Αστρολογία – Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία – Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα

Κριέ, αφήστε τη λογική να σας καθοδηγήσει. Σήμερα μπορεί να είναι εύκολο να χαθείτε στα συναισθήματά σας, ειδικά όταν σας φαίνονται τόσο αληθινά… Θέστε σημαντικές αποφάσεις σε αναμονή… και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, για τις οποίες δεν είστε 100% σίγουροι. Θα είστε ευγνώμονες που δώσατε στον εαυτό σας την απόσταση και το χώρο για να αποφασίσετε… τι αισθάνεται η καρδιά σας.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
κάρτα ταρω: ο θάνατος

Ταύρε, η πραγματική αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ. Υπάρχουν φορές που αναρωτιέστε αν υπάρχει αληθινή αγάπη. Σήμερα, καθώς η δοκιμασία του χρόνου έρχεται να επηρεάσει τις πιο οικείες σχέσεις σας, θα δείτε το θαύμα της αγάπης στην πιο αληθινή του μορφή… να ξεδιπλώνεται. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που αισθάνεστε γεμάτοι αμφιβολίες και ερωτήσεις. Αλλά μια αγάπη που αξίζει την ενέργειά σας, «δουλεύει» πάντα για σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
κάρτα ταρώ : η κρίση

Δίδυμοι, με επιδεξιότητα και φροντίδα, ενημερώνετε τους ανθρώπους ότι αισθάνεστε βαθιά συναισθήματα… και φροντίζετε για τις ανάγκες τους. Αλλά μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα… και πιστεύετε ότι δεν είστε λατρεμένοι. Το μυαλό και η καρδιά σας θα γεμίσουν με ιδέες και σκέψεις για το πώς να κάνετε αυτό που θέλετε να συμβεί! Μπορεί μάλιστα να σας φαίνεται άδικο που πρέπει να περιμένετε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
κάρτα ταρώ : ο πύργος

Καρκίνε, η μέρα μπορεί να φαίνεται πως θα προκαλέσει πρόβλημα στη σχέση σας! Αλλά αυτό που φαίνεται ατυχές τώρα, μπορεί να είναι κάτι ευχάριστο, που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη. Η ζωή μπορεί να παρουσιάσει αγώνες ταχύτητας στο δρόμο της αγάπης. Και ίσως χρειαστεί να επιβραδύνετε… και να δώσετε προσοχή στην κατεύθυνση που ακολουθεί η σχέση σας.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
κάρτα ταρώ: η εγκράτεια

Λέοντα, σκεφτείτε τους στόχους που έχετε… και ζυγίστε τους. Όταν η ερωτική σας ζωή και οι στόχοι της καριέρας σας φαίνονται ακατάλληλοι, ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Ίσως υπάρχει μια περιοχή συμβιβασμού που δεν είχατε εξετάσει πριν… και μπορείτε να τη βρείτε, αν αφιερώσετε χρόνο.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
κάρτα ταρώ : ο διάβολος

Παρθένε, όταν αγαπάτε κάποιον ή κάτι… αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα τυφλό σημείο, στο πνευματικό σας όραμα. Έχετε αφήσει μια σχέση να ξεπεράσει το δεσμό που έχετε με την πίστη σας; Αποφασίστε να επαναλάβετε αυτό που λειτούργησε για σας, όταν αισθανθήκατε πως μπορούσατε να ελέγχετε περισσότερο το χρόνο σας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
κάρτα ταρώ : βασίλισσα των ράβδων

Ζυγέ, θέλετε να είστε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας. Έχετε όνειρα και πρέπει να τα πετύχετε. Η σημερινή μέρα είναι τέλεια… για να γυρίσετε πίσω το χρόνο και να θέσετε ξανά έναν στόχο. Ίσως να μην είστε σε θέση να ανακτήσετε όσα έχετε χάσει… Αλλά μπορείτε να ανακτήσετε την προοπτική και το σκοπό σας και να αφήσετε τις ενέργειες και τα λόγια σας, να συμβαδίζουν.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
κάρτα ταρώ : ακόλουθος των ξιφών

Σκορπιέ, φροντίστε να μάθετε από τους άλλους. Υπάρχουν φορές που μια ευγενική λέξη ή κάτι που είπε κάποιος που εμπιστεύεστε, σας βοηθά να δείτε τι χάσατε. Μπορεί να απολαύσετε το να μοιραστείτε με το σύντροφό σας ή ένα φίλο σας, ό,τι νομίζετε ότι συνέβη. Μπορείτε να κανονίσετε μια έξοδο, ώστε να μιλήσετε για όλα αυτά.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)                                                                                                                         κάρτα ταρώ : 10 των ράβδων

Τοξότη, να στοχεύετε ψηλά. Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε τον ηγετικό ρόλο στις σχέσεις σας σήμερα. Ενώ κάποιοι έχουν μπερδευτεί, εσείς μπορείτε ακόμα να δείτε τι πρέπει να γίνει και πώς να φτάσετε εκεί. Προσηλωθείτε στο στόχο, και μην αφήσετε τα σχέδιά σας να αποκλίνουν… από μια κακή επιλογή.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
κάρτα ταρώ : 5 των ξιφών

Αιγόκερε, αφήστε το υποσυνείδητό σας να φτάσει στην επιφάνεια και να σας δώσει την εικόνα μιας περιοχής της ζωής σας. Σήμερα, μικρά κοσμικά καθήκοντα μπορούν να σας βοηθήσουν να διευκρινίσετε τις περιοχές της ζωής σας, που παρέμειναν απροσδιόριστες.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
κάρτα ταρω : 2 των ξιφών

Υδροχόε, δύο μυαλά είναι πάντα καλύτερα από ένα, αλλά θέλετε να επιλέξετε τον σύντροφό σας με σύνεση. Σήμερα, έχετε την ευκαιρία να νιώσετε και να επιτύχετε όλα όσα ελπίζατε να κάνετε.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
κάρτα ταρώ : η σελήνη

Ιχθύες, δεν είναι ο καθένας πάντα πρόθυμος για σας, ανά πάσα στιγμή. Σήμερα, όταν κάποιος που εμπιστεύεστε φαίνεται να αποκαλύπτει μια πλευρά που δεν έχετε δει ποτέ, εμπιστευθείτε αυτό που σας λέει το ένστικτό σας.