Αστρολογία: Προβλέψεις – Ωροσκόπιο, Νέα Σελήνη στο Ζυγό

Αστρολογία: Προβλέψεις – Ωροσκόπιο, Νέα Σελήνη στο Ζυγό
Κριός

Ώρα να κάνετε μια καινούργια αρχή με τα ιδιαίτερα άτομα της ζωής σας! Αυτό αφορά περισσότερο τις ρομαντικές ή επαγγελματικές συνυπάρξεις, το πώς προσεγγίζετε τους ανθρώπους γενικότερα. Οι σχέσεις σας έχουν περάσει αναταράξεις τα τελευταία χρόνια, είτε γιατί οι άλλοι άλλαξαν είτε γιατί εσείς αναζητούσατε μια καινούργια ταυτότητα. Η ισορροπία μπορεί να απαιτεί να συναντήσετε κάποιους στη μέση της διαδρομής, προκειμένου να διασφαλίσετε τη θέση σας πέρα από την αίσθηση της ελευθερίας και της εξέλιξής σας.

Ο νηφάλιος ρεαλισμός στην εργασία και τις μετακινήσεις, σε ένα δημόσιο εγχείρημά σας, στις νομικές και ηθικές πεποιθήσεις σας ή η μείωση των καθημερινών προβλημάτων, θα παίξει καίριο ρόλο στην ενίσχυση της πορείας σας. Ό,τι έγινε, έγινε. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ανοίξετε καινούργια σελίδα στη διαπροσωπική προσέγγιση, για να προωθείτε πιο άρτια και μακροπρόθεσμα τα ζητούμενά σας.

Αν είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε την αδελφή – ψυχή σας, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σας στηρίξει. Δεν έχει υπάρξει καλύτερη στιγμή, για να θέσετε ξεκάθαρα την πρόθεσή σας να βρείτε το κατάλληλο ταίρι. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αξιοποιήστε την εύνοια του σύμπαντος για να ανανεώσετε αυτό τον έρωτα!

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό αποτελεί μια καινούργια σελίδα για εσάς, όσο αφορά τον επαγγελματικό τομέα και την υγεία σας. Είναι η ευκαιρία να βελτιώσετε τις καθημερινές σας συνήθειες, μιας και έχετε βιώσει χαώδεις καταστάσεις τα τελευταία χρόνια. Αυτό οφείλεται στο πιεστικό εργασιακό σας πρόγραμμα ή σε θέματα υγείας που σας απασχολούν. Επίσης, κάποιες πνευματικές ανησυχίες σας πιέζουν να θέσετε θεμέλια για το μέλλον. Τους τελευταίους μήνες ασχοληθήκατε με την υγεία ή τη δουλειά σας, αναθεωρώντας τις πρακτικές σας. Ίσως χρειάζεται να συνδυάσετε και εναλλακτικές μεθόδους ίασης με τις παραδοσιακές.

Κοιτάξτε ρεαλιστικά την ευρύτερη εικόνα της ερωτικής και οικονομικής σας ζωής, για να μπορέσετε να υιοθετήσετε καινούργιες συνήθειες. Σημαντικοί θα είναι και κάποιοι συμβιβασμοί στις πιο καινοτόμες ιδέες σας, προκειμένου να είστε πιο αποδοτικοί στα χρονοδιαγράμματα και τις υποχρεώσεις σας. Να ξέρετε ότι σε αυτή την καινούργια σελίδα σας, οι εξελίξεις στα επαγγελματικά και τη διαβίωσή σας θα έχουν ευνοϊκή σταθερότητα!

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό κεντρίζει τον Οίκο σας της αγάπης, γι’ αυτό πρόκειται για ένα σπάνιο και υπέροχο δώρο! Αν νιώθατε μόνοι και απομακρυσμένοι από τον έρωτα, έχει έρθει η στιγμή να αφυπνιστείτε και να αρχίσετε τις προσεγγίσεις. Η προσωπική σας ζωή έχει περάσει αναταράξεις, είτε είναι σαν ένα δημιουργικό εγχείρημα ή ατίθασο παιδί που σας φέρνει πονοκέφαλο; Τώρα μπορείτε να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να κάνετε μια καινούργια αρχή για όσα αφορούν τα θέματα καρδιάς!

Έχετε περάσει πολλά χρόνια ανάμεσα στην αναζήτηση της προσωπικής σας ευτυχίας και της κατανόησης του εαυτού σας από τη μία, και την ανάγκη σας να βρείτε τη θέση σας στον κόσμο που αλλάζει από την άλλη. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα ανοίξει χώρο στη ζωή σας για να μπει περισσότερο ρομάντζο, για να γίνετε γονείς, να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή να εξελίξετε ένα δημιουργικό ταλέντο σας. Η πρόοδος στα βήματα που λαχταρά η ψυχή σας, ενώ θα διασφαλίζετε την εμπιστοσύνη και την οικονομική στήριξη των άλλων, μπορεί να εδράζει στις κοινωνικές σας επαφές.

Η αποδοχή της πραγματικότητας όσο αφορά το ταίρι σας, το σπίτι ή την οικογένειά σας, έχει τη δυναμική να σας προωθήσει περαιτέρω. Τώρα έχετε την ευκαιρία να οικοδομήσετε καλύτερες σχέσεις, αν μιλήσετε ειλικρινά. Η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να καταλήξετε για την πορεία που θέλετε να χαράξετε στο εξής!

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό έρχεται να σας ανοίξει καινούργιες σελίδες στον τομέα των προσωπικών σας, του σπιτιού και των περιουσιακών σας θεμάτων. Το σπιτικό είναι σημαντικός παράγοντας ζωής για κάθε Καρκίνο! Ωστόσο, τόσο τα θεμέλια όσο και η κατεύθυνσή σας, έχουν βιώσει σοβαρές αναταράξεις τα τελευταία χρόνια.

Πού είναι η «βάση» σας, πώς νιώθετε για τους γονείς ή την γενέτειρά σας; Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια; Πληροφορίες που βγήκαν στο φως τις τελευταίες ημέρες, σας βοήθησαν να επιστρέψετε σε τέτοια ερωτήματα αλλά και στις ρίζες σας!

Τώρα μπορείτε να κάνετε πωλήσεις ακινήτων, να βρείτε συγκάτοικο, να αλλάξετε κατοικία ή να ανακαινίσετε την τωρινή σας. Αποφασίστε τι θέλετε να γίνει και ενημερώστε το σύμπαν, με τη βεβαιότητα ότι θα πραγματωθεί. Το σύμπαν θα σας στηρίξει, ενόσω έχετε βάλει τους σπόρους και έχετε πίστη! Για κάθε απόφασή σας που αφορά το σπιτικό ή την οικογένειά σας, πρέπει να ενημερώνετε το ταίρι σας και να λαμβάνετε υπόψιν την υπάρχουσα αστάθεια στην καριέρα σας… Οι επαγγελματικές πιέσεις αλλά και πιθανές ενοχλήσεις υγείας, επίσης σχετίζονται με τις αποφάσεις που παίρνετε. Τώρα έχετε την ευκαιρία να κάνετε βήματα προόδου για τις αφετηρίες των δράσεών σας, που θα σας κάνουν πιο αποτελεσματικούς και αποδοτικούς μακροπρόθεσμα!

Λέων

Αν και λένε ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, στη δική σας περίπτωση απέχει πολύ από την αλήθεια! Αυτή η Νέα Σελήνη στον Ζυγό αποτελεί μια πρόσκληση για εσάς, να ενδώσετε στην περιέργειά σας και να εξερευνήσετε τον κόσμο σας… Το καινούργιο άτομο που ήρθε στη γειτονιά και τράβηξε το ενδιαφέρον σας, μπορεί να σας δανείσει λίγη ζάχαρη. Η ζωή σας έχει υποστεί μεγάλες ανακατατάξεις τα τελευταία χρόνια. Με τόση κίνηση και τόσες ιδέες στο μυαλό σας, είναι βέβαιο ότι έχετε αλλάξει πολλές φορές την εικόνα για το μέλλον σας.

Η Νέα Σελήνη θα σας παράσχει την ευκαιρία να τα βάλετε όλα σε λογική σειρά και να αρχίσετε να δράτε. Ίσως να είστε σε φάση διαπραγματεύσεων και επαφών, για συμφωνίες που αφορούν την καθημερινότητά σας. Η κατάληξή τους απαιτεί να καταβάλετε σκληρή δουλειά, κάτι που ίσως καθυστερεί το όραμά σας για το μέλλον. Πρέπει να αποδεχθείτε το γεγονός ότι ο οικονομικός παράγοντας δεν έχει την άνθιση που θα θέλατε. Μπορείτε να αντεπεξέλθετε, ενόσω οι αποφάσεις σας απορρέουν από την καρδιά σας. Πειραματιστείτε και αρχίστε να μαθαίνετε καινούργια πράγματα, αν θέλετε να μπείτε στην πορεία που θα σας πάει στην ευτυχία και την υλοποίηση των σχεδίων σας!

Παρθένος

Έφτασε η ώρα να κάνετε μια καινούργια αρχή στα οικονομικά σας, να οικοδομήσετε ξανά τη δύναμή σας! Φυτέψτε τώρα τους σπόρους, που θέλετε να δείτε να αποδίδουν το προσοδοφόρο μέλλον που ονειρεύεστε. Το ίδιο ισχύει και για το σώμα σας, που αξίζει να το φροντίσετε για να ανορθώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Η υλική και συναισθηματική σταθερότητά σας έχει περάσει από πολλές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Αυτή η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σας δώσει την ευκαιρία να οικοδομήσετε τα στιβαρά θεμέλια που χρειάζεστε!

Θα είναι πιο εύκολο τώρα, γιατί σας έχουν αποκαλυφθεί καινούργιες πληροφορίες που σας βοηθούν να πάρετε πιο έγκυρες αποφάσεις. Αυτές μπορεί να αφορούν το εισόδημά σας, τα ταλέντα σας, τα περιουσιακά σας, το σώμα σας ή μια σημαντική σχέση της ζωής σας. Θα μπορέσετε να επενδύσετε σε ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς. Χρειάζεται μόνο να στηριχτείτε στα δικά σας πόδια και να στοχεύσετε στην οικονομική σας ισορροπία. Τολμήστε να επενδύσετε και στη ρομαντική πτυχή, παρά τους φόβους σας… Οι όποιοι περιορισμοί σας επιβάλλονται από εξωγενείς παράγοντες, θα παίξουν ρόλο στις αποφάσεις σας. Αλλά η αξιοποίηση των ταλέντων και των πηγών σας, θα αποτελέσει το όπλο σας για να στήσετε πιο στιβαρά θεμέλια για το μέλλον σας!

Ζυγός.

Ο προβολέας είναι στραμμένος πάνω σας αυτό το μήνα, αγαπητοί Ζυγοί! Είναι η ευκαιρία σας να πραγματώσετε όλα όσα ονειρευτήκατε: Είτε πρόκειται για την προσωπική σας ζωή είτε για τη φήμη και τα οικονομικά σας, η δράση στη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας μπορεί να σας εγγυηθεί την επιτυχία. Επιπλέον, οι τωρινές εξελίξεις θα σας ωφελήσουν και στα μελλοντικά χρόνια. Γι’ αυτό μην διστάζετε καθόλου, αξιοποιήστε την εύνοια που σας δίνει το σύμπαν! Είναι πολλές οι λεπτομέρειες που χρειάζονται διευθέτηση από πλευράς σας, ειδικά όσο αφορά μια σχέση σας.

Βάλτε τώρα σε κίνηση τις ήδη επεξεργασμένες ιδέες σας. Μπορεί να χρειαστεί να γίνουν προσεκτικές διαπραγματεύσεις για οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, ακόμα κι αν κάποιοι δεν είναι προβλέψιμοι ή συνεργάσιμοι. Η διπλωματία ρέει στο αίμα σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας ταλέντο αυτή την περίοδο. Μην εκπλαγείτε αν ένα άτομο (πιθανώς μια γυναίκα) προσπαθήσει να σας υπονομεύσει παρασκηνιακά.

Παράλληλα, αν νιώθετε πιεσμένοι ή εξουθενωμένοι, αυτή η Νέα Σελήνη αποτελεί την ευκαιρία να βελτιώσετε και την υγεία σας. Η επικοινωνία θα καταστεί το κλειδί για εσάς, προκειμένου να μάθετε την αλήθεια για ένα θέμα ή να καταλήξετε σε μια πολυπόθητη συμφωνία!

Σκορπιός

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Ζυγό αποτελεί ένα τέρμα για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί. Είναι η στιγμή να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας και να κοιτάξετε τα καινούργια σας ξεκινήματα. Είναι πιθανό να περάσατε δύσκολα τα τελευταία χρόνια, με πολλούς παράγοντες που δεν ελέγχατε να επηρεάζουν τη ζωή σας. Μπορεί να ήταν προβλήματα υγείας, άγχος για τα επαγγελματικά σας ή μια απαιτητική καθημερινότητα. Ουσιαστικά, είστε δυναμικές προσωπικότητες που παλεύετε για τα ζητούμενά σας. Υπό τις ακτίνες αυτής της Νέας Σελήνης, μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο και να εμπιστευτείτε τη σοφία του σύμπαντος! Τώρα θα νιώσετε να σας ανοίγονται νέες πόρτες σε πνευματικό επίπεδο και να κεντρίζεται η διαίσθησή σας.

Θα βελτιωθεί το κύρος σας ή θα μάθετε μυστικά, που θα ωφελήσουν την πορεία σας μακροπρόθεσμα. Η ψυχολογική μεταστροφή σας θα σας επιτρέψει να δείτε τη ζωή από άλλη οπτική. Είναι η στιγμή για την τελική ώθηση, ώστε να αποβάλλετε όσα απομυζούν την ενέργειά σας. Αρχίστε να ακούτε το ένστικτό σας, να παραιτήστε από απόψεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον σε κάτι, να δημιουργείτε τις καινούργιες και καινοτόμες εργασιακές σας προοπτικές. Είναι πιθανό να βιώσετε κάποια κοινωνική απομόνωση… Σε συνδυασμό με τη συνειδητοποίηση της δυσχερούς οικονομικής σας κατάστασης, θα πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις. Εστιάστε στην εκκαθάρισή σας (μέσα σας και στο σπιτικό σας), ώστε να βαδίσετε στο εξής με γνώμονα το ένστικτο και με στόχο την αναδόμηση των πόρων σας.

Τοξότης

Αυτή είναι η στιγμή να ανακτήσετε τη θέση σας στον κόσμο, αγαπητοί Τοξότες! Μια φιλική σχέση που έχει περάσει από πολλά κύματα, θα λάβει καινούργιο βηματισμό. Εναλλακτικά, μπορεί να μπείτε σε έναν καινούργιο κοινωνικό κύκλο ή να ασχοληθείτε με ένα καινοτόμο επιχειρηματικό εγχείρημα.

Οι φιλίες που θα δημιουργήσετε τώρα θα γίνουν οι πιο ισχυροί σας σύμμαχοι, προκειμένου να προσεγγίσετε τα όνειρά σας. Έχετε σπαταλήσει πολύ χρόνο στην προσπάθεια εντοπισμού ατόμων με το δικό σας σκεπτικό, με τα οποία θα ενώσετε τις δυνάμεις σας για να φτάσετε μέχρι την ευτυχία. Επίσης έχετε ταλαιπωρηθεί, στην αρένα της αγάπης και της συντροφικότητας.

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό είναι η ευκαιρία σας για να κάνετε νέα ξεκινήματα! Τις τελευταίες εβδομάδες ενδέχεται να είδατε φιλίες να αλλάζουν πρόσωπο, παλιούς συμμάχους να επιστρέφουν και την κοινωνική δυναμική σας να αναδιοργανώνεται. Είναι η καίρια στιγμή να αξιοποιήσετε τα κοινωνικά σας δίκτυα και να ενταχθείτε ξανά σε φιλικούς κύκλους.

Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Αυτό σας φαντάζει δύσκολο, επειδή ίσως να περιορίζει τη δημιουργική ελευθερία σας προκειμένου να διασφαλίσετε την οικονομική σας θέση. Δεν αποκλείεται να νιώσετε ότι δεν λαμβάνετε τον σεβασμό που πρέπει κάποιες στιγμές… Να ξέρετε ότι όλα αυτά είναι μέρος του μαθήματος που παίρνετε τώρα. Το ομαδικό πνεύμα θα σας βοηθήσει να ωριμάσετε και να κερδίσετε το κύρος που αξίζετε. Αυτή η Νέα Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία μιας εξαιρετικά αποδοτικής χρονιάς για εσάς, όλα βελτιώνονται!

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό είναι η ιδανική στιγμή για να θέσετε φιλόδοξους στόχους για το μέλλον σας! Όσα έχετε ήδη φυτέψει, θα αποτελέσουν τα θεμέλια για τις επιτυχίες που έπονται, γι’ αυτό μην διστάσετε καθόλου: Να είστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς ως προς τα ζητούμενά σας. Αποφασίστε να ανοίξετε καινούργιες σελίδες στην καριέρα σας. Τώρα μπορείτε να ανανεώσετε τη δημόσια εικόνα σας και να αρχίσετε να ανεβαίνετε, με μακροπρόθεσμα οράματα. Φροντίστε να επανεξετάσετε τον ρόλο σας στον εργασιακό σας χώρο ή τις σχέσεις σας με προϊσταμένους και συνεργάτες. Μελετήστε στους επαγγελματικούς σας στόχους και την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς.

Δεν αποκλείεται να πιέζεστε να επιπλεύσετε και να συμπορευτείτε με τους ανωτέρους σας. Ίσως οι στόχοι σας να απαιτούν συμβιβασμούς που δεν είστε διατεθημένοι να κάνετε, όσο αφορά το σπιτικό σας και οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα. Ενδέχεται να έχετε νομικούς περιορισμούς ή εμπόδια σε επαγγελματικές ή εκπαιδευτικές σας κινήσεις, που να σας κάνουν πιο απαισιόδοξους. Με αφορμή τη Νέα Σελήνη να αναλάβετε τις ευθύνες και να εκφράσετε τις απόψεις σας, ώστε να διανύσετε πιο ομαλά την απαραίτητη περίοδο μετάβασης.

Υδροχόος

Ο κόσμος είναι έτοιμος να ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του για να περάσετε εσείς! Αξιοποιήστε τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό για να γνωστοποιήσετε τις ιδέες σας σε ανθρώπους με ισχύ, για να προωθήσετε το προϊόν σας σε καινούργιες αγορές, να σχεδιάσετε το εξωτικό ταξίδι που ονειρεύεστε. Έχετε την ευκαιρία να χαράξετε την πορεία που πάντα θέλατε – και να αναζητήσετε την αγάπη σε μέρη μακρινά! Τώρα μπορείτε να απαλλαγείτε από περιοριστικούς παράγοντες και να διευρύνετε την οπτική σας. Φροντίστε κάθε νομική σας εκκρεμότητα ή κάντε την έναρξη ενός επιχειρηματικού εγχειρήματος. Αν ανήκετε στον εκπαιδευτικό τομέα, η δουλειά σας θα λάβει νέα ώθηση.

Το σκεπτικό σας έχει αλλάξει άρδην τα τελευταία χρόνια, και τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι η νέα οπτική για τη ζωή σας απελευθερώνει από παλαιότερους ενδοιασμούς. Ίσως χρειαστεί να συμβιβάσετε κάπως την καθαρότητα των ιδεών σας, προκειμένου να επιλύσετε νομικές διαφωνίες ή να διασφαλίσετε την ανέλιξή σας. Αν υπάρχουν οικονομικές πιέσεις σε κρατικό και τραπεζικό επίπεδο ή σε κληρονομικές διαφορές, τώρα θα πάρουν αίσια τροπή. Να ξέρετε ότι κάθε έναρξή σας υπό τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, θα σας χαρίσει μια καλύτερη θέση στον κόσμο γενικότερα!

Ιχθύες

Οι σχέσεις διέπονται από την αρχή του δούναι και λαβείν. Εσείς δίνετε όσο παίρνετε; Αυτή η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σας φέρνει το δώρο της αποκατάστασης της ισορροπίας. Είναι η στιγμή να κάνετε νέα έναρξη σε μια στενή σας σχέση, να βιώσετε τη γνήσια οικειότητα, να ανοικοδομήσετε την εμπιστοσύνη ή και να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή! Παράλληλα, έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Προσέξτε ιδιαίτερα τα δάνεια, τους φόρους, τους κοινούς πόρους και κάθε άλλη οικονομική συμφωνία.

Είναι γεγονός ότι έχετε περάσει δύσκολα χρόνια, όσο αφορά τους συναισθηματικούς δεσμούς σας και το πορτοφόλι σας. Το θετικό τους αποτέλεσμα, είναι να έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές σας. Με τη Νέα Σελήνη καλείστε να γίνετε πιο ελαστικοί, όσο αφορά τις απόψεις σας για τα χρήματα και τις πηγές σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να συμπράξετε υγιώς και να αντιμετωπίσετε τις κοινωνικές ανισορροπίες που βιώνετε. Οι οικονομικές σας αποφάσεις ενδέχεται να περιορίζονται, από το ταίρι σας στη μία πλευρά και τους προϊσταμένους σας στην άλλη. Κατασταλάξτε στα ζητούμενά σας και αποδείξτε ότι είστε έτοιμοι να δεχθείτε αλλαγές, αν θέλετε να σας σεβαστούν. Μια οικονομική συμφωνία ή μια σύμπραξη, μπορεί να είναι πιο επικερδής για εσάς και τους στόχους σας για το μέλλον!