστε το πλάνο που θα στήσετε. Ένας ειλικρινής διάλογος και με τους συνεργάτες σας, μπορεί να ανοίξει καινούργιες πόρτες ευκαιριών: Το χρήμα φέρνει χρήμα!

Λέων

Το 2021 στρώνει το κόκκινο χαλί για εσάς και όχι το αντίστροφο, αγαπητοί Λέοντες! Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας στην άφιξή του, ενεργοποιείται ο 1ος Οίκο σας των νέων ξεκινημάτων. Είναι η ιδανική στιγμή για να χαρτογραφήσετε τις επιθυμίες και τις προθέσεις σας, μόνοι ή με τα άτομα που συμπορεύεστε. Ένας συγγενής μπορεί να καταστεί παράδειγμα προς μίμηση – και το αντίθετο: Συζητήστε ποια στήριξη χρειάζεστε αμφότεροι και μετά ανταλλάξτε απόψεις για το πώς θα προωθήσετε η μία πλευρά την άλλη!

Παρθένος

Ακολουθήστε την οραματιστική σας διάθεση αγαπητοί Παρθένοι! Ανοίγετε τη νέα χρονιά με τη Σελήνη στον Λέοντα και τον 12ο Οίκο σας της ανώτερης έμπνευσης. Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις… Και ίσως σας αποκαλύψει μια μύχια λαχτάρα, που ανήκει στα ζητούμενά σας για το 2021. Αν δεν λαμβάνετε σαφείς κατευθύνσεις, ίσως πρέπει να απαλλαγείτε πρώτα από όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον σε κάτι. Καλύτερα να κάνετε χώρο για το καινούργιο, παρά να διατηρείτε όσα ή όσους μόνο σας πάνε πίσω!

Ζυγός

Κάντε μια ευχή με την είσοδο της Νέας Χρονιάς, αγαπητοί Ζυγοί! Η Σελήνη στον Λέοντα και τον 11ο Οίκο σας της ελπίδας και των ονείρων, σας βάζει στο 2021 με αισιόδοξο σκεπτικό. Αν κοιτάξετε καλύτερα, θα δείτε ότι έχετε ήδη αρκετά σχέδια υπό σκέψη, για να υλοποιηθούν με την άρση των περιορισμών. Μιας και ο 11ος Οίκος αφορά και την τεχνολογία, αρχίστε άμεσα τη διαδικτυακή σας έρευνα. Τα κοινωνικά δίκτυα μπορούν να βοηθήσουν για να αναπτύξετε κα να προωθήσετε όλα τα επαγγελματικά και κοινωνικά σας σχέδια!

Σκορπιός

Στοχεύστε ψηλά με την είσοδο της Νέας Χρονιάς, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Σελήνη στον Λέοντα και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών, επιτρέπει να θέσετε μεγαλεπήβολα επαγγελματικά όνειρα. Κατασταλάξτε όσο αφορά τους στόχους σας, γιατί θα κάνετε πολύ πιο ώριμα βήματα και τολμήματα… Αν αφοσιωθείτε με υπευθυνότητα και συνέπεια, θα βιώσετε μια συναρπαστική επαγγελματική περιπέτεια το 2021!

Τοξότης

Όλος ο κόσμος είναι το δικό σας πεδίο δράσης για το 2021, αγαπητοί Τοξότες! Μέσα από όποιον φακό κι αν τον κοιτάξετε, η Σελήνη στον Λέοντα πυροδοτεί τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης. Χωρίς να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, μελετήστε ενδελεχώς κάθε μεγαλεπήβολη ιδέα σας. Οι προοπτικές να την υλοποιήσετε είναι πολλές, ειδικά αφότου και η πανδημία πάψει να είναι τόσο απειλητική. Αξιοποιήστε το παράθυρο που σας ανοίγει το σύμπαν, για να ξεκαθαρίσετε τα ζητούμενά σας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, δώστε έμφαση στις κοινές πηγές σας! Η Νέα Χρονιά μπαίνει με τη Σελήνη στον Λέοντα και τον 8ο Οίκο σας των συμπράξεων. Το 2021 θα βρείτε τρόπους να συμπορευτείτε με το ταίρι ή τους συνεταίρους σας, ακόμα και σε τομείς που δεν το κάνατε ως τώρα. Θα είστε πολύ πιο ισχυροί με ένα κοινό πλάνο, ειδικά όσο αφορά τα οικονομικά σας. Αν δεν έχετε συνεργάτες, συζητήστε με έναν οικονομικό σύμβουλο για να σας δώσει κατευθύνσεις

Υδροχόος

Αγκαλιάστε το πνεύμα της συνεργασίας με την είσοδο της Νέας Χρονιάς, αγαπητοί Υδροχόοι! Με τη Σελήνη στον Λέοντα και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων, μην σας εκπλήξει μια επιφοίτηση: Μπορείτε να συνδυάσετε τα ταλέντα σας με άλλων, ώστε να τα εξελίξετε ακόμα και σε νέα πεδία. Και αν είστε σε διχόνοια με ένα αγαπημένο άτομο, κάντε νέα αρχή στη σχέση σας το 2021!

Ιχθύες

Γίνετε ο καλύτερος φίλος του εαυτού σας με τη Νέα Χρονιά, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη στον Λέοντα και τον 6ο Οίκο σας της ευημερίας, απαιτεί να βάλετε τη δική σας φροντίδα σε προτεραιότητα. Θα αποκτήσετε καλύτερη ισορροπία αν δοκιμάσετε καινούργιες πρακτικές διατροφής και άσκησης, όπως και να μην εξαντλήστε στην προσπάθεια να εξυπηρετήσετε άλλους. Αν χρειάζονται ανανέωση και οι κοινωνικοί σας ρυθμοί, κάντε τις απαραίτητες αλλαγές. Να διαθέτετε χρόνο για την ξεκούρασή σας και να κάνετε τακτές «βουτιές» σε χαλαρωτικά αφρόλουτρα!