Αστρολογία – Σελήνη του θερισμού: Μία ξεχωριστή Πανσέληνος

Αστρολογία – Σελήνη του θερισμού: Μία Ξεχωριστή Πανσέληνος

Γιατί ονομάστηκε πανσέληνος του θερισμού

Επειδή η πανσέληνος αυτού του μήνα είναι αυτή που φτάνει πιο κοντά στην ισημερία του Σεπτεμβρίου, την ονομάζουμε Σελήνη της συγκομιδής. Συνήθως, συνδέουμε τη Σελήνη του Θερισμού με τον Σεπτέμβριο.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο ανάδρομος Ερμής ανακατεύει σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα στις σχέσεις σας κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ευαίσθητη ενέργεια αυτού του σεληνιακού φαινομένου για να πάτε προς το εσωτερικό μέρος του εαυτού. Αντί να αντιδράτε σε πράγματα με βάση το αρχικό σας συναίσθημα, προσπαθήστε να σταματήσει το εξωτερικό δράμα. Το να αφιερώνετε λίγο χρόνο μόνοι σας για ξεκούραση, ενδοσκόπηση ή πνευματική σύνδεση θα σας κάνει καλό – και μπορεί να σας φέρει και μερικές μυστικιστικές ιδέες.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Μην υποτιμάτε τη δύναμη των ατόμων γύρω σας για να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Η ανυψωτική ενέργεια αυτής της πανσελήνου μπορεί να σας εμπνεύσει να συνδεθείτε με φίλους και να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον κόσμο γύρω σας. Μοιραστείτε τις δημιουργικές σας ιδέες με τους συνεργάτες σας ή βρείτε τρόπους να προσεγγίσετε και άλλους αν πρόκειται για έργα με πάθος. Κάτω από αυτή την πανσέληνο, η ομαδική εργασία κάνει πραγματικά το όνειρο να λειτουργεί!

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Η επαγγελματική σας ζωή είναι κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας αυτής της πανσελήνου, Δίδυμοι, οπότε ετοιμαστείτε να δείξετε τις πιο μοναδικές και δημιουργικές ιδέες σας. Αν και δεν είναι απαραιτήτως η στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική προσπάθεια, ορισμένα έργα μπορεί να φτάσουν σε μια κορύφωση ή λύση που σας κάνει να αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Επιπλέον, κάποιες συναρπαστικές εκπλήξεις θα μπορούσαν ξαφνικά να αλλάξουν την πορεία της καριέρας σας σε μια νέα κατεύθυνση, οπότε να είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε τη ροή.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Είναι εύκολο για ένα συναισθηματικό ζώδιο όπως εσείς να προσκολληθεί στο παρελθόν, Καρκίνοι – αλλά αυτή η πανσέληνος θα σας εμπνεύσει να απορρίψετε τις παλιές σας ιδέες για τον κόσμο και να αφήσετε τους περιορισμούς. Είναι εντάξει να αρχίσετε να πιστεύετε στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, ακόμα κι αν σας φαίνονται λίγο επικίνδυνα. Στα μεγάλα σχέδια σας, θα προτιμούσατε να το παίξατε εκ του ασφαλούς ; ή να ακολουθήσετε την καρδιά σας;

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Είναι εύκολο για ένα ζωηρό ζώδιο της φωτιάς όπως εσύ να προβάλλει μια ισχυρή αίσθηση αυτοπεποίθησης και ανεξαρτησίας. Αλλά αυτή η πανσέληνος μπορεί να αναδείξει τα πιο ευάλωτα και κρυφά σημεία του εαυτού σας. Το να φαίνεσαι ισχυρός στην επιφάνεια είναι υπέροχο, αλλά η αναγνώριση της δύναμής σου σε βαθύτερο επίπεδο θα σε κάνει να νιώσεις πολύ πιο δυνατός. Χρησιμοποιήστε αυτή τη συναισθηματική στιγμή της πανσελήνου για να εξερευνήσετε και να αναλύσετε τις πιο σκοτεινές πλευρές των επιθυμιών σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

«Είναι η εποχή σου, Παρθένε, άρα είσαι ο πρωταγωνιστής του κοσμικού σόου. Ωστόσο, αυτή η πανσέληνος υπογραμμίζει τις ατομικές σας συνεργασίες – επομένως ίσως χρειαστεί να εστιάσετε στους πιο στενούς σας δεσμούς. Τώρα είναι μια όμορφη στιγμή για να φέρετε μια μεγαλύτερη αίσθηση συναισθηματικού βάθους και πνευματικής σύνδεσης στις σχέσεις σας. Απλώς να ξέρετε ότι τα επίπεδα ευαισθησίας θα είναι υψηλά, γι’ αυτό βάλτε λίγη επιπλέον ευγένεια και συμπόνια στις συνομιλίες σας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Βρίσκεστε στη διαδικασία να δώσετε προτεραιότητα στην εσωτερική σας ανάπτυξη και την πνευματική σας ζωή, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε αυτήν την ονειρική ενέργεια της πανσελήνου ως έμπνευση για να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο μυστικιστική και ικανοποιητική. Εάν κάτι σας φαίνεται συναισθηματικά εξαντλημένο ή ασυμβίβαστο, μην πείτε ναι στην πρόσκληση ή στο αίτημα με παρόρμηση. Αντίθετα, αφήστε περισσότερο χώρο για πράγματα που τροφοδοτούν την ψυχή σας και ενισχύουν την ευεξία σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η πανσέληνος είναι σε ένα φιλικό ζώδιο του νερού, οπότε είναι βέβαιο ότι θα σε πλημμυρίσει με συναισθήματα, Σκορπιέ. Αλλά σας πλημμυρίζει επίσης με έμπνευση και πάθος, οπότε διοχετεύστε το σε κάτι ουσιαστικό. Είτε η σπίθα που νιώθετε είναι δημιουργική, ρομαντική ή κάτι εντελώς άλλο, τώρα είναι η ώρα να βρείτε τρόπους να εκφράσετε αυτό που έχετε στην καρδιά σας και να αφεθείτε στον ονειροπόλο εαυτό σας που αγαπά τη διασκέδαση .

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα από τις τάσεις σας για αναζήτηση περιπέτειας και να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας, Τοξότες. Θέματα στο σπίτι, την οικογένεια ή την προσωπική σας ζωή μπορεί να φτάσουν σε ξαφνική κορύφωση, να αναδείξουν ευαισθησίες από το παρελθόν ή να πλημμυρίσουν την καρδιά σας με αναμνήσεις. Αντί να τρέχετε για να ξεφύγετε από τα συναισθήματά σας, δοκιμάστε να βυθιστείτε σε αυτά. Πρέπει να το νιώσετε για να το θεραπεύσετε και μπορεί να βιώσετε κάποια σημαντική ανάπτυξη στη διαδικασία.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Υπάρχει συσσώρευση μεγάλων συναισθημάτων μέσα σου, Αιγόκερε, αυτή η πανσέληνος θα σου δώσει την δυνατότητα ώστε να τα αφήσεις να χαλαρώσουν! Τα συναισθήματά σας δεν χρειάζεται να είναι πρακτικά ή λογικά για να είναι έγκυρα, και το να λέτε την αλήθεια σας μπορεί να οδηγήσει σε πιο κοντινές συνδέσεις και μεγαλύτερη αίσθηση γαλήνης – γι’ αυτό επικεντρωθείτε στο να μοιράζεστε αυτό που έχετε στην καρδιά σας αντί να είστε στωικοί. Φροντίστε μόνο να επιλέξετε λίγο πιο προσεκτικά τις λέξεις σας, καθώς ο ανάδρομος Ερμής ανακατεύει τα πράγματα στις επικοινωνίες.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ως ένα από τα διανοητικά ζώδια του αέρα, η εννοιολογική σκέψη έρχεται φυσικά για εσάς, Υδροχόοι. Αλλά αυτή η μυστικιστική πανσέληνος σας ζητά να υπερβείτε τις ιδέες και να έρθετε σε επαφή με τη διαίσθησή σας. Το να ακούτε το ένστικτό σας και να λέτε μόνο ναι σε πράγματα που αισθάνεστε ότι ευθυγραμμίζονται με τις αξίες σας είναι μια δεξιότητα, οπότε ξεκινήστε να την εξασκείτε. Μόλις οι ψυχικές σας δυνάμεις ταιριάζουν με τις διανοητικές σας ικανότητες, θα νιώσετε ασταμάτητοι.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ετοιμαστείτε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, Ιχθύες. Με το φεγγάρι στο ζώδιό σας – ευθυγραμμισμένο με τον κυβερνώντα πλανήτη σας Ποσειδώνα, τώρα είναι η ώρα να εκφραστείτε πλήρως και να δώσετε προτεραιότητα στους προσωπικούς σας στόχους. Μη φοβάστε να είστε ο ιδιόρρυθμος και ευφάνταστος εαυτός σας και δεσμευτείτε να αγκαλιάσετε όποια συναισθήματα φέρνει στην επιφάνεια αυτή η πανσέληνος, ακόμα κι αν είναι απροσδόκητα.