Αστρολογία – Ταρώ: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις

Αστρολογία – Ταρώ: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Κάρτα: Η Δικαιοσύνη

Σκέφτεστε να συμμετέχετε στην υποστήριξη κάποιου σκοπού; Υπάρχει ένας ακτιβιστικός ρόλος για σας. Τα συναισθήματά σας γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα. Περιμένετε σύντομα την απελευθέρωση της συνείδησης.

Ταύρος
Κάρτα: Ο Διάβολος

Αν στερείστε το θάρρος που χρειάζεστε, θα το βρείτε. Η πρόοδος θα έρθει αργά αλλά με την πάροδο του χρόνου τα πράγματα θα είναι προς όφελός σας. Θα έχετε επιτυχία σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας.

Δίδυμοι
Κάρτα: Η Κρίση

Υπάρχει περισσότερη αξία στη ζωή σας απ’ ό,τι πιστεύατε κάποτε. Κάποιος προσεύχεται για την ηρεμία σας. Μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε ότι έχετε περισσότερο τον έλεγχο του χρόνου και της ζωής σας.

Καρκίνος
Κάρτα: Η Δύναμη

Πάρτε χρόνο για να σταματήσετε και να κοιτάξετε γύρω σας. Υπάρχει ομορφιά γύρω σας και είναι εκεί για να σας βοηθήσει να τροφοδοτήσετε την ψυχή σας. Να είστε γενναιόδωροι με τους άλλους και να δίνετε πίσω περισσότερο απ’ όσα περιμένετε. Έχετε πίστη σαν παιδί και να θυμάστε να αφήνετε χρόνο για παιχνίδι.

Λέων
Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Κάποιος μεγαλύτερος από εσάς, με σοφία είναι σε θέση να σας δώσει την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζεστε. Μπορεί να αισθάνεστε ότι γίνεστε οι προστατευόμενοι κάποιου. Μπορεί να είναι μια μητέρα ή μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας που παίζει αυτό τον ρόλο για σας.

Παρθένος
Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Κάτι γλυκό έρχεται στο δρόμο σας. Αυτό θα έρθει από κάποιον που εμπιστεύεστε βαθιά και είναι συχνά μαζί σας όταν δεν νιώθετε καλά. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζυγός
Κάρτα: Το οχτώ των ξιφών

Μην αποθαρρύνεστε. Μπορεί να είστε σε μια περίοδο εξάσκησης και να περιμένετε την τέλεια αλλαγή. Βρίσκεστε στη διαδικασία εκμάθησης μιας νέας δεξιότητας ή απόκτησης εμπειρίας.

Σκορπιός
Κάρτα: Οι εραστές

Το μονοπάτι σας εκτρέπεται και μπορεί να βρείτε κάτι που κάποτε πιστεύατε ότι έχετε χάσει. Σήμερα, οι λύσεις για τα προβλήματα της ζωής είναι πιο εύκολο να βρεθούν. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Τοξότης
Κάρτα: Ο Ερημίτης

Σκάψτε πιο βαθιά στο θέμα που σας απασχολεί. Μπορεί να θέλετε να μείνετε λίγο καιρό μακριά από τον θόρυβο ώστε να μπορέσετε να σκεφτείτε και να λύσετε το πρόβλημα.

Αιγόκερως
Κάρτα: Το τέσσερα των πεντάκτινων

Αν και ίσως θέλετε να βιάσετε τα πράγματα, πάρτε το χρόνο σας και γνωρίστε τους ανθρώπους που σας βοηθούν. Μείνετε συγκεντρωμένοι και επικεντρωμένοι στον εαυτό σας.

Υδροχόος
Κάρτα: Το τρία των πεντάκτινων

Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αλήθεια και κατανόηση. Μπορεί να αναζητάτε μια λύση, μια ευκαιρία ή μια σχέση που να είναι διακρίνεται από ειλικρίνεια. Μπορεί να είστε σε αναζήτηση για σκοπό και βαθύτερη σημασία. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ιχθύες
Κάρτα: Το Άστρο

Τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα αρχίσετε να κινείστε λες και είναι η δεύτερη φύση σας. Υπάρχει μια απόφαση που θα πρέπει να παρθεί σύντομα. Αυτή μπορεί να σχετίζεται με ένα πνευματικό θέμα ή να συνδέεται με κάποιον κοντινό σας, που τα πνεύματά σας είναι συνδεδεμένα. Αφθονία ευλογιών βρίσκεται στο εγγύς μέλλον.