Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

 Κριός 

Το Σάββατο, η πανσέληνος στους Ιχθύες υπερφορτίζει τον δωδέκατο οίκο της διαίσθησης και των ενστίκτων σας. Ενώ αυτό μπορεί να φέρει ανώτερες δημιουργικές ιδέες στον δρόμο σας, υπάρχει επίσης κάποιου είδους αποτοξίνωση που πρέπει να κάνετε.

Ίσως ήρθε η ώρα να αποβάλλετε μια κακή συνήθεια – και να λάβετε σταθερή υποστήριξη για αυτή την προσπάθεια, καθώς οι αυτού του είδους οι αλλαγές είναι δύσκολο να επιτευχθούν χωρίς βοήθεια. Αν κάποιος έχει εκμεταλλευτεί τη γενναιοδωρία σας χωρίς να προσφέρει τίποτα σε αντάλλαγμα, υπενθυμίστε του σε ήρεμο τόνο ότι η φιλία είναι μια αμφίδρομη σχέση.

Μια καλή πράξη που μιλάει στην καρδιά σας θα μπορούσε να πέσει στην αντίληψή σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Εξερευνήστε τρόπους για να συμμετάσχετε σε κάποια οργάνωση για καλό σκοπό αυτό το φθινόπωρο. Την Κυριακή, σχηματίζεται ένα ισχυρό γήινο τρίγωνο μεταξύ του τολμηρού Ήλιου και του ευφάνταστου Ουρανού.

Αυτή η διέλευση πυροδοτεί τους διοικητικούς και χρηματικούς τομείς του χάρτη σας και ανοίγει το δρόμο για ένα οικονομικό απρόσμενο κέρδος. Βάλτε λίγη δουλειά αυτό το Σαββατοκύριακο στα πιο ελπιδοφόρα εγχειρήματά σας και σπρώξτε τα πιο κοντά στη γραμμή του τερματισμού. Καθώς ενεργοποιείτε τα πράγματα γύρω σας με τις προσπάθειές σας, θα μπορούσατε τελικά να ανταμειφθείτε για τη δουλειά που αγαπάτε.

Ταύρος

Δείξτε λίγη παραπάνω αγάπη στην παρέα σας, ειδικά αν σας έχουν υποστηρίξει θερμά στις πρόσφατες προσωπικές σας εξελίξεις. Το Σάββατο, η πανσέληνος στους Ιχθύες διακτινίζεται στον ενδέκατο οίκο της φιλίας σας, αποκαλύπτοντας ποιος είναι κοντά σας και ποιος μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθεί σε δεύτερη μοίρα. Αυτή η διέλευση ευλογεί επίσης όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την τεχνολογία. Αν και ο Ερμής είναι ανάδρομος, ξεκινήστε να ερευνάτε τα gadgets που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμα -και να κάνετε οικονομία για μια αναβάθμιση που μπορείτε να κάνετε μετά τις 2 Οκτωβρίου.

Το αναζωογονητικό γήινο τρίγωνο της Κυριακής σχηματίζεται μεταξύ του θαρραλέου Ήλιου στον εκφραστικό πέμπτο οίκο σας και του επαναστατικού Ουρανού στο ζώδιό σας. Αν βρεθήκατε σε μια πνευματική ή δημιουργική κρυψώνα πρόσφατα, είναι ώρα να βγείτε από αυτήν και αποκαλύψτε την όμορφη μεταμόρφωσή σας σε μερικούς έμπιστους φίλους. Ίσως δουλεύατε κάποιους τομείς στους οποίους ήσασταν μπλοκαρισμένοι ή αναπτύξατε μια συλλογή καλλιτεχνικών έργων. Όποια και αν είναι η δική σας περίπτωση, ήρθε η ώρα να γίνουν τα αποκαλυπτήρια.

Δίδυμοι

Αν έχετε αφιερώσει την ψυχή σας σε ένα σημαντικό έργο τους τελευταίους μήνες, θα μπορούσατε να βιώσετε μια σημαντική ανακάλυψη αυτό το Σάββατο, όταν η μοναδική πανσέληνος του 2022 στους Ιχθύες υπερφορτίζει τον δέκατο οίκο της καριέρας και της κοινωνικής θέσης σας. Ακόμα κι αν έχετε ακόμα περισσότερη δουλειά να κάνετε, αφιερώστε λίγο χρόνο για να γιορτάσετε αυτό το ορόσημο. Η εκτίμηση κάθε βήματος κατά μήκος της διαδρομής που διανύετε θα σας δώσει αυξημένα κίνητρα για να καταφέρετε να φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού. Είστε πολύ κοντά στη νίκη – είτε πρόκειται να λάβετε μια προαγωγή, είτε να ξεκινήσετε τη δουλειά των ονείρων σας, είτε να δημιουργήσετε μια μικρή επιχείρηση.

Το απελευθερωτικό τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού της Κυριακής σας βοηθά να απελευθερώσετε μια μνησικακία που σας κυνηγούσε όλο το καλοκαίρι. Το πρώτο βήμα, είναι να απαλλαγείτε από τη νοοτροπία του θύματος και να εξετάστε το ρόλο σας σε αυτή τη δυναμική. Υπάρχουν πράγματα για τα οποία πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας, Δίδυμε; Αντί να εστιάζετε στις διαφορές σας, εντοπίστε τα κοινά σημεία και χτίστε ξανά από εκεί. Η θεραπεία είναι εφικτή αν προσεγγίσετε και οι δύο αυτόν τον διάλογο με ανοιχτό μυαλό.

Καρκίνος

Αφιερώστε αυτό το Σάββατο σε κάποια ψυχική, και ίσως πνευματική, ενδοσκόπηση καθώς η μοναδική πανσέληνος του έτους στους Ιχθύες φωτίζει τον ένατο οίκο της εξερεύνησης και της επέκτασής σας. Συναντήστε έναν φιλοσοφημένο φίλο για μια μέρα στην παραλία ή μια περιπλάνηση σε μια γραφική μικρή πόλη που μπορεί να είναι πιο ήρεμη μετά την πολύβουη καλοκαιρινή περίοδο. Από την άλλη, ίσως ήρθε η ώρα να κανονίσετε μια μεγαλύτερη απόδραση, όπως μια περιήγηση σε έναν τόπο με αρχαία ιστορία ή ένα αναζωογονητικό καταφύγιο γιόγκα και διαλογισμού.

Την Κυριακή, καθώς σχηματίζεται ένα ευεργετικό γήινο τρίγωνο μεταξύ του τολμηρού Ήλιου και του οραματιστή Ουρανού, μιλήστε ανοιχτά για τα πιστεύω σας – ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι θα τα καταλάβουν αμέσως. Αν εκφράσετε το όραμά σας με σαφήνεια, θα μπορούσατε να καταλήξετε με μερικούς επιπλέον ακόλουθους για τον σκοπό σας. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε αυτή την πρωτοποριακή επιρροή για να κάνετε τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε έναν σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό. Μην υποτιμάτε το γεγονός ότι δύναμη μιας μικρής προσπάθειας μπορεί να έχει ευρύτερο αντίκτυπο.

Λέων

Το Σάββατο, οι στενές σας σχέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο, καθώς η πανσέληνος στους Ιχθύες φωτίζει τον όγδοο οίκο του έρωτα, της αναγέννησης και της συγχώνευσής σας. Οι νέες συνδέσεις θα μπορούσαν να εμβαθύνουν γρήγορα και να σας δώσουν μια έκρηξη ζωογόνου ενέργειας.

Οι παλιές φιλίες θα έρθουν επίσης στο επίκεντρο κάτω από αυτή τη διέλευση. Αν ορισμένοι δεσμοί σας φαίνονται υποτονικοί, σκεφτείτε τρόπους για να αναζωογονήσετε τη δυναμική ανάμεσά σας και να δημιουργήσετε μια νέα σπίθα. Όλες οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν εγκαταλείπετε τους σταθερούς υποστηρικτές σας.

Οι επαγγελματικές συνεργασίες θα πάρουν επίσης μια σεληνιακή ώθηση. Αν αισθάνεστε έτοιμοι να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ζητήστε τη συμβουλή ενός νομικού και έπειτα κάντε το! Το ευοίωνο γήινο τρίγωνο της Κυριακής μεταξύ του τολμηρού Ήλιου και του ευφάνταστου Ουρανού υπερφορτίζει τους οικονομικούς σας οίκους. Να είστε προνοητικοί! Στείλτε προσφορές – και αυξήστε τις τιμές σας αν έχετε παραμείνει στο ίδιο τιμολογιακό επίπεδο για πολύ καιρό.

Οι Λέοντες που εργάζονται σε κάποιο γραφείο θα πρέπει να ετοιμάσουν έναν λόγο με τον οποίο θα περιγράψουν τα οφέλη που έχουν προσφέρει στην εταιρία εως τώρα. Ακόμα κι αν δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή, αυτή η συζήτηση θα μπορούσε να σας προετοιμάσει για ένα μελλοντικό απρόσμενο όφελος. Φροντίστε να ζητήσετε συμβουλές σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βελτιωθείτε: Τα αφεντικά σας θα το δουν ως μια ένδειξη δύναμης.

Παρθένος

Το Σάββατο, η μοναδική πανσέληνος του έτους στους Ιχθύες στέλνει ένα κύμα ενέργειας στον έβδομο οίκο των δεσμευμένων συνεργασιών σας. Είτε αυτές οι τυχερές σεληνιακές ακτίνες ρίξουν φώς σε μια επαγγελματική είτε σε μια ερωτική συμμαχία, ξεκινήστε κάποιες συζητήσεις για το κοινό σας μέλλον τις επόμενες δύο εβδομάδες – ειδικά αν επιθυμείτε σαφήνεια σχετικά με την κατεύθυνση της σύνδεσής σας. Ετοιμαστείτε να λάβετε καλά νέα και βεβαιωθείτε ότι όλα σας τα πράγματα είναι σε τάξη, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε αυτή τη θετική δυναμική.

Οι ελεύθεροι Παρθένοι θα μπορούσαν να γνωρίσουν ένα ελκυστικό άτομο που θα μπορούσε να είναι ο τέλειος συνεργάτης για ένα έργο ή για την προσωπική σας ζωή! Την Κυριακή, σχηματίζεται ένα ευοίωνο γήινο τρίγωνο ανάμεσα στον τολμηρό Ήλιο της Παρθένου και τον επαναστατικό Ουρανό. Οι άνθρωποι σας ακούνε προσεκτικά τώρα, οπότε τι είναι αυτό που θέλετε να τους πείτε; Το μήνυμά σας θα μπορούσε να αγγίξει πολλούς και να φτάσει σε ένα ακόμα μεγαλύτερο ακροατήριο, ειδικά αν συμπεριλάβετε κάποιες προσωπικές λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους για τους οποίους αυτό το ζήτημα σημαίνει τόσα πολλά για εσάς.

Ζυγός 

Το Σάββατο, η πανσέληνος στους Ιχθύες αναζωογονεί τον έκτο οίκο της υγείας και της οργάνωσής σας, δίνοντάς σας μια ακόμη προτροπή για να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη. Βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και ετοιμάστε τα καθαριστικά σας.

Βεβαιωθείτε ότι μαζί με αυτό το συμμάζεμα θα κάνετε και ένα βαθύ ξεκαθάρισμα στα υπάρχοντά σας. Κάποια από αυτά τα συλλεκτικά αντικείμενα που έχετε συγκεντρώσει στο σπίτι σας μπορεί να είναι καλύτερο να μπούν στην συλλογή κάποιου άλλου.

Βάλτε τα προς πώληση και χρησιμοποιήστε τα χρήματα ώστε να κάνετε κάτι που θέλατε εδώ και καιρό. Την Κυριακή, ο Ήλιος στον δωδέκατο οίκο της ολοκλήρωσής σας σχηματίζει τρίγωνο με τον επαναστατικό Ουρανό. Αν υπάρχει μια κατάσταση στη ζωή σας που σας προκαλεί συνεχή πόνο, θα μπορούσατε επιτέλους να αποκτήσετε τη διορατικότητα που απαιτείται για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα.

Όμως αυτή η θεραπεία δεν θα συμβεί απλά ως δια μαγείας. Θα πρέπει να γίνουν κάποιες δύσκολες συζητήσεις, είτε πρόκειται να πείτε αντίο σε κάποιον είτε να του εκφράσετε ότι σας πλήγωσε. Αυτή η διέλευση μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στις ημιτελείς αποστολές σας. Θυμηθείτε: Τα πάντα μοιάζουν πιο εφικτά όταν τα χωρίζετε σε μικρότερα βήματα.

Σκορπιός

Έτοιμοι να οργανώσετε τη μεγάλη σας αποκάλυψη; Η προβολή της δουλειάς σας μπορεί να σας φέρει σημαντικές διακρίσεις αυτό το Σάββατο, καθώς η μοναδική πανσέληνος του έτους στους Ιχθύες υπερφορτίζει τον πέμπτο οίκο της φήμης, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σας. Οι άνθρωποι θα εμπνευστούν από τον ενθουσιασμό σας για την τέχνη σας, γι’ αυτό, Σκορπιέ, εφόσον έχετε την προσοχή τους, μπορείτε να μιλήσετε για δουλειές. Μια κουβέντα σε έναν φιλικό καφέ θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια θαυμάσια επαγγελματική ευκαιρία. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί θα επωφεληθούν επίσης από αυτή τη σπινθηροβόλο σεληνιακή άνοδο.

Δοκιμάστε την τύχη σας σε μια εφαρμογή γνωριμιών ενώ ταυτόχρονα φλερτάρετε και έξω στον πραγματικό κόσμο. Οι ζευγαρωμένοι Σκορπιοί θα μπορούσαν να έχουν συζητήσεις για το κοινό τους μέλλον εφόσον επιθυμούν να κάνουν ένα μεγάλο βήμα στη σχέση τους. Μια ευτυχής Κυριακή πρόκειται να έρθει στο δρόμο σας, χάρη στο γήινο τρίγωνο μεταξύ του τολμηρού Ήλιου στη ζώνη της επικοινωνίας σας και του αυθόρμητου Ουρανού στον οίκο των σχέσεών σας. Μια συνεργιστική συμμαχία -για τον έρωτα, τα επαγγελματικά ή μια δημιουργική συγχώνευση- θα μπορούσε να αναθερμανθεί αυτό το Σαββατοκύριακο. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ισχυρή, συνεργατική επιρροή. Η έντονη προσπάθεια και η ομαδική εργασία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σοβαρές -και μαγικές- ανακαλύψεις για όλους.

Τοξότης

Προγραμματίστε να μείνετε μέσα αυτό το Σάββατο, τουλάχιστον για λίγο, καθώς η μοναδική πανσέληνος του έτους στους Ιχθύες κατακλύζει τον τέταρτο οίκο του σπιτιού σας. Αν η κατοικία σας χρειάζεται καθάρισμα, βγάλτε τα φιλικά προς το περιβάλλον καθαριστικά σας και τρίψτε κάθε επιφάνεια μέχρι να λάμψει. Φροντίστε επίσης να ασχοληθείτε με τις ντουλάπες σας και να ξεκαθαρίσετε όλα τα κομμάτια που δεν έχετε φορέσει εδώ και χρόνια -και πιθανότατα δεν θα φορέσετε ποτέ. Αν αναζητάτε το ιδανικό μέρος για μια μετακόμιση, βρείτε χρόνο για να εξετάσετε τις αγγελίες. Θα μπορούσατε να βρείτε την κατοικία των ονείρων σας μέσα σε δύο εβδομάδες από τη σημερινή Σελήνη.

Έχει καθυστερήσει ένα έργο λόγω παρακάμψεων και καθυστερήσεων; Αυτή την Κυριακή θα σας δωθεί το πράσινο φως να προχωρήσετε, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει ένα ευοίωνο γήινο τρίγωνο με τον μεταμορφωτικό Ουρανό. Καθώς τα εμπόδια εξαφανίζονται σταδιακά, θα προκύψουν ανακαλύψεις σε απροσδόκητα μέρη. Για να αξιοποιήσετε αυτό το ρεύμα καλής τύχης, θα χρειαστείτε επιπλέον ένα αποτελεσματικό σχέδιο δράσης. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς και περιορίστε την παρόρμηση για σπατάλες. Ίσως χρειαστεί να κάνετε οικονομία όσο χτίζετε αυτό το όνειρο -ή να επενδύσετε τα κέρδη σας σε κάτι που θα σας αποφέρει μεγάλη απόδοση.

Αιγόκερως

Μπορεί ο Ερμής να είναι ανάδρομος τώρα, αλλά θα έχετε μια χρυσή ευκαιρία να ξεπεράσετε ένα σημαντικό εμπόδιο αυτό το Σάββατο, καθώς η μοναδική πανσέληνος της χρονιάς στους Ιχθύες εισέρχεται στον τρίτο οίκο των συνεργασιών και των επικοινωνιών σας. Αν έχετε κολλήσει σε μια διαφωνία με κάποιον, ίσως είστε επιτέλους έτοιμοι να κηρύξετε ανακωχή. Εξακολουθείτε να αναζητάτε τον ιδανικό συνεργάτη; Τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα μπορούσαν να εμφανιστούν παντού συγγενικά πνεύματα, από τις κοινές παρέες σας, μέχρι τα μέρη που συχνάζετε για τα ψώνια σας. Και με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να στρέφει την προσοχή σας στο παρελθόν, η επικοινωνία με έναν παλιό συνεργάτη θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για μια νέα επιτυχία.

Έχετε κάτι για το οποίο μπορείτε να καυχηθείτε; Χάρη στο μεγαλοπρεπές γήινο τρίγωνο της Κυριακής ανάμεσα στον επιφανή Κρόνο και τον τεχνολογικά εξελιγμένο Ουρανό, μπορεί να χρειαστεί ένα απλό post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να φτάσετε στη δόξα. Ακόμα κι αν μόλις αρχίζετε να αναπτύσσετε μια νέα ιδέα, αρχίστε να φυτεύετε τους σπόρους της με μερικές αναρτήσεις που αφορούν το εγχείρημά σας. Φέρτε τους ανθρώπους κοντά σας και θα νιώσουν ότι συμμετέχουν στην αναπόφευκτη νίκη σας.

Υδροχόος

Το Σάββατο, η πανσέληνος στους Ιχθύες φωτίζει τον δεύτερο οίκο της εργασίας και των χρημάτων σας. Κάντε μια πρόποση για όλη τη σκληρή δουλειά του 2022, είτε πετύχατε μερικές μικρές νίκες είτε έναν μακροχρόνιο στόχο. Μια από τις προσπάθειές σας μπορεί να αποφέρει μια προσοδοφόρα ευκαιρία μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Να είστε προνοητικοί: Αν πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να λάβετε μια αύξηση, κανονίστε μια αξιολόγηση της απόδοσής σας. Δουλεύετε σκληρά για τα χρήματά σας, αλλά τα χρήματά σας δουλεύουν σκληρά για εσάς;

Καθώς ο κυβερνήτης σας, ο αυθόρμητος Ουρανός, σχηματίζει τρίγωνο με τον τολμηρό Ήλιο αυτή την Κυριακή, ίσως θελήσετε να αυξήσετε λίγο τα ρίσκα τα οποία λαμβάνετε. Αν έχετε συγκεντρώσει χρήματα σε έναν αποταμιευτικό λογαριασμό χαμηλής απόδοσης, σκεφτείτε να τα αξιοποιήσετε προς όφελός σας. Δεν είναι ανάγκη να τα χρησιμοποιήσετε όλα σε κάποια συγκεκριμένη μετοχή, αλλά δεν θα ήταν άσχημο να διευρύνετε τις γνώσεις σας σχετικά με τις δυνατότητες υψηλότερης απόδοσης των χρημάτων σας, όπως την απόκτηση ακινήτων ή αμοιβαίων κεφαλαίων.

Ιχθύες

Είστε γενναιόδωρη ψυχή, Ιχθύες, αλλά αυτό το Σάββατο πρόκειται να είναι αφιερωμένο αποκλειστικά σε εσάς, καθώς η μοναδική πανσέληνος της χρονιάς στο ζώδιό σας ενεργοποιεί τον πρώτο οίκο του εαυτού σας και των προσωπικών σας επιθυμιών. Σκέφτεστε μια απόφαση ζωής που πρόκειται να αλλάξει τα σημερινά δεδομένα; Μπορεί επιτέλους να αποκτήσετε τη σαφήνεια που τόσο απεγνωσμένα αναζητούσατε.

Αν έχετε περάσει τους τελευταίους έξι μήνες δουλεύοντας για έναν μεγάλο στόχο, τα αποτελέσματα μπορεί να εκδηλωθούν μέσα σε δύο εβδομάδες από σήμερα. Αυτή η νίκη θα μπορούσε να αλλάξει σημαντικά τη ζωή σας. Ετοιμαστείτε για μια όμορφη και συναρπαστική μεταμόρφωση! Την Κυριακή, λαμβάνετε τα σήματα των άλλων με εξαιρετική ευχέρεια, χάρη στο τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του μεταφυσικού Ουρανού.

Η διαίσθησή σας θα μπορούσε να σας οδηγήσει προς έναν νέο φίλο, και οι δυο σας είναι δυνατόν να δημιουργήσετε έναν σχεδόν άμεσο δεσμό. Κάποιος που γνωρίζετε εδώ και καιρό, αλλά βλέπετε μόνο περιστασιακά ή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα μπορούσε να σας αποκαλύψει μεγαλύτερες δυνατότητες. Πάρτε την πρωτοβουλία και κλείστε τους ένα ραντεβού!

Με τον αυθόρμητο Ουρανό να καθοδηγεί τη σημερινή ημέρα, γιατί να περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα; Συναντηθείτε για ένα ποτό το βράδυ της Κυριακής και μετά δείτε πού θα σας οδηγήσει η νύχτα. Δεδομένου ότι ο Ήλιος σταθμεύει στη ζώνη των συνεργατικών σας σχέσεων, αυτή θα μπορούσε να είναι η αρχή ενός όμορφου φιλικού δεσμού ή ακόμη και μιας ρομαντικής σχέσης.