Αστρολογία: Προβλέψεις Σαββατοκυρίακου για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Προβλέψεις Σαββατοκυρίακου για όλα τα ζώδια

Κριός

Όλα έτοιμα! Το Σάββατο, ένα σπάνιο και ισχυρό μεγάλο τρίγωνο σχηματίζεται ανάμεσα στον τολμηρό Ήλιο, τον συστηματικό Κρόνο και τον καινοτόμο Ουρανό. Αυτό το τρίπτυχο –το μόνο μεγάλο τρίγωνο του έτους– ενεργοποιεί τους τομείς της διοίκησης και των χρημάτων σας και σηματοδοτεί μια χρυσή ευκαιρία για ευημερία. Κρατήστε το βλέμμα σας στο βραβείο υπό αυτή την κοσμική επιρροή και επικεντρωθείτε μόνο στις πιο επικερδείς προοπτικές. Θα επιβραβευτείτε κάνοντας αυτό που σας συναρπάζει, οπότε αν πιστεύετε ότι κάτι δεν είναι κατάλληλο, πείτε όχι χωρίς δεύτερη σκέψη. Ενώ προχωράτε, βελτιώστε τον προϋπολογισμό σας και οργανώστε τα οικονομικά σας. Είναι λες και ανοίγετε την αντλία για να τρέξουν από μέσα τα λεφτά.

Καθώς η Πανσέληνος της Κυριακής στους Ιχθείς στέλνει ένα ρεύμα στον δωδέκατο Οίκο σας της διαίσθησης και των ενστίκτων, θα παρακινηθείτε να αξιολογήσετε τους ανθρώπους που βρίσκονται στο σύμπαν σας. Ποιος σας υποστηρίζει χωρίς όρους και ποιος σας στέλνει μόνο όταν θέλει να δανειστεί ένα φόρεμά σας για μια εκδήλωση ή να σας παραπονεθεί για ένα ραντεβού που πήγε στραβά; Απορρίψτε τα ενεργειακά βαμπίρ και υποστηρίξτε τους φίλους που φυλάνε τα νώτα σας. Νιώθετε γενναιόδωροι; Κάποιος μέσα στον λαμπερό κύκλο σας θα τρέχει σίγουρα μια εκστρατεία χρηματοδότησης που μπορείτε να υποστηρίξετε.

Ταύρος

Λέτε ότι θέλετε μια επανάσταση; Τώρα είναι η ευκαιρία σας, Ταύροι. Το Σάββατο, ένα σπάνιο και κινητήριο μεγάλο τρίγωνο της γης σχηματίζεται ανάμεσα στον σταθερό Κρόνο στον επιχειρηματικό ένατο Οίκο σας, στον τολμηρό Ήλιο στον πέμπτο Οίκο σας της αυτοέκφρασης και στον μεταμορφωτικό Ουρανό στο ζώδιό σας. Είναι ώρα να κάνετε αυτή τη γρήγορη αλλαγή μέσα στον τηλεφωνικό θάλαμο και να βγείτε από μέσα σούπερ ήρωες. Είτε αυτό σημαίνει μια αλλαγή στο κούρεμα ή στην ντουλάπα σας είτε βαθιά συναισθηματική δουλειά, αξίζει τον κόπο σας, καθώς όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας υπό αυτή την κοσμική επιρροή.

Επωφεληθείτε από τους προβολείς που σας βάζουν στο επίκεντρο και καθοδηγήστε την επαναδημιουργία σας σωστά. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να μοιραστείτε κάτι για τον εαυτό σας που θα αλλάξει τα πράγματα. Ξέρουν οι φίλοι σας πόσο πολύ τους εκτιμάτε; Καθώς η Πανσέληνος της Κυριακής στους Ιχθείς ρίχνει μια στοργική ματιά στον ενδέκατο Οίκο σας των φίλων, θα νιώθετε μεγάλη ευγνωμοσύνη για μια παρέα που ακόμα και τα Φιλαράκια θα ζήλευαν. Καλέστε τους σε ένα αυθόρμητο δείπνο ή μαζέψτε τους στην δική σας εκδοχή του Central Perk. Μπορεί να σας δοθεί μια εξαιρετική ευκαιρία να επιδωθείτε σε δημόσιες σχέσεις και να συνδέσετε φίλους από ξεχωριστές παρέες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο στην υλοποίηση των στόχων τους. Αν περιμένατε για να ξεκινήσετε ένα ψηφιακό έργο, είναι μια ευνοϊκή ημέρα για να το αποκαλύψετε στον κόσμο.

 Δίδυμοι

Περασμένα ξεχασμένα; Πιο εύκολα λέγεται παρά γίνεται όταν πρόκειται για την οικογένεια! Θα έχετε την ευκαιρία να αφήσετε τα παλιά πίσω σας το Σάββατο, όταν ένα σπάνιο μεγάλο τρίγωνο της γης σχηματιστεί ανάμεσα στον τολμηρό Ήλιο, τον παραδοσιακό Κρόνο και τον μετασχηματιστικό Ουρανό στα πιο ευαίσθητα μέρη του χάρτη σας. Αν κρατούσατε κακία για κάτι, πιθανότατα είστε έτοιμοι να απελευθερωθείτε από αυτό το βαρύ φορτίο. Κουβαλάτε αυτό το συναισθηματικό βάρος πολύ καιρό, Δίδυμοι. Και ως ένας από τους περιπλανητές του ζωδιακού, θα δεχτείτε με χαρά την ευκαιρία να απελευθερώσετε τον εαυτό σας μετά από αυτή τη μακρά φυλάκιση. Επιλέξτε την συμπόνια και όχι τον θυμό και θυμηθείτε ότι όλοι είμαστε άνθρωποι και γεμάτοι ελαττώματα. Αν δουλεύατε κοπιαστικά τους τελευταίους έξι μήνες για έναν στόχο σας, οι προσπάθειές σας μπορεί να φτάσουν σε ένα σημείο καμπής την Κυριακή.

Η μοναδική Πανσέληνος του χρόνου στους Ιχθείς φωτίζει τον δέκατο Οίκο σας της καριέρας και της κοινωνικής θέσης σας και σας δείχνει τον δρόμο προς την επιτυχία. Μερικές στιγμές μπορεί να νιώθατε σαν να σπρώχνετε έναν βράχο στην ανηφόρα, γι΄αυτό σας αξίζει ένα μπράβο που επιμείνατε ενώ θέλατε να παραιτηθείτε. Η σκληρή δουλειά σας πρόκειται να αποδώσει. Είτε αποφασίσετε να γράψετε το δικό σας βιβλίο, να ξεκινήσετε το δικό σας σάιτ είτε να δεχτείτε μια θέση στην άλλη πλευρά της χώρας, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια στιγμή ορόσημο για την καριέρα σας –και είστε έτοιμοι!

Καρκίνος

Παλέψτε για τα δικαιώματά σας, Καρκίνοι! Αν και το ζώδιό σας προτιμά την αγάπη από τον πόλεμο, υπάρχουν στιγμές που οφείλετε να αφήσετε στην άκρη την ευαίσθητη φύση σας και να υπερασπιστείτε τολμηρά τις πεποιθήσεις σας. Το Σάββατο, ένα σπάνιο και βοηθητικό μεγάλο τρίγωνο ανάμεσα στον θαρραλέο Ήλιο, τον γενναίο Κρόνο και τον ιδεαλιστικό Ουρανό φέρνει αέρα στα πανιά σας. Η αυτοπεποίθησή σας ανανεώνεται όταν υψώνετε το ανάστημά σας και μπορεί γρήγορα να θεωρηθείτε ηγέτες με όραμα. Αντί να περιμένετε τον κόσμο να αλλάξει, προσομοιώστε την αλλαγή μόνοι σας.

Την Κυριακή, η μοναδική Πανσέληνος του έτους στους Ιχθείς φωτίζει τον ένατο Οίκο σας της εξερεύνησης και της επέκτασης. Θα θέλετε να κάνετε μακρές κουβέντες για το νόημα της ζωής και άλλα βαθιά θέματα, όχι μόνο με τους φίλους σας αλλά και με τους διαδικτυακούς ακολούθους… ή ακόμα και με τον επιστάτη. Αν επιδοθείτε σε αυτή την παρόρμηση, πιθανότατα θα βρεθείτε μπροστά σε συναινέσεις και αίσθημα κοινότητας ή ακόμα και σε μια συναρπαστική ευκαιρία. Πώς θα σας φαινόταν να δουλεύατε για μια συναρπαστική διεθνή νεοσύστατη επιχείρηση ή να σπουδάζατε αρχαία ιστορία… στο Κάιρο; Δεν θα συμβεί αν δεν βγείτε εκεί έξω για να συνδεθείτε.

Λέων

Στοχεύετε ψηλά! Το μοναδικό μεγάλο τρίγωνο της γης του 2018 σχηματίζεται ανάμεσα στον θαρραλέο Ήλιο, τον γενναίο Κρόνο και τον καινοτόμο Ουρανό. Αυτή η πλανητική δράση πυρπολεί τις ζώνες των χρημάτων του χάρτη σας, έτσι σκεφτείτε την επίδραση που μπορεί να έχει στην επαγγελματική σας ζωή. Είναι καιρός να ζητήσετε ένα μπόνους ή μια αύξηση την επόμενη εβδομάδα; Αυτό ο αστρικός χάρτης λέει: κάντε το με ζήλο, Λέοντες. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ετοιμαστείτε για αυτήν τη μεγάλη συνάντηση που πιθανότατα μπορεί να έχει σημαντικό κέρδος. Αν βρεθείτε μπροστά σε φοβίες, θυμηθείτε ότι κάτι τέτοιο το έχετε στο τσεπάκι σας και επιπλέον έχετε την κοσμική υποστήριξη που χρειάζεστε.

Η οικειότητα παίρνει κεντρικό ρόλο την Κυριακή, καθώς έχουμε την μοναδική Πανσέληνο τους έτους στους Ιχθείς, η οποία φωτίζει τον όγδοο Οίκο σας του σεξ, της αναγέννησης και της ένωσης. Η απλή χημεία ανάμεσα σε φίλους μπορεί να μετατραπεί σε παθιασμένη σύνδεση ψυχών. Αναλογιστείτε τις πιο στενές σας σχέσεις. Μήπως νιώθετε τους πιο σημαντικούς δεσμούς σας περισσότερο σαν υποχρέωση παρά σαν στοργική σύνδεση; Η Σελήνη σας προσφέρει πληροφορίες για κρυφά υπόγεια ρεύματα και δυναμικές. Εξερευνήστε αυτά που χρειάζεστε και οι δυο για να νιώσετε ασφαλείς και προστατευμένοι. Μια κοινή επιχείρηση μπορεί να γίνει επίσημη κάτω από αυτές τις ακτίνες.

Παρθένος

Ποια είναι η ουσία, αγαπητοί Παρθένοι; Το Σάββατο, ένα πολύ σημαντικό μεγάλο τρίγωνο της γης σχηματίζεται ανάμεσα στον λαμπερό Ήλιο στην Παρθένο, τον σταθερό Κρόνο και τον σοκαριστικό Ουρανό. Ήρθε η ώρα να μοιραστείτε τις διορατικές ιδέες σας σε μια μεγαλύτερη πλατφόρμα και να προετοιμαστείτε για την παγκόσμια σκηνή. Αυτό είναι το μοναδικό μεγάλο τρίγωνο του 2018, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Ένα προσωπικό πρότζεκτ σας μπορεί ξαφνικά να δεχτεί αναγνώριση ή μπορεί να κάνετε μια εκδοτική συμφωνία. Το μόνο που στέκεται εμπόδιο στο δρόμο σας είναι το να πιστέψετε ότι το έχετε και Παρθένοι, πραγματικά το έχετε!

Η Πανσέληνος της Κυριακής στους Ιχθείς φωτίζει τον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων και μπορεί να έχετε κάποια συναρπαστικά νέα που είναι πολύ καλά για να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας. Αν ένα δείπνο που τελειώνει με δαχτυλίδι και σαμπάνια δεν είναι στο πρόγραμμα, προετοιμαστείτε για καλά νέα που αφορούν μια επιχειρηματική συνεργασία ή ένα συμβόλαιο τις επόμενες ημέρες. Μπορεί να κλείσετε επιτέλους τον πελάτη των ονείρων σας μετά απο μήνες προσπάθειας. Η προθυμία σας να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς για τους κοινούς στόχους σας σίγουρα θα γοητεύσει το ταίρι σας.

Ζυγός

Το έχετε αλήθεια αφήσει πίσω σας το θέμα, Ζυγοί ή απλώς το έχετε χώσει στο πίσω μέρος της συναισθηματικής αβύσσου; Το Σάββατο, μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσετε μια ανεπίλυτη διαμάχη για να μπορέσει πραγματικά να ξεπεραστεί. Με τον Ήλιο να περνά μέσα από τον δωδέκατο Οίκο σας του κλεισίματος και να σχηματίζει ένα σπάνιο τρίγωνο με τον καρμικό Κρόνο και τον οραματιστή Ουρανό, έχετε μια καταπληκτική ευκαιρία να ψάξετε μέσα σας. Μια ένεση κοσμικής αλήθειας θα σας επιτρέψει να βυθιστείτε θαρραλέα στον ψυχισμό σας και να ανακαλύψετε τι χρειάζεται ανάλυση. Βέβαια, το «περασμένα ξεχασμένα» είναι πάντα πιο εύκολο στα λόγια, αλλά όταν κάνετε πραγματικά αυτήν τη θεωρία πράξη θα απελευθερωθείτε από το φορτίο που σας βάραινε τόσο πολύ.

Την Κυριακή, βγάλτε έξω την ηλεκτρική, είναι ώρα για καθαριότητα! Με την Πανσέληνο στους Ιχθείς να φωτίζει τον έκτο Οίκο σας της υγείας, της οργάνωσης και της υπηρεσίας θα έχετε την έμπνευση να αλλάξετε δραματικά τη ζωή σας. Έχετε μείνει πίσω στην άσκησή σας; Ξαναμπείτε στο παιχνίδι! Αφιερώστε χρόνο στην συστηματοποίηση καθώς ετοιμάζεστε για την εβδομάδα σας. Οργανώστε τα ψηφιακά αρχεία σας και ξεφορτωθείτε πάνω απ’ το γραφείο σας οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί τις άμεσες ανάγκες σας. Μπορεί να ανοίγετε το δρόμο για έναν νέο πελάτη ή μια προαγωγή. Χρησιμοποιείστε αυτή την παραγωγική πλανητική ώθηση για να βεβαιωθείτε ότι θα είστε έτοιμοι.

Σκορπιός

Σύμπτωση; Δεν νομίζω! Το Σάββατο, ο συνεργατικός Ήλιος στην Παρθένο σχηματίζει ένα σπάνιο τρίγωνο της γης, που φέρνει αφθονία, με τον σταθερό Κρόνο στην ζώνη της επικοινωνίας σας και τον αυθόρμητο Ουρανό στον Οίκο των σχέσεων σας. Ψάξτε σημάδια συγχρονισμού, ειδικά όσα έχουν να κάνουν με σημαντικές σχέσεις. Κάτω από αυτά τα μετασχηματιστικά άστρα, μπορείτε να αποκαλύψετε περισσότερες ευάλωτες πλευρές του εαυτού σας σε κάποιον ξεχωριστό και να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Το μοναδικό μεγάλο τρίγωνο του έτους σας δίνει την κοσμική υποστήριξη να ξεγυμνώσετε την καρδιά σας, έτσι εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να θεραπευτείτε και να έρθετε πιο κοντά στις σχέσεις σας.

Είστε στα καλύτερά σας, αισθησιακά μιλώντας, την Κυριακή, όταν η μοναδική Πανσέληνος του έτους στους Ιχθείς πυροδοτεί τον πέμπτο Οίκο σας της απόλαυσης. Το πλήθος τρελαίνεται. Ενώ είστε εκεί έξω και το θαμπώνετε, γιατί να μην προωθήσετε μια εφαρμογή που μπορεί να αλλάξει τη ζωή κάποιου ή μια σειρά ασκήσεων που αναπτύξατε; Ποτέ δεν ξέρετε ποιος μπορεί να ακούει και μπορεί να βρείτε κάποιον που να είναι πρόθυμος να επενδύσει στο πρότζεκτ σας ή να σας βοηθήσει να το πάτε στο επόμενο επίπεδο. Το σεξαπίλ σας δεν θα περάσει απαρατήρητο. Κάντε την κίνησή σας.

Τοξότης

Δεν χρειάζονται στρατηγικές μανούβρες αυτό το Σαββατοκύριακο, Τοξότες. Το Σάββατο, ο τολμηρός Ήλιος σχηματίζει ένα σπάνιο μεγάλο τρίγωνο της γης γεμάτο ευκαιρίες με τον μετασχηματιστικό Ουρανό και τον γενναίο Κρόνο, που σας βοηθά να αποκτήσετε αναγνώριση χωρίς να υποκύψετε σε μικροπολιτικά παιχνίδια. Οι πόρτες μπορεί ξαφνικά να ανοίξουν για σας, εκεί όπου ήταν κάποτε μόνο τοίχοι. Δείξτε στην πορεία απεριόριστη ευγένεια και κρατήστε τη ροή του κάρματος βοηθώντας με την καθοδήγησή σας οποιονδήποτε βρίσκεται κάτω από εσάς στην μεταφορική πυραμίδα. Με όποιο άτομο έρχεστε σε επαφή αυτή τη στιγμή έχει την δυνατότητα να κάνει μεγάλη διαφορά στη ζωή σας, έτσι μην υποτιμάτε ποτέ κάποιον «μικρό».

Έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε το Σαββατοκύριακο απ’ το να τακτοποιείτε συρτάρια και ντουλάπες, αλλά η Πανσέληνος της Κυριακής στον τέταρτο Οίκο σας μπορεί να σας βάλει σε διάθεση για καθαριότητα. Κάντε μια έρευνα στο διαδίκτυο και βρείτε κάποιον που μπορεί να κάνει επισκευές και βελτιώσεις στο σπίτι σας. Καθώς ξεκαθαρίζετε αντικείμενα που πλέον δεν χρειάζεστε, αγνοήστε τη συναισθηματική ώθηση να κρατήσετε πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε πια. Σε κάθε σχεδόν περίπτωση, αν δεν έχετε ακουμπήσει κάτι μέσα στον περασμένο χρόνο, δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε ξανά.

Αιγόκερως

Κουνήστε το μαγικό ραβδί σας, Αιγόκεροι. Το Σάββατο, ο κυβερνήτης σας Κρόνος σχηματίζει ένα σπάνιο και ευνοϊκό μεγάλο τρίγωνο της γης με τον μαγικό Ουρανό στη ζώνη της φήμης σας και τον Ήλιο στον ένατο Οίκο σας της επέκτασης του ορίζοντά σας. Αν και το προνοητικό ζώδιό σας αναλύει τα πάντα πριν βουτήξει σε κάτι, ο σημερινός χάρτης των άστρων λέει «carpe diem» σε ό,τι αφορά την αυτοέκφραση. Σας δίνεται το κοσμικό μεγάφωνο, έτσι δεν υπάρχει λόγος να κάνετε πίσω. Προσθέστε μια καλή δόση νεραϊδόσκονης σε όλα όσα αγγίζετε και περιποιηθείτε τα διαδικτυακά προφίλ σας. Ανανεώστε τη φίρμα σας ανακαλύπτοντας το χαρακτηριστικό που εμπνέει πίσω από το μήνυμά σας –και μετά φωνάξτε το! Ανεβάζοντας την πλατφόρμα σας σε επίπεδο που ενθαρρύνει τους άλλους, θα έχετε την λαμπρή ευκαιρία να αυξήσετε τους ακόλουθούς σας.

Την Κυριακή, μια Πανσέληνος στους Ιχθείς φωτίζει τον τρίτο Οίκο σας της συνεργασίας και της επικοινωνίας και κάνει την σημερινή ημέρα ευνοϊκή για την αρχή ενός κοινού πρότζεκτ. Αν μια συνεργασία μοιάζει άτονη, δείτε τι την κρατάει πίσω. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για το αν αξίζει τον χρόνο και την ενέργειά σας και να είστε πρόθυμοι να την αφήσετε αν χρειαστεί. Σας αξίζουν συνεργασίες –επαγγελματικές ή προσωπικές– που χαροποιούν την καρδιά σας. Σκεφτείτε τι είδους συνεργάτη θα θέλατε να προσελκύσετε: έναν ξύπνιο, δημιουργικό επικεφαλής για την διαδικτυακή επιχείρησή σας ή έναν νέο έμπιστο φίλο;

Υδροχόος

Δημιουργήστε τη βροχή, Υδροχόοι! Το Σάββατο, οι συγκυβερνήτες σας, ο σοκαριστικό Ουρανός και ο σταθερός Κρόνος σχηματίζουν ένα μαγνητικό μεγάλο τρίγωνο της γης με τον λαμπερό Ήλιο. Αυτή η σπάνια ευθυγράμμιση επισημαίνει τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις σας και τους κοινόχρηστους πόρους σας. Αν έχετε κάνει αίτηση για δάνειο, μια περαιτέρω υποστήριξη μπορεί να έρθει από ένα μέλος της οικογένειάς σας, που ταυτόχρονα μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σας. Μπορεί να θελήσετε να αποπληρώσετε τα χρέη σας συντομότερα ή να επενδύσετε χρήματα πιο έξυπνα για να εξασφαλίσετε το μέλλον σας. Μια γυναίκα με επιρροή μπορεί να σας προσφέρει συμβουλές που θα σας αλλάξουν τη ζωή και θα σας οδηγήσουν να κάνετε πιο σοβαρές οικονομικές αλλαγές. Ακούστε τη σοφία των μεντόρων στη ζωή σας, Υδροχόοι – είναι εκεί για να σας βοηθήσουν.

Μην πέσετε στην παγίδα της σεμνότητας την Κυριακή, όταν η Πανσέληνος στους Ιχθείς φωτίσει τον δεύτερο Οίκο της δουλειάς και των χρημάτων σας. Αυτό το αστρικό δώρο της αφθονίας μπορεί να φέρει τα αποτελέσματα όλης της δουλειάς που έχετε κάνει, αλλά μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια μικρή επίδειξη των ταλέντων σας. Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες, μπορεί να κλείσετε έναν συναρπαστικό νέο πελάτη ή να προβιβαστείτε σε μια πιο ενδιαφέρουσα θέση. Αφήστε το μυαλό σας να ξεκουραστεί, του αξίζει, και τελειώστε το Σαββατοκύριακο με έναν τόνο πολυτέλειας. Τι λέτε για ένα μασάζ ή ένα μάθημα γιόγκα που τελειώνει με χαλάρωση υπό ήχους κρουστών; Κάντε κράτηση στο αγαπημένο σας ιταλικό εστιατόριο και δοκιμάστε μερικούς καινούριους συνδυασμούς για κρασί.

Ιχθύες

Προειδοποίηση συγχώνευσης εγκεφάλων! Το Σάββατο, ο Ήλιος στον Οίκο των σχέσεων σας σχηματίζει ένα σπάνιο και ευδόκιμο μεγάλο τρίγωνο της γης με τον ηγέτη του κάρματος Κρόνο και τον αυθόρμητο Ουρανό στη ζώνη της επικοινωνίας σας. Μπορεί να έχετε μια τυχερή συνάντηση με κάποιον νέο και να νιώσετε ότι τον ξέρετε όλη σας τη ζωή. Ή εσείς και κάποιος από την παρέα σας μπορεί να βιώσετε μια στιγμή σύνδεσης, όπου θα συνειδητοποιήσετε ότι πρακτικά τελειώνετε ο ένας τις φράσεις του άλλου. Αυτά είναι τα μαγικά βάθη που μπορεί να φέρει ένα μεγάλο τρίγωνο. Αν δεν νιώθετε ότι μπορείτε επαρκώς να εκφραστείτε, μπορεί να χρειάζεται να ψάξετε βαθιά μέσα σας και να αποκαλύψετε τα σκιώδη μέρη του εαυτού σας σε κάποιον άλλο. Αυτός ο γύρος αληθινής εξομολ.όγησης θα δυναμώσει τον δεσμό σας.

Την Κυριακή, η μοναδική Πανσέληνος τους έτους στους Ιχθείς φωτίζει τον πρώτο Οίκο σας του εαυτού και των επιθυμιών σας. Αν βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι στη ζωή σας, η σημερινή ημέρα μπορεί να φέρει ένα σημείο καμπής. Οτιδήποτε κι αν κτίζετε τους τελευταίους έξι μήνες είναι στα πρόθυρα να αποδώσει πολύ καλά. Είστε έτοιμοι για τις μεγάλες αλλαγές που θα φέρει αυτό στον τρόπο ζωής σας; Είτε ναι είτε όχι, κάντε ένα τολμηρό βήμα για το καλό σας. Το ‘χετε!